-
Anonim
Na początku chciałem powiedzieć z wielkim bananem na mordzie : "sieema" aby odrazu niewyjść na chama.
Dobra. A teraz od końca.
Chciałem się zapytać was o:
Co jest potrzebne do stworzenia aplikacji java używanej w www.
Kompilator, Java Developer sun'owski i pewnie jakieś bilbioteki.
Zapewne znajde to w którymś z kursów, których mam pare ale wole się zapytać już obrytych, wysuszonych od komputera weteranów.
Czyli; Który kompilator jest najwygodniejszy oraz what should I need.
Mam nadzieje, że ktoś w wolnym czasie odpowie na to pytanie bardziej rzeczowo a nie w stylu janieistnieje(Furby) czy jakoś tak.
Miejsce podjęcia pracy:
pomorskie
Ja nie istnieje( FURBY)
Kraków ?
Tangero.; )
>Ja nie istnieje( FURBY) napisał
>Kraków ?
Przepraszam, czy Krakow lezy w Pomorskiem? :>
buhah, offtop : D -
Anonim
Aha. Chodzi o aplikacje ([n]applety?) typu:
(pewnie żadnych dodatkowych bibliotek do tego nie trzeba ale może..?)
Mailer typu php (mail($email,$subject,$message ) (zbierz z pól i wyślij) ale w wersji java, bo większa z tym kompatybilność (chodzi o telefony komórkowe z x http, które w php kuleją a z javą jakoś sobie radzą.
Itp.. -
Ja nie istnieje (FURBY)
ja ci powiem tylko pierdol sie , pewnie nie wiesz co to praca zdalna :) -
Ja nie istnieje (FURBY)
-
-
Anonim
Dziękuje za wiadomość o pięknej treści:
"to ze ejstes popierdolonym małolatem to juz teog nic nie zmieni.... współczucie dla rodziców bo musza strasznie cierpiec z powodu takiego genetycznie zjebanego syna jak ty."
- Otóż..
Musiałeś być strasznie poruszony owym tematem, bo sądząc po tym, że niemogłeś trafić we właściwy przycisk na klawiaturze aby napisać poprawnie skonstruowaną wiadomość.
W dodatku widze, że jesteś typem, który jest zawsze największym mózgiem operacji a twoje życie opiera się na nieograniczonych możliwościach rozbudowy zdania o sobie. (narcyzie ty ^^)
Czytałem to forum i szybko zauważyłem, że cała wypowiadająca się społeczność, stara się Ciebie unikać jak ognia. Nie ze strachu- Tylko poprostu szkoda im na Ciebie już słów...
Może powinieneś się z tym pogodzić?
Przestać brać amfetamine zakupioną za pieniążki z programowania?
Poszukać przyjaciół?
Ostatecznie jestem w stanie zakupić Ci telefon komórkowy abyś miał możliwość zadzwonić na błękitną linie, pomocy. Pomogą?
W każdym razie mam nadzieje, że kolega Furby odłoży narkotyki i pójdzie na odwyk.
Wracając do tematu. Jest on nadal ważny. -
Anonim
-
Ja nie istnieje (FURBY)
-
Maciek Makowski
Koledzy ♫♪ ςίг Y҉shua ♪♫ z Furbym niech łaskawie wymieniają uprzejmości na drodze prywatnej, ewentualnie na forum, którego tematem jest kto jest zjebem i kto kogo unika, a nie Java. -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Internet i Komputery
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem