- 1
- 2
-
Gloria
Witam, poszukuje programistów JAVA/J2EE (praca w Krakowie). Jeśli ktoś z Was jest zainteresowany chętnie wyślę szczegółowe informacje. Proszę o wiadomość. Pozdrawiam :) -
Merlin
-
nemo
-
steelheart
zauwazyliscie ile miesięcy temu ten topic powstał i kiedy był ostatni wpis ? :P -
-
Anonim
Grono ma czkawkę :) i winduje topic-i, o których ludzie zapomnieli :) -
Gestap
A ja poszukuje w Warszawie :)
Jeśli jesteś zainteresowany, prześlij CVkę pod adres:
rekrutacja@mankowski.biz
Pozdrawiam
Bartłomiej Mańkowski -
Gestap
A ja poszukuje w Warszawie :)
Jeśli jesteś zainteresowany, prześlij CVkę pod adres:
rekrutacja@mankowski.biz
Pozdrawiam
Bartłomiej Mańkowski -
Nikita
Witam,
ja natomiast poszukuję programistów z całej Polski. W tej chwili jest praca we Wrocławiu, a będzie w Warszawie.
Kontakt do mnie: magdalena.wisniewska@rinf.pl.
Pozdrawiam,
Nikita -
Grono.Net
-
Anonim
To ja zrobie koledze konkurencje i tez powiem, ze poszukuje programistow Java/J2EE, mam do obsadzenia kilka stanowisk w Warszawie.
CVki na magda@innovation.pl :) -
Nikita
-
Anonim
-
pafinde
hej. do mnie natomiast można przysyłać propozycje zatrudnienia :-)
ale uprzedzam, że raczej ich nie przyjmę :-D -
Adept
-
Anonim
Witam,
Poszukuję programisty JAVA z WARSZAWY ze znajomością technologii J2EE, dodatkowym atutem będzie znajomość frameworków Struts i Hibernate.
Praca na pełnym etacie w siedzibie firmy w Centrum. Możliwość indywidualnego ustalenia godzin pracy.
Poproszę o kontakt osoby zainteresowane, udzielę więcej informacji.
Pozdrawiam. -
benny
Witam,
Ja chciałbym się zapytac tak z drugiej strony bajki:
Ile można chciec za prace w zawodzie, tzn pisze sobie wlasnie powoli inzynierke (a dokladnie 2) z inteligentych systemow przetwarzania danych (wspomaganie analizy danych, sieci neuronowe itp) i programowania sieciowego (P2P CORBA (agent klienta ->C, GUI -> java, serwer ->C++, z dodatkowymi bajerami jak dodatkowe zarzadzanie przez WWW/J2ME). No i chcialbym po tym popracowac w zawodzie a nie wiem jak się stawki kreuja gdyż siedze jako pracownik naukowy, a tam jak wiadomo zarabia sie inaczej (ale za to dostep do technologii jest tez inny :P). Co prawda niby pisze "komercyjnie" dla szpitala zintegrowana siec monitorow medycznych, czy robie jakies analizy sustemów/UML'a itp. ale to wszystko robie jako "fuchy" jako callback za wspolprace z instytutem i jestem totalnie zielony w stawkach, a dośc mam już txt ze za prace przy rozproszonych serwerach ORACLA firma X jest w stanie zaproponowac mi 10 PLN/ H na umowe o dzielo (bo studentem jeszcze jestem).
Z góry dzieki za info i sorry za out-off-topic :P -
Anonim
Tyle ile wynegocjujesz... ale 10 pln za h za prace przy javie to raczej nie halo (nie napisales jeszcze w jakim miescie) - chyba ze to tylko na start i twoje zarobki wkrotce sie zmienia jak tylko firma zobaczy ze umiesz znacznie wiecej :) -
YouCan'tGoWrongWithStretchyPants
gdyby ktoś był zainteresowany pracą w dużym banku inwestycyjnym w londynie, proszę o kontakt na priv
J2EE + programowanie ekstremalne/scrum
rewelacyjna atmosfera i warunki -
Nikita
Poszukuję programistów COBOL!!!
Bardzo pilne!
Magdalena.Wisniewska@rinf.pl -
spec
a mam zaczac szukac ksiazek o COBOLU w antykwariatach ?, bosz..bede specjalista; )
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Internet i Komputery
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem