-
Anonim
Gdzie konkretnie chcieli byście pojechać w Japoni? Ja bym chciała pojechać do Kyoto. -
Mateczka Szydery
-
Anonim
Polecam Shikoku i Dogo Onsen. Bardzo bym też chciała zobaczyć raz jeszcze Kyoto i słynną świątynię mchu, do której niestety nie miałam szans dotrzeć.
A tak wogóle to marzy mi się wyjazd do Japonii jesienią lub wiosną, podobno wtedy jest tam najpiękniej. -
Anonim
-
-
Anonim
>Kylie napisała:
>tokio.
Tokyo jest strasznie drogie.Ale na bank trza zobaczyc,chociaz ja mysle,ze fajnie jest pojechac do jakiejs malej miesciny,gdzie zyje sie spokojnie i cichutko^^
-
ド ナ タ
-
Kaiou
>Polizei napisała:
>Tokyo jest strasznie drogie.Ale na bank trza
>zobaczyc,chociaz ja mysle,ze fajnie jest pojechac do jakiejs
>malej miesciny,gdzie zyje sie spokojnie i cichutko^^
Tylko dla naiwynych Amerykanów, którzy bez sprzeciwu wierzą przewodnikom. W Tokio można przeżyć nawet taniej niż w innych miastach....
-
ド ナ タ
Kaiou - w sumie trochę ciężko mi powiedzieć dlaczego akurat tam - może dlatego, że wysepka jest stosunkowo mała, nie jest tak tłoczno jak w Tokio czy Kioto, miejsce wydaje się mieć swoisty klimat i z książek oraz zdjęć to bardzo mi się tam podoba pod względem geograficznym; ) -
۞ Aisha ۞
-
synowiec.
-
justine
-
Yousstysia
Marzy mi sie odwiedzic Kioto, chramy Itsukushima i Ise-jingu oraz wejście na Fuji-san -
Nat
nie ma, ze gdzie?!? po prostu do Japoni... dookola Japonii... ale na pierwszy strzal to pewnoe Tokio i Kyoto -
HITORI
Okinawa tak, Okinawa! nie ma dla mnie lepszego miejśca na tym świecie! -
Jin :)
-
Anonim
Swietna baza wypadowa jest Osaka. Duze miasto a w okolo Osaki mnostwo rzeczy do zobaczenia (Kyoto, Nara, Kobe-choc to miasto industrialne ale chcialbym je zobaczyc ze wzgledu na trzesienie ziemi z 1995-) prawdziwa skarbnica swiatyn i palacow. W okol Tokyo nie ma niczego szczegolnego wiec musi wystarczyc sama aglomeracja tokiyska. Za duzo tam sie zabytkow nie znajdzie. A tu masz wiekszosc rzeczy na wyciagniecie reki. Wszystko w promieniu 60 km. Chcesz duze miasto... jestes w Osace. Chcesz swiatynie, ogrody i historie... masz obok Kyoto i Nare. -
Kuba
Akihabara Tokyo, Okinawa i prefektura Tohoku(to ostatnie tylko, jeśli miał bym tą drugą połówkę:) -
Ma-Sza.
do Japonii chce jechac dla wspolczesnej architektury, technologii, widoku sarariimanow pracujacych niczym malenkie tloki w silniku Toyoty, oraz przezycia tego chorego miejskiego vibe'u gigantycznego molocha. A dalekowschodnia architektura tradycyjna mnie nie przekonuje, byc moze dlatego ze mam uraz po ujrzeniu koszmarow jak skajskrejper Taipei 101.
-
۞ Aisha ۞
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Japonia
- Załóż własne grono tematyczne