Jazz [14836]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam:) Ja obowiązkowo wybieram się na Marcusa Millera i N.P Molvaera. A reszta w miare wolnego czasu i przypływu gotówki. A jak jest z wami?:)
  • Uzytkownik usuniety

Ja również nie omieszkam tam zajrzeć :)
  • Anonim

Najchętniej to poszedłbym na Marcusa, ale cena biletu skutecznie mi to uniemożliwia. :(
  • Uzytkownik usuniety

:) Warto było odłożyc coś "na czarną godzinę" a raczej "na dobry koncercik" :>
  • Anonim

Ja ide na wszystko:D..
  • Anonim

w sumie... czemu nie? :)
  • Zosia

Ja ide na bobbiego mcferrina <lol>
  • sztamgast

to ja na chicka, żeby mu nie było smutno że ludzie na bobbiego przychodzą tylko :)
  • Anonim

A ja pojde na wszystko na co tylko pozwoli praca;)
    WSJD to jeden z niewielu fantastycznych jazzowych imprez w Polsce;))
    Gdyby jeszcze mozna bylo zaprosic kogos ladnego i inteligentnego, kto doceni....muzyke i mnie;)

Pzdr
    P.K.
  • .

jak dla mnie to to pic torche kasiasty - w krakowie podczas destivalu perkusyjnego tez sie duzo dzieje... i za kaseee.... mniejsza!!!!!!!! o DUZOOOO!!!!! i muzycy sa swietni i nastroj tworza niesamowity...
  • Anonim

Bona Richard- a Steps Ahead przy okazji. No i pan Miller.
  • Łukasz Wypych

Michael Brecker (Steps Ahead) - na pewno pójdę. Na Marcusa Millera też bym poszedł, ale nie będzie mnie w wawie wtedy. Wogóle program WSJD w tym roku podpasowali wyjątkowo pod moje gusta :)
  • Mallory Knox

cały wsjd zapowiada sie interesujaco... poszlabym na cassandre wilson ale ceny biletow powalily mnie dzis z rana.......
  • Anonim

A ja nie dostalem biletow ani na WSJD ani na CJF (copenhagen jazz festival) i zostalem na lodzie i NIC nie zobacze. Plakac mi sie chce... :...(((((

Ale ciesze sie, ze muzyka sie nie zmarnuje i jej posluchacie :))
  • Jurek

Łukaszu niestety Breckera nie będzie, będzie zamiast niego Bill Evans, też zajebiście. To oficjalna widomość. Breckera nie będzie.

Ja zapraszam na kępe potocką. Impreza zaczyna się o 16 a nie 17 jak napisano na stronie adamiaka i o 16 gra zespół Elektrobrwineks, w którym między innymi gra moja skromna osoba na perkusji a o 17 dopiero będzie Bill Dowey i reszta.

Zapraszam gorąco i pozdrawiam.
  • Jurek

aha, zapomniałem... jakby ktos nie wiedział to będzie to w ta niedzielę. Kępa potocka nad kanałkiem, przy wisłostradzie.
  • Anonim

nie mozna juz biletow dostac apropo Steps Ahead i M. Millera?
  • Łukasz Wypych

No cóż, szkoda, że Breckera nie będzie. Dzięki za info Bur, tak czy siak wybieram się na Steps Ahead, już nie mogę się doczekać (amerykański jazz wgniata w fotel :) ) A co do dostępności biletów - napewno jeszcze są, aczkolwiek nie jestem przekonany, czy te najtańsze też.
  • Jurek

bilety jeszcze są na pewno, przynajmniej wczoraj były. Amerykanie wgniatają w fotel- zgadzam się, zwłaszcza w takim składzie jak stepsi.
  • Paosia

ja mam nadzieje dotrzec na wszystkie koncerty i rozsmakowac sie w dzwiekach!
    Pozdrawiam
  • 1
  • 2
| |

Dyskusje o szeroko pojętym jazzie. 1. Info o koncertach zamieszczamy tutaj: http://grono.net/forum/...

Fotki

Miejsca grona (2)