-
bodzio2k
Koziołku:
Przykład, o którym piszesz IMVHO trudno nazwać outsource'ingiem.; -) Parę dni temu byłem na interview: stanowisko analityk; bankowość elektroniczna. Jak koleś mi zaproponował trójkę na rękę to padłem (spierwa podziękowałem). Dla kogoś z dośw. 10 letnim to jednak chujowo. A liczyłem na dyrektorską pensyjkę.; -)
Niniejszym przedstawiam się - jestem Bodzio i na temat Javy wiem niewiele.; -) Przez ostatnie 10 lat uprawiałem monokulturę - głównie PowerBuilder i T-SQL. Teraz kiedy widzę, że ofert pracy dla mnie jest średnio 10 w roku to postanowiłem się doszkolić. Będę miał zatem parę pytań do panów. Zaraz zacznę. -
Koziołek [brat Javowiec]
@bodzio2k
w sensie stricte to podpisałem umowę z tą firmą, która pośredniczy/ wynajmuje pracowników swoim klientom. Dodatkowo całe finanse przechodzą przez nich. Jest to raczej połączenie serwisu freelancerskiego z outsourcingiem.
Co do doszkalania. To witamy w gronie osób, które myślą że coś wiedzą. Kliennci i tak wiedzą lepiej co się da; )
@just me!
częsta zmiana technologii też nie jest za najlepsza. Szczególnie jak przez przypadek dłużej robiłeś w np. Springu i musisz się przesiąść na Strutsy. Bleee... Kwestia tego co się lubi, a ja lubię stabilizację :) -
>fakt 3k na reke dostaja programisci po 2miesiacach pracy, po
>pol roku mozna chciec kolo 4k, po roku >5k bez wiekszych
>problemow
To ogolne stwierdzenie podtwierdzone autopsja czy wydaje ci sie. Takie promocje sa bedac w jedej firmie? Jesli tak to napisz jak sie nazywa i kiedy potrzebuja programisty J2EE; -) z rocznym doswiadczeniem pracy w zawodzie; -)
- Przeglądaj grona w kategorii Internet i Komputery
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem