-
Anonim
No właśnie słucha z was ktoś w niedziele??? Dla mnie naprawde kawał dobrego programu... i jest co słuchać. -
Anonim
Ja! Jestem fanką Kydryńskiego od pieluch właściwie, to dzieki niemu słucham jazzu i wogóle jak dla mnie to świetny gość, a muzyka, której można posłuchaćw sjeście ( zwłaszcza stingowy kwadrans) jest super. Pzdr! -
jędruś
liczycie na to ze pan Marcin czyta grono i zaprosi Was do programu?:)
pozdrawiam!:) -
Anonim
-
-
maciej bulaś
proste!!! siesta to jedyna audycja jazzowa ( w stolicy) porządna. A przy całej tej pięknej muzyczce mió posłuchac kogos o takiej wielkiej wiedzy muzycznej !
gorąco polecam 98,9 FM niedziela -> 15 (chyba)... -
Anonim
Godzina się zgadza... Trwa do 17:00... Ale jest jeszcze wersja nocna - ze środy na czwartek od północy do godziny 2:00... Gorąco polecam i pozdrawiam! -
cinnamon tea
że znakomita, owszem, ale że jedyna jazzowa - nie :) polecam pana Ptaszyna Wróblewskiego - radiowa Trójeczka w poniedziałki chwilę po północy... i tak przez dwie godziny! mmmiodzio! -
Anonim
najlepsza audycja jest audycja Ptaszyna, ktory ma ogromna wiedze i niezwykla charyzme, pieknie opowiada i puszcza swietna muzyka, jazz pelna geba a nie jakis pop-jazz ... szkoda tylko ze ma taki czas antenowy niefortunny.
-
dedę
A co mi tam podam fale, na których nadaje trójka w poszczególnych miastach, może ktoś skorzysta;)
Wałbrzych
- 99,8
Kraków
- 99,4
Opole
- 90,3
Gdańsk
- 99,9
Kłodzko
- 89,2
Koszalin
- 97,4
Kudowa
- 99,3
Zakopane
- 98,2
Zielona Góra
- 94,1
Szczecin
- 102,3
Kołobrzeg
- 101,5
Katowice
- 99,7
Białystok
- 96,0
Suwałki
- 96,6
Leżajsk
- 98,9
Lubaczów
- 96,0
Siedlce
- 90,5
Łódź
- 103,8
Kalisz
- 102,5
Giżycko
- 94,4
Lubań
- 91,5
Ostrołęka
- 98,5
Lublin
- 104,2
Olsztyn
- 99,1
Warszawa
- 98,8
Stary Sącz
- 94,7
Płock
- 96,1
Piła
- 90,9
Wisła
- 100,8
Rzeszów
- 92,0
Bieszczady
- 96,3
Wrocław
- 100,2
Jelenia Góra
- 94,0
Poznań
- 96,4
Kielce
- 96,2
Zamość
- 91,3
Przemyśl
- 99,6
Bydgoszcz
- 102,1
Warszawa
- 98,8
Częstochowa
- 91,7
Żagań
- 96,3
Konin
- 103,3
oczywiście FM.
Ale wracając do tematu, sjesta to jedna z niewielu (jak nie jedyna, bo w obwodzie mamy tylko jakieś zetki,rmfy a w dni powszednie trójke coraz bardziej upodobniającą się do reszty) audycji jakie można posłuchać za dnia w radiu, właściwie to trzeba, bo naprawdę warto. Wieczorem jest o niebo lepiej. Ale to tylko i wyłącznie za sprawą trójki, która jak wiadomo posiada wiele ciekawych programów autorskich (nadawanych w "godzinach szczytu" - czyli nocy;) A i nie wydaje mi się, że w sjeście puszczany jest 'jakiś pop-jazz', poprostu Kydryński lubi częste ucieczki w muzykę z całego świata i nie zawsze jest to jazz. Najważniejsze, że zazwyczaj jest to dobra muzyka. -
panna marta
dobry Kydryn nie jest zły, a muzyka u niego niemal zawsze przednia!
ostatnio w empiku zauważyłam płytę 'muzyka świata' markowaną jego nazwiskiem, cieszę się bardzo, bo wydawnictwo miało nie trafić do sprzedaży chyba... a tak - już jutro będzie u mnie ładnie grało (albo od pojutrza). -
sztamgast
Trochę, ale nie do końca, a propo: nie wiecie czy Edward Steinhagen prowadzi w jakimś radiu jazzowy program?
Mile wspominam jego 3 kwadranse dawnego jazzu.
-
Anonim
-
Anonim
E, no właśnie.... C o się stało z trzema kwadransami.... O ile dobrze pamiętam to były w piątek po liście i po północy.... Ale nie wiem czy jeszcze jest.... A co do poniedziałkowych nocnych.... Po prostu poezja... mmmm....
A głos M. Kydryńskiego jest po prostu boski... No i te Jego zabójcze " r " .... -
Matt
-
Anonim
-
Anonim
NOm nom..widze nie jestem jedynym fanem..:D Hehehe
Mnie Kydryński zaraził Richardem Boną... bo sporo dośc się pojawia i jest naprade kawał fdbrej muzy..al fakt stingowy kwadrans i nagrania z róznych róznistych imprez oraz te niepublikowane to jest coś...
A Ptaszyna tez słucham słucham..miodzio... :D -
Anonim
I dokładnie tak jak kolega napisał..w nocy Kydrynski ma jescze bardziej Smoothowy głos... genialne! -
Anonim
tak, Kydryński jak najbardziej... siesta i około północy...
polecam również wizualną wersję "około północy" w soboty w tvp1... oczywiście około północy... co prawda to tylko 25minut... ale tak dobrze zrealizowanych minut już dawno nie było... polecam :) -
Sigiel
...zarazilam sie niedzielna siesjta...to niesamowite doznania bliskie podniecenia w niedziele o 15!!!cudo -
Anonim