- 1
- 2
-
Luke
czy moglby ktos rzucic przykladowym kodem, jak wyciagnac ze strony interesujace mnie dane (np. notowania gieldowe) uzywajac wyrazen regularnych?? -
Ja nie istnieje (FURBY)
kolejny raz chce sie siarczyscie zaklnac; ]
Google boli ?
http://www.google.pl/search?hl=pl&a...
http://www.javaregex.com/ -
george
-
Ja nie istnieje (FURBY)
-
-
Ja nie istnieje (FURBY)
-
Anonim
-
Luke
myslalem, ze ktos bedzie mily i mi stresci tutoriale:P
te powyzsze zapytania w url moglyby byc optymalniejsze tak btw.
i dziex za pomoc, ale googlem to sie uczylem poslugiwac, jak wchodzil na polski rynek:) -
Ja nie istnieje (FURBY)
>!!! Łukasz M.® !!! napisał
>myslalem, ze ktos bedzie mily i mi stresci tutoriale:P
>
>te powyzsze zapytania w url moglyby byc optymalniejsze tak
>btw.
>
>i dziex za pomoc, ale googlem to sie uczylem poslugiwac, jak
>wchodzil na polski rynek:)
stresci tutoriale... moglby cie ktos jeb***; ]
Jak umiesz uzywac Googla to po co wogóle pytania zadajesz ?
Ten twoj topic pokazuje wlasnie ze nie potrafisz uzywac Googla. -
Luke
jeb*** to ja cie zaraz moge...
jak nie chcesz pomoc, to sie nie udzielaj...
a ty co, pewnie jak sie urodziles to juz w Javie programowales..., chociaz jej nie bylo...
ja do ciebie nic nie mam, ale ty masz jakies kompleksy chyba
jak chcesz pogadac, to pisz na priv, a nie forum zasmiecasz... -
Ja nie istnieje (FURBY)
nie umiesz suzkac w google ?
NIE KAZDY MUSI BYC MGR.
szczególnie ze szczycisz sie informatyką na PW (patrz profil):] -
Luke
mgr sie bez kropki pisze...
a ty czym sie szczycisz...
i mniej troche odwagi i zakoncz ten glupi temat, bo mi sie smutno robi, jak na ciebie patrze...
a mgr nie bede, bo bede zapewne mgr inz.:) -
YouCan'tGoWrongWithStretchyPants
mgr pisze się bez kropki, ale zdania już tak.
to niesamowite jak leniwi są w dzisiejszych czasach ludzie chcący programować. przychodzi taki i mówi "podajcie mi rozwiązanie na tacy". żadnego nawet konkretnego problemu.. po prostu pytanie "czy moglibyście użyć za mnie mózgu?".. ręce opadają.
kończę już ten post, bo idę otworzyć temat "czy mógłby ktoś rzucić przykładowym kodem jak szacować ryzyko w banku inwestycyjnym?"..
-
Luke
byc moze zle sformulowalem wiadomosc, ale o gotowca mi nie chodzilo...
zdazylem sobie juz przeczytac tutoriale... zreszta jest jeszcze javadoc...
a tak w ogole... to w wymaganiach do pracy zwykle jest tzw. umiejetnosc pracy zespolowej...
wiec radze troche popracowac nad tym, a nie "co wiem to moje, nikomu nie dam"
na szczescie sa jeszcze programisci, ktorzy potrafia wspolpracowac przy projektach i dzielic sie swoja wiedza... no a innym coz... pewnie tetrisy do pisania zostana
pzdr
i na tym koncze ten watek:) -
Ja nie istnieje (FURBY)
dostales linki ,
cwaniakowales,
teraz sie pogrążasz jeszcze ze jest javadoc...
Niema to jak przyjmowac wniosek "nikt mi niechce z was pomoc" jak tobie sie ruszysz do googla nawet nie chcialo.
Skoro tyle masz mozliwosci dokumentacji to CZEMU Z NICH NIE KORZYSTASZ ? -
Luke
no ja nie wiem, kto pierwszy zaczal cwaniakowac...
szkoda mi tylko kogos, kto bedzie chcial zaczac sie uczyc Javy i zapyta o dobra ksiazke na forum, a ty mu napiszesz poszukaj sobie w googlach...
jak piszesz cos w cudzyslowie, to raczej nie zmieniaj...
pisze, ze nie mam nic do ciebie, wiec wyluzuj, chyba ze cale dnie przed kompem siedzisz, to popisz do mnie na priva, z checia pogadam, jak bede mial wolna chwile... bo widzisz akurat dziewczyna na mnie czeka...
no wiec pisz sobie teraz co chcesz, masz okazje, bo pewnie dopiero w nocy bede mial czas odpisac, o ile jeszcz bedzie mi sie chcialo, bo napisalem, ze watek skonczony -
Ja nie istnieje (FURBY)
nie jestes zwyczajnym poczatkujacym tylko STUDENTEM INFORMATYKI i to z Dobrej uczelni... Powinnes wymagac od siebie wiecej niz proszenie o gotowce.
Ale pisze sobie co chcesz. -
YouCan'tGoWrongWithStretchyPants
-
nazwa ekranowa
Ja nie istnieje( FURBY) napisał
>stresci tutoriale... moglby cie ktos jeb***; ]
Pomijam kwestie googli, uzywania mozgu, formulowania pytan, wyszukiwania informacji, podwodnych cywilizacji itp. itd., chcialem jedynie odniesc sie do powyzszej wypowiedzi.
Czy to nie tY jestes tym samym pacjentem, ktory rzucal kurwami kilka watkow nizej? Jak masz problemy z wykrzesaniem chocby elementarnych zasad kultury i opanowaniem agresji, to zapisz sie na jakies inne cwiczenia grupowe, bo to aikido cI nic nie daje. Moze delfinoterpia? Podobno zwieksza wydzielanie endorfin, miejmy nadzieje, ze chociaz krotkoterminowo wyleczy cIE z nekajacej cIE zyciowej frustracji. I uwazaj, bo z taka oglada to zanej opiekunki nie znajdziesz, chyba ze na swoim poziomie. Dotykajac jeszcze istoty tytulow naukowych, dla mnie tY mozesz byc nawet profesorem, a i tak do inteligencji nie bedziesz mogl sie zaliczac nigdy.
-
Ja nie istnieje (FURBY)
-
bartkiller
"Jak masz problemy z wykrzesaniem chocby elementarnych zasad kultury i opanowaniem agresji, to zapisz sie na jakies inne cwiczenia grupowe, bo to aikido cI nic nie daje"
buahahaha Ty też nie lepszy, z tym dbaniem o to, żeby przypadkiem nie napisać "ci" z wielkiej litery (ROTFL)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Internet i Komputery
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem
Wszystko co związane z programowaniem w Java (J2EE, JSP, JDBC, itd) test
Miejsca grona (1)
-
Kino Luna ul. Marszałkowska, Warszawa
www.kinoluna.pl kino.luna@maxfilm.com.pl 22 621 78 28
- Dodaj miejsce