Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Na początku chciałem powiedzieć z wielkim bananem na mordzie : "sieema" aby odrazu niewyjść na chama.

Dobra. A teraz od końca.

Chciałem się zapytać was o:

Co jest potrzebne do stworzenia aplikacji java używanej w www.

Kompilator, Java Developer sun'owski i pewnie jakieś bilbioteki.

Zapewne znajde to w którymś z kursów, których mam pare ale wole się zapytać już obrytych, wysuszonych od komputera weteranów.

Czyli; Który kompilator jest najwygodniejszy oraz what should I need.

Mam nadzieje, że ktoś w wolnym czasie odpowie na to pytanie bardziej rzeczowo a nie w stylu janieistnieje(Furby) czy jakoś tak.

Miejsce podjęcia pracy:
    pomorskie

Ja nie istnieje( FURBY)
    Kraków ?

Tangero.; )
    >Ja nie istnieje( FURBY) napisał
    >Kraków ?

Przepraszam, czy Krakow lezy w Pomorskiem? :>

buhah, offtop : D
  • Anonim

Aha. Chodzi o aplikacje ([n]applety?) typu:
    (pewnie żadnych dodatkowych bibliotek do tego nie trzeba ale może..?)

Mailer typu php (mail($email,$subject,$message ) (zbierz z pól i wyślij) ale w wersji java, bo większa z tym kompatybilność (chodzi o telefony komórkowe z x http, które w php kuleją a z javą jakoś sobie radzą.

Itp..
  • Ja nie istnieje (FURBY)

ja ci powiem tylko pierdol sie , pewnie nie wiesz co to praca zdalna :)

jestes wałem to sobie szukaj sam.
  • Anonim

Dziękuje za wiadomość o pięknej treści:

"to ze ejstes popierdolonym małolatem to juz teog nic nie zmieni.... współczucie dla rodziców bo musza strasznie cierpiec z powodu takiego genetycznie zjebanego syna jak ty."

- Otóż..

Musiałeś być strasznie poruszony owym tematem, bo sądząc po tym, że niemogłeś trafić we właściwy przycisk na klawiaturze aby napisać poprawnie skonstruowaną wiadomość.

W dodatku widze, że jesteś typem, który jest zawsze największym mózgiem operacji a twoje życie opiera się na nieograniczonych możliwościach rozbudowy zdania o sobie. (narcyzie ty ^^)

Czytałem to forum i szybko zauważyłem, że cała wypowiadająca się społeczność, stara się Ciebie unikać jak ognia. Nie ze strachu- Tylko poprostu szkoda im na Ciebie już słów...

Może powinieneś się z tym pogodzić?
    Przestać brać amfetamine zakupioną za pieniążki z programowania?
    Poszukać przyjaciół?

Ostatecznie jestem w stanie zakupić Ci telefon komórkowy abyś miał możliwość zadzwonić na błękitną linie, pomocy. Pomogą?

W każdym razie mam nadzieje, że kolega Furby odłoży narkotyki i pójdzie na odwyk.

Wracając do tematu. Jest on nadal ważny.
  • Anonim

Just flame it!

jestes zjebem tyle powiem.
  • Maciek Makowski

Koledzy ♫♪ ςίг Y҉shua ♪♫ z Furbym niech łaskawie wymieniają uprzejmości na drodze prywatnej, ewentualnie na forum, którego tematem jest kto jest zjebem i kto kogo unika, a nie Java.
  • Anonim

tak w ogole to o co kaman?