Japonia [4172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • 筆魔雪

Witam wszystkich entuzjastów Japonii.

Mam do Was ważną sprawę. Mam świadomość, iż wielu z Was marzy o podróży do Kraju Kwitnącej Wiśni. Podejrzewam, że jakaś część z Was była tam już (czego bardzo zazdroszczę).
    I właśnie do tej grupki osób kierowane są moje słowa. Poszukuję osób obywatelstwa polskiego, które odwiedziły Japonię w ostatniej dekadzie, w celach turystycznych lub quasi turystycznych (np. stypendium a przy okazji trochę zwiedzanie kraju). Potrzebne mi są te osoby, by wypełniły w wolnym czasie ankietę, której wyniki będą osią mojej pracy magisterskiej pod tytułem "Turystyka kulturowa Polaków do Japonii". Takich ankiet muszę do końca września zebrać 300 (najlepiej), żeby zadowolić mojego promotora, a tak naprawdę, żeby zebrać rzetelny materiał badawczy. Dlatego sprawa jest dość pilna.

Zatem zwracam się, drodzy gronowicze, do Was z pytaniem, czy są tutaj osoby, które odwiedziły Japonię ? A jeśli tak, to czy pomoglibyście mi ? Ankieta do krótkich nie należy, ale myślę, że przyjemnie się ją wypełnia, jeśli ktoś lubi Japonię :)

Bardzo proszę o wpisywanie się w tym temacie osób zainteresowanych wypełnieniem takiej ankiety. Ja do tych osób napiszę PW z moim mailem i ankietą.

Warunkiem jest tylko posiadanie obywatelstwa polskiego oraz wyjazd do Japonii w ostatniej dekadzie :)

Liczę na Waszą pomoc i z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc.

P.S. Jeżeli nie Wy, a Wasi znajomi byli w Japonii, przekażcie im moją wiadomość i spytajcie się ich o to samo :)
  • Magda

Hej, a próbowałeś może zakładać wątek na innych portalach? :)
    Ja właśnie wróciłam po długiej przerwie i widzę, że tu coś słaby "ruch" jest... :(
  • 筆魔雪

próbowałem

na portalach, blogach, forach podróżniczych

niestety, znikomy odzew

obecnie jestem w trakcie poszukiwania drogi dotarcia do grupy "czterech zwariowanych gajdzinów" ale mi nie odpisują...

a ankiety nadal potrzebne i to w dużej ilości :/
  • erika

ja moge pomoc.
    Spelniam oba warunki: obywatelstwo polskie i wyjazd do Japonii w ostatniej dekadzie :)
    Ale czy to jeszcze aktualne?
  • 筆魔雪

ech, nie wchodziłem już potem na grono, widząc słaby, a raczej brak odzewu :( no ale jakoś sobie poradziłem...dziękuję za chęci :)
  • Lukasz

Aj, widzisz szkoda, bo wychodzi na to, że już dwie dodatkowe ankiety byś miał :-)

Zaintrygowało mnie też Twoje... zdjęcie profilowe :-D
    Pozdrawiam.