Jasiński - liceum marzeń/ Warszawa [1156]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Łatwo mówić o najlepszych więc wybierzmy tego najgłupszego; -) wpisujcie swoje propozycje. Proponuje zacząć od mistrza fizyki buczusia; -)
  • Shinju

taa... Buczuś rządzi... faaaaajny był
  • StukMajster :)

Ejjj wypraszam sobie;) proof. Buczynski 4 lata moim wychowawca byl i to jestbardzo porzadny czlowiek mimo ze lekcje Jego nie sa zbyt porywajace, coz taki przedmiot.
  • Shinju

nikt nie twierdzi że nie jest porządnym człowiekiem...
  • cosmi

PO-wiec i jego kinder niespodzianki, Rejczak i jego łoś x i łoś y , ożarkowa i jej "informatyka" , a zreszta za dlugo by wymieniac
  • cosmi

PO-wiec i jego kinder niespodzianki, Rejczak i jego łoś x i łoś y , ożarkowa i jej "informatyka" , a zreszta za dlugo by wymieniac
  • StukMajster :)

Ale na gorze jest napisane "najglupszych" i to jest bzdura wierutna.
  • Shinju

ja stawiam na kolesia od przedsiębiorczości czyli Koprowicza... straszny
  • Anonim

Bezapaelacyjnie najgłupsza jest Savitus i jej wiedza informatyczna !! buahahha muahahha śmiechu warte.
  • Fasolka

Buczyński zawsze był i bedzie moim mistrzem!!! facet jest po prostu genialny !!:D nikt go nie slucha a on dalej prowadzi lekcje ... chcesz miec lepsza ocene --> umyj ławki :D:D ehh brakuje mi tego faceta :/
  • Shinju

sympatyczny jest :)
  • Fasolka

najlepiej mają panny u faceta od przedsiebiorczosci :D do dzis pamietam jak mimo ze oceny byly juz wystawione dlugopisem jak tylko poszlam z wiekszym dekoltem podebatowac o ewentualnej wyzszej ocenie i nachylilam sie lekko nad dziennikiem od razu skoczylo o ocenke w gore :) wiem ze to straszne ... ale to juz byla ostatecznosc :)
  • Grono.Net

A ja u tego przepraszam za słowa Q****a mam 2; (
    Spale mu jeszcze nie wiem co mu spale ale coś napewno:P
  • Fasolka

hehe idz pokaz dekolcik; p Nie no u niego to normalne ... nie masz biustu - nie masz dobrych ocen :)
  • Shinju

to u nas wyjątkowo poza Renatką żadnej dziewczyny ten koleś właściwie nie lubił... no może jeszcze Agnieszkę...
  • Anonim

aaa kojarze to ten frajer KOPROWICZ od pp był. bez kitu mi kumpelka dekoltem załatwiła 3 na koniec szkoły.
  • Anonim

Babka od Niemca... :-x

Pan Koprowicz 8-D lubi dekolciki ^^
  • Shinju

i jak tu o sprawiedliwości w nauczaniu mówić...
  • Anonim

to tylko jasiński. w innych placi sie hajsem a u nas dupą. nie patrzcie na mnie ja mam słabe oceny :>
  • Shinju

czuję się urażona tą wypowiedzią... fakt posiadania dobrych ocen o niczym nie świadczy...
| |

A TU NIECH SIE ZBIERAJĄ WSZYCY Z NASZEJ MAGICZNEJ SZKOŁY :P SZKOŁY GDZIE NIE TRZEBA SIE UCZYĆ BY...

Liceum Ogólnokształcące im. Jakuba Jasińskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)