-
Anonim
Łatwo mówić o najlepszych więc wybierzmy tego najgłupszego; -) wpisujcie swoje propozycje. Proponuje zacząć od mistrza fizyki buczusia; -) -
Shinju
-
StukMajster :)
Ejjj wypraszam sobie;) proof. Buczynski 4 lata moim wychowawca byl i to jestbardzo porzadny czlowiek mimo ze lekcje Jego nie sa zbyt porywajace, coz taki przedmiot. -
Shinju
-
-
cosmi
PO-wiec i jego kinder niespodzianki, Rejczak i jego łoś x i łoś y , ożarkowa i jej "informatyka" , a zreszta za dlugo by wymieniac -
cosmi
PO-wiec i jego kinder niespodzianki, Rejczak i jego łoś x i łoś y , ożarkowa i jej "informatyka" , a zreszta za dlugo by wymieniac -
StukMajster :)
-
Shinju
ja stawiam na kolesia od przedsiębiorczości czyli Koprowicza... straszny -
Anonim
Bezapaelacyjnie najgłupsza jest Savitus i jej wiedza informatyczna !! buahahha muahahha śmiechu warte. -
Fasolka
Buczyński zawsze był i bedzie moim mistrzem!!! facet jest po prostu genialny !!:D nikt go nie slucha a on dalej prowadzi lekcje ... chcesz miec lepsza ocene --> umyj ławki :D:D ehh brakuje mi tego faceta :/ -
Shinju
-
Fasolka
najlepiej mają panny u faceta od przedsiebiorczosci :D do dzis pamietam jak mimo ze oceny byly juz wystawione dlugopisem jak tylko poszlam z wiekszym dekoltem podebatowac o ewentualnej wyzszej ocenie i nachylilam sie lekko nad dziennikiem od razu skoczylo o ocenke w gore :) wiem ze to straszne ... ale to juz byla ostatecznosc :) -
Grono.Net
A ja u tego przepraszam za słowa Q****a mam 2; (
Spale mu jeszcze nie wiem co mu spale ale coś napewno:P -
Fasolka
hehe idz pokaz dekolcik; p Nie no u niego to normalne ... nie masz biustu - nie masz dobrych ocen :) -
Shinju
to u nas wyjątkowo poza Renatką żadnej dziewczyny ten koleś właściwie nie lubił... no może jeszcze Agnieszkę... -
Anonim
aaa kojarze to ten frajer KOPROWICZ od pp był. bez kitu mi kumpelka dekoltem załatwiła 3 na koniec szkoły. -
Anonim
-
Shinju
-
Anonim
to tylko jasiński. w innych placi sie hajsem a u nas dupą. nie patrzcie na mnie ja mam słabe oceny :> -
Shinju
czuję się urażona tą wypowiedzią... fakt posiadania dobrych ocen o niczym nie świadczy...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne