Janusz Korwin-Mikke [799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pothenthathorr

"Ja jestem w UPR, malo tego jestem czlonkiem wladz UPR i z przerazeniem obserwuje to co sie dzieje."

To dokładnie jak u mnei w Kontyngencie... Wdrapali się podstępem na jakieś wyższe uprawnienia a potem huuuziaaa - wywalać załorzyciela, znam ja takich jak wy. Załórzcie ze coś swojego i odczepcie się od UPR raz na zawsze co?
  • Pothenthathorr

"Za Wojtery rozbudowano struktury i wyprowadzono partie z dlugow. Mikke pozostawil po sobie komornika na kontach i olbrzymie dlugi. PIsze to jako osoba ktora zajmuje sie fiansami w UPRod strony kontorlnej! I finalnie Mikke wywalil tego biednego Wojtere z partii bez podania przyczyny (tylko dlatego ze nie mogl go odwolac). "

Hmm a tu mnie zainteresowałeś..
    Ale powiedz mi, bo nie pamiętam, kto z UPR startował na ostanim miejscu listy PO z Łodzi?
  • Pothenthathorr

"Wysatrczy porownac jego wypowiedzi sprzed lat i te ostatnie w ktorych pisze ze pedofilia nie jest zla, ze wszedzie agenci i masoni, etc. etc"

Kolego jak o czymś mówisz to może przytocz, chociarz linka podaj. Tak się składa że już czytałem prawdopodobnie ten tekst o którym mówisz, bo wielce łaskawy pan TTokarz wrzucił nam go na Libertarianizm. I tekst był o czymś zupełnie innym niż o tym że pedofilia nie jest zła. był o dobrych manierach i o uszanowaniu cudzej prywatności. Przykro mi że ktoś nie umie czytac ze zrozumieniem. Widocznie na starość pan Janusz pisze zbyt skomplikowane teksty.
  • Pothenthathorr

"ze wszedzie agenci i masoni, etc. etc"

Bo wszystko na to wskazuje, jak masz naprade na nazwisko? Jozef Goldbaum??
  • Pothenthathorr

"I jeszcze: Wielu ludzi wlozylo swoj czas ipieniadze w UPR, nie tylko Korwin. Powiedz im, ze jesto on jego wlasnoscia."

Apropos tego i "kruczków ze statutu" z pierwszego tekstu.
    - wstepując do UPR godziliście się na zastany statut. Jeśli go nie znacie, badź nie rozumiecie, trzeba było się nie zgadzać i ewentualnie załorzyć własne ugrupowanie. Ja UPR obserwuję od 93 i już wtedy pamiętam że ludziki zachowywały się dziwnie - np. w głosowaniu o odwołaniu rządu premiera Olszewskiego. Panowie nie rozumiem czemu musicie się podwozić na cudzych pomysłach, zróbcie coś sami i odstosunkujcie się, nikt wam nie zabrania.
  • Andrzej

Ziemkiewicz ma 100% racji w ocenie Korwina i wpływu jego działalności na obecny stan UPR. Rozumiem jego decyzję o odejściu z UPR, podobnie jak rozumiem decyzję Michalkiewicza. -Jeżeli ktoś chce być traktowany poważnie, to nie może być kojarzony z "kabaretem Korwina". Nie rozumiem tylko, dlaczego pan Stanisław udzielił poparcie Korwinowi w ostatnich wyborach samorządowych, podobnie, jak nie rozumiem, dlaczego pan Rafał popierał wejście Polski do UE.
| |

Grono sympatyków Janusza Korwin-Mikkego i partii Platforma Janusza Korwin-Mikke. Więcej informacj...

Fotki

Miejsca grona (0)