-
Anonim
witajcie...
czy może ktoś z Was kiedykolwiek pisał coś takiego i dysponuje kodem ?! xDDD
z góry dzięki za odpowiedź... pozdro!
-
chojnac
-
Anonim
pewnie by mi się nie chciało, gdyby było dla mnie... koleżanka potrzebuje na zaliczenie, a ja nie mam czasu żeby napisać.... toteż pytam.... :] -
Maciek Makowski
-
-
Anonim
co czemu sama nie napisze ?! nie potrafi napisać, koleś dał na zaliczenie zadanie z windą, które nie jest takie proste jakby się mogło wydawać....
zreszta po co te pytania ?! spytałem, czy ktoś kiedykolwiek to pisał... szukam pomocy, a nie kurwa zrozumienia... (sic!)
ponawiam pytanie - czy ktoś dysponuje takim kodem i będzie na tyle ludzki i uprzejmy, by się nim podzielić (sesja to nie są jaja) ?! -
chojnac
jeśli jest się na studiach gdzie takie rzeczy się wymaga to trzeba przynajmniej spróbowac napisac program. sądze że koleżanka jest leniwa i poprostu idzie po najmniejszej lini oporu.
> ponawiam pytanie - czy ktoś dysponuje takim
> kodem i będzie na tyle ludzki i uprzejmy, by się
> nim podzielić (sesja to nie są jaja) ?!
jak widac dla niektórych studia to niezłe jaja niemające nic wspólnego ze zdobywaniem wiedzy a tylko z kombinowaniem i bumelowaniem.
Inna sprawa to dlaczego ktos miałby z litości nad biedną leniwa koleżanką dostarczać jej efektu swojej ciężkiej pracy (bo musi być ciężka skoro te zadanie jest takie straaaaaasznie trudne). Ja taką "dobroczynnośc" nazwałbym naiwnością i dawaniem się robić w bambuko. Ale na świecie pełno jest takich nieświadomych idealistów więc życze powodzenia ! -
Anonim
Heh.... Niby tak... Z tymże nie chodzi tu o leniwość. Studiujemy na bardzo dziwnym kierunku, jakim jest Informatyka i Ekonometria. Java (niestety) dla niektórych jest obowiązkowa. Ale właściwie tylko semestr, bo potem obiera się specjalizacje - modelowanie (co jest czystą statystyką matematyczną), informatyka ekonomiczna (jasne...) i coś tam jeszcze.... Także widzisz, że niektórzy najlepiej omineliby niektóre przedmioty i od razu wskoczyli np. na statystykę, bo o tym mają pojęcie... I wyobraz sobie, że nie każdy potrafi napisać program w Javie.... Nawet jeśli by bardzo chciał... Więc trochę zrozumienia... Poza tym ona nie ma zbyt wiele czasu i musi program jak najszybciej zaliczyć, dlatego szukam ofiarnych osób, które mogłyby pomóc... No ale przecież zaraz trzeba zrobić wielką aferę i zgnoić.... (sic!) -
Lipson Earl Grey
kurde, skoncze studia bede mial luźniejsze czerwce i wrześnie i rozkrece biznes. Bede pisal programy na zaliczenia dla innych. Czysty zysk przecież, jedno ze pare groszy można wycisnąć a drugie to jednoczesnie pilnuje zeby mi sie jakaś konkurencja bystra na rynku pracy nie pojawiła :). -
Artur Wilomski
Sie smiejesz z pisania zaliczen, ale w ostatniej sesji (szkoly nie podam, choc znalezc nie trudno), w ciagu tygodnia wycisnalem 1100 zl, wcale sie nie przemeczajac zbytnio, choc ze dwie nocki zarwalem
Najwiekszym problemem w tym biznesie jest reklama, bo ludzi chetnych znajdzie sie chocby na 3x tyle -
Lipson Earl Grey
ale ja sie nie śmieje, to napewno dobry biznes, ale moze lepiej poprostu popracowac, bo wtedy masz cow CV wpisac, no chyba ze napiszesz:
"Doświadczenie: 12 zaliczeń przedmiotu 'programowanie obiektowe', 7 zaliczen 'programowanie w jezyku java', 3 zaliczenia 'algorytmy i struktury danych' (w tym 1 na 5+)."
-
Artur Wilomski
jasne, masz racje.. ale czasem przyda sie kasa na dzis, szczegolnie kiedy nie pracujesz. wtedy ten tysiac jest przydatny, zadnych pozniejszych komlikacji, przekraczania terminow itd.. -
Lipson Earl Grey
- Przeglądaj grona w kategorii Internet i Komputery
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem