-
Michał
Hehehe.
I tak wiem ze wszyscy beda dawali Dynia. Wiec moze to powinien byc temacik "Dynio".
Ale nie zapominajmy o takich przypadkach jak pani Kasprzak od Geografii :D -
niech ja pomysle.....
no Dynio bezapelacyjnie byl najlepszy...
polewki byly tez na lekcjach u Pokrzywnickiego - uczyl historii (np dostawalo sie dziennikiem po glowie za sciaganie). Z tym, ze tu nauczyciel po prostu byl fajny :) Podobnie p.Pecak.
Halinki (Debowiak) nie znosilam, podobnie Kasprzakowej czy tej drugiej od Gegry.... -
Anonim
A ja najbardziej lubiłam księdza :)
ks. Wieczorek to dopiero fantastyczny człowiek :) -
Michał
Ks. Wieczorek zostal proboszczem w parafii Okuniewie więc niestety nie uczy juz w Oxfordzie :( -
-
Anonim
no co Ty....
to aż do Okuniewa bede musiała jechac żemy mi udzielił ślubu...:(
ale damy rade :) -
Ewa L
Osobą wzbudzającą traumatyczne wspomnienia był pan od niemieckiego, Rafałek. Nikt mnie chyba bardziej nie irytował.
A nie mam jednego nauczyciela ulubionego, jest kilku takich, których miło się wspomina... -
Michał
A ja mimo wszystko lubie pania Pęcka. Mimo że nas zostawiła jako wychowawczyni w 4 klasie. Ona była the best :D
Szkoda że siedzi w Stanach :( -
Michał
A ja mimo wszystko lubie pania Pęcka. Mimo że nas zostawiła jako wychowawczyni w 4 klasie. Ona była the best :D
Michał
Michał
-
® Kostek ®
-
ja tez widze potrojnie :)
a ktory to byl ten ksiadz? bo po nazwiskach to ja ich tam nie kojarze. chodzi o Dariusza? ten to stary erotoman :) ale fajny facet :) -
Anonim
-
Kasia
jezeli o mnie chodzi, to zajebiscie lubilam pana Rzeźnickiego, byl tak samo zlosliwy jak ja, pewnie dlatego sie dogadywalismy. nie wiecie moze gdzie on teraz uczy?
chociaz ks. Dariusz tez byl fajny :) i Zientre lubil najbardziej, bo byl tak samo zakrecony jak ona.
ha ha ha -
nie mialam lekcji z Rzeznickim, wiec zbyt wiele nie moge o nim powiedziec...
nikt nie wspomnial o p.Sypko? swietna kobieta, duzo jej zawdzieczam. moze na lekcjach tak nie dala po sobie poznac, ale prywatnie naprawde fantastycznie sie z nia rozmawialo :) -
Miodor wyRASTA znienacka!!!
Co do Rzeżnickiego to słyszałem plote że koleś powoli jedynki traci :p No a tak poza tym to czy pamiętacie Pokrzywnickiego od historii? To był naprawde wyjebany typ!Co prawda mało pamiętam z samego przedmiotu ale koleś organizował nam cały czas kilkudniowe ,,wycieczki'' I za to pewnie go wyjebali z tej szkoły:p -
Anonim
-
.:Mortiszka:.
Ha! a jak się nazywała ta od geografi co się olizywała średnio 46 razy w ciągu 1 lekcji? Buhahaha!!! Ale była paskudna! -
Miodor wyRASTA znienacka!!!
To była Placek,Pacek, czy coś tam :P Kobiecina całkowicie nie z tej epoki ! :P -
.:Mortiszka:.
skubana! Niedość że się oblizywała to jeszcze straszanie ale to strasznie przynudzała- dobrze ,że tylko na zastępstwach..........