Jazz, eksperymenty :) [2203]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Szymon

mówi Wam coś ta nazwa?; -)
  • Grono.Net

;)
  • Szymon

ok, widze ze Wam nie mówi
    no to migiem wpadajcie na stronę
    http://yass.art.pl
  • Szymon

a dokładnie http://yass.art.pl/wujek
    sorry za błąd;-)
  • hallo?

Widze, że jesteś organizatorem; > Ile mniej więcej wstęp będzie kosztował ?; )
  • Szymon

na tą chwilę planujemy 25 zł za dzień, czyli tak tanio jak tylko się da
  • hallo?

Łee, zapowiada się całkiem fajnie; )
  • Szymon

przypomnieć tylko pragnę że impreza już lada dzień - 25/ 26 luty
    Batyskaf, Pustki, Fisz/Tworzywo Sztuczne, Elektrolot, Meritum, Trifonidis
    a wszystko to w Fabryce Trzciny za naprawdę niewielkie pieniądze:-)
    pacz http://yass.art.pl/wujek !!!
  • Anonim

bede bede :)
  • Stvoy presents

rowniez!
  • Stvoy presents

i co nikt nie byl???
    to ja zaczne.
    Pierwszy raz bylem w tym klubie i musze pwoedziec ze ma zajebisty potencjal. Podejrzewam ze wlasciciele nei sa zainteresowani tego typu imprezami ale jakby mozna tam zrobic imprezy hallibanaha czy reformation byloby super. To tak zeby dobzre zaczac:-)
    Niezly cyrk odbyl sie przy wejsciu(pozdrawiam przy okazji partycypantow;)

przyjechalismy zaloga ok 5 osob w tym jedna kolezanka z Sarajeva, ktorej pokazywalismy ogolnei łorsołbajnajt(dzien wczesniej Pink Freud@Diuna).
    na wejsciu powiedziano nam ze jeuz nei ma biletow. No to my kombinacje na wszelkie mozlwie sposoby, pokazujemy wkonuc ze jakas grupka wyszla to my wejdziemy za nich. Nie, nie. Okazalo sie ze chodzi ze fizycznie nei ma biletow, po prostu pani nie ma nam czego sprzedac!!My na to ze absolutnei ich nei chcemy chcemy tylko wejsc. Nie ma opcji bo nie.
    Dlugo by tu opwowiadac, wazne jest to ze na koncert dotarlismy na totalnym farcie, bo juz dawno mielismy stamtad spadac odczuwjac s;ore upokorzenie jako klient.
    Gdy weszlismy w toku byl set Pustek, Szymona i jego bigband:) neistety przestalismy pzred budynkiem(takze Szymonei skrobinij co neico jak sie bzrdekalo).
    Pustki nbie podobaly mi sie totalnie. Na plycie brzmia calkiem do rzeczy a live odwalili jakas muzyczna dziecinade moim zdaniem, jakby ani spiewac nei umieli ani dobrze zagrac. No ale to czysto subiektywne, moze nalozylo sie wqrwenie z bramki nei wiem. W kazdym razie nei podobalo mi sie.

Za to Tworzywo Sztuczne dokladnie na odwrót - plyte ich p[o pierewszym przesluichaniu odlozylem. Natomiast to co pokazali w piatek na WUJku przeszklo moje oczekiwania. Zajebista naprawde muzyka, super atmosfera na scenie i przed nia. Bardzo zgrani muzykanci+ wielka okazalo sie charyzma Fisza(widzialem go live po raz pierwszy). Nie dosc ze milo bylo posluchac to jeszce sie czlowiek wytanczyl ze siemasz.
    Naprawde polecam tych panoof na zywo!!

Byl ktos w sobote??
    shreiben sie!

Szymon szacuneczek za organizacje takiej fajnej balanzki, oby takich wiecej

• le chou fleur

Przyjemnie było w piątek, chociaż mi również Pustki nie przypadły do gustu - bezpłciowe, bezbarwne, nudne...
  • senior buc

To ja pozdrawiam towarzysza niedoli spod kasy..Czy to ty lub twoj znajomy dzwonił do brata chłopaka kolezanki kolegi co to w Maeritum gra?? :D
    trauma zaprawde i przede wszystkim Batyskaf opuszczony wprawiło mnie w nie najlepszy nastrój... a po wejsciu jeszcze informacja ze piwa brak zwiekszył rozgoryczenie
    ale dzieki bogu panowie z Tworzywa zagrali, i to zagrali naprawde fajnie.. taka jakas energia od nich emanowała.. po prostu bomba..
    oby wiecej i oby lepiej..

no
  • Szymon

pozdrawiam wszystkich którzy przyszli na Festiwal - było bosko, grało mi się świetnie z Batyskafem (sorry za kłopoty na wejściu, Fabryka nie przewidziała że będzie aż takie zainteresowanie), zresztą wszystkie kapelki zagrały super- mam nadzieję że zobvaczymy się w przyszłym roku - na 99% w tym samym miejscu!!
  • Stvoy presents

dżabloń dokladnie tack :-)

a Ty ktory to?
  • Stvoy presents

tack w sensie to mój znajomy dzwoniu...kombinowanie jak na rosyjskim bazarze hehe. ja to bylem ten w niebieskich jeansach i niebiesko czarnej kurtce.

A tak przy okazji: Ostatnio mi kolezanka lingwistka powiedziala, ze w zadnym zachodnim jezyq nie ma odpowiednika slowa zalatwic cos (komus)
    i sie dziwic, ze oni naszych filmow nie sa w stanie skumac heheh

Kolezanka aqrat byla z Bośni, zakladam ze u nich w miare podobnie kulturowo pod tym wzgledem...przynajmniej jak gadalismy czasami po polsku to cos tam rozumiala
  • bjx

było zajebiście ! jeden z lepszych rodzimych koncertów w ostatnich miesiącach...
  • Grono.Net

• Stvoy presents

http://um.warszawa.pl/v_syrenka/kul...

no prosze jak nam glaszcza Szymona; -))
    no ale racja, bylo w deche:-)

Szymon rozumeim ze impreza sie "zwróciła" i za rok jeszce bardziej dogniesz; -)
  • Szymon

wszystko ładnie się udało, ja byłem zadowolony, Fabryka tez byla zadowolona
    mysle za za rok mozemy oczekiwac cudów;-)
| |

Fajnie byłoby zebrać grupę ludzi o podobnych (niekonwencjonalnych) zainteresowaniach muzycznych w...

Fotki

Miejsca grona (1)