Java [1242]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gloria

Witam, poszukuje programistów JAVA/J2EE (praca w Krakowie). Jeśli ktoś z Was jest zainteresowany chętnie wyślę szczegółowe informacje. Proszę o wiadomość. Pozdrawiam :)
  • Merlin

No to ja poproszę.
  • nemo

To i ja poplosiem; P
  • steelheart

zauwazyliscie ile miesięcy temu ten topic powstał i kiedy był ostatni wpis ? :P
  • Anonim

Grono ma czkawkę :) i winduje topic-i, o których ludzie zapomnieli :)
  • Gestap

A ja poszukuje w Warszawie :)
    Jeśli jesteś zainteresowany, prześlij CVkę pod adres:
    rekrutacja@mankowski.biz

Pozdrawiam
    Bartłomiej Mańkowski
  • Gestap

A ja poszukuje w Warszawie :)
    Jeśli jesteś zainteresowany, prześlij CVkę pod adres:
    rekrutacja@mankowski.biz

Pozdrawiam
    Bartłomiej Mańkowski
  • Nikita

Witam,
    ja natomiast poszukuję programistów z całej Polski. W tej chwili jest praca we Wrocławiu, a będzie w Warszawie.
    Kontakt do mnie: magdalena.wisniewska@rinf.pl.
    Pozdrawiam,
    Nikita
  • Grono.Net

Niki musisz mi pomoc :S.... :(
  • Anonim

To ja zrobie koledze konkurencje i tez powiem, ze poszukuje programistow Java/J2EE, mam do obsadzenia kilka stanowisk w Warszawie.

CVki na magda@innovation.pl :)
  • Nikita

Hehe! Chyba koleżance.. I to nie jednej!; ))
    Niki
  • Anonim

aaa fakt, przepraszam; )
  • pafinde

hej. do mnie natomiast można przysyłać propozycje zatrudnienia :-)
    ale uprzedzam, że raczej ich nie przyjmę :-D
  • Adept

ho ho ho... ale żarcik - boki zrywać :p
  • Anonim

Witam,
    Poszukuję programisty JAVA z WARSZAWY ze znajomością technologii J2EE, dodatkowym atutem będzie znajomość frameworków Struts i Hibernate.
    Praca na pełnym etacie w siedzibie firmy w Centrum. Możliwość indywidualnego ustalenia godzin pracy.
    Poproszę o kontakt osoby zainteresowane, udzielę więcej informacji.
    Pozdrawiam.
  • benny

Witam,
    Ja chciałbym się zapytac tak z drugiej strony bajki:
    Ile można chciec za prace w zawodzie, tzn pisze sobie wlasnie powoli inzynierke (a dokladnie 2) z inteligentych systemow przetwarzania danych (wspomaganie analizy danych, sieci neuronowe itp) i programowania sieciowego (P2P CORBA (agent klienta ->C, GUI -> java, serwer ->C++, z dodatkowymi bajerami jak dodatkowe zarzadzanie przez WWW/J2ME). No i chcialbym po tym popracowac w zawodzie a nie wiem jak się stawki kreuja gdyż siedze jako pracownik naukowy, a tam jak wiadomo zarabia sie inaczej (ale za to dostep do technologii jest tez inny :P). Co prawda niby pisze "komercyjnie" dla szpitala zintegrowana siec monitorow medycznych, czy robie jakies analizy sustemów/UML'a itp. ale to wszystko robie jako "fuchy" jako callback za wspolprace z instytutem i jestem totalnie zielony w stawkach, a dośc mam już txt ze za prace przy rozproszonych serwerach ORACLA firma X jest w stanie zaproponowac mi 10 PLN/ H na umowe o dzielo (bo studentem jeszcze jestem).
    Z góry dzieki za info i sorry za out-off-topic :P
  • Anonim

Tyle ile wynegocjujesz... ale 10 pln za h za prace przy javie to raczej nie halo (nie napisales jeszcze w jakim miescie) - chyba ze to tylko na start i twoje zarobki wkrotce sie zmienia jak tylko firma zobaczy ze umiesz znacznie wiecej :)
  • YouCan'tGoWrongWithStretchyPants

gdyby ktoś był zainteresowany pracą w dużym banku inwestycyjnym w londynie, proszę o kontakt na priv

J2EE + programowanie ekstremalne/scrum

rewelacyjna atmosfera i warunki
  • Nikita

Poszukuję programistów COBOL!!!

Bardzo pilne!

Magdalena.Wisniewska@rinf.pl
  • spec

a mam zaczac szukac ksiazek o COBOLU w antykwariatach ?, bosz..bede specjalista; )
  • 1
  • 2