-
Anonim
Witam
Dnia 16.09.2005 roku odbyly sie w III LO w Gdyni prawybory z nastepujacymi
wynikami:
Platforma Obywatelska - 54%
Platforma Korwina Mikke - 13,1 %
Prawo i Sprawiedliwosc - 9,56 %
(inne partie nie przekroczyly progu wyborczego)
Pokazuje to ze osoba Korwina Mikke i srodowisko UPR'u ma wsrod mlodziezy
liecalnej duze poparcie
Pozdrawiam
Grzegorz Niedźwiedź
-
Dr. StanVan
-
Anonim
-
Anonim
We Wrzesni beda normalne prawybory na cale miasto... w moim LO we Wrzesni tez byly jakies prawybory... jak gadalem z ludzi tez duza czesc glosowala na PO i PJKM... ale wynikow z jakis niewiadomych mi przyczyn nie ogloszono... :| moze w poniedzialek beda :) -
-
Anonim
Tak, w III LO (moim!) jest bardzo duża grupa wspierająca JKM :)
A co najciekawsze - także w gimnazjum przy III LO :) -
Husarz
Dobra wiadomość, szkoda, że PJKM nie ma takiego poparcia w moich stronach. Miejmy nadzieję, że jeszcze parę lat i może wreszcie coś się zmieni, pod warunkiem że centrum planowania nie przeniesie się z Warszawy do Brukseli. -
Patefon
o, widze ze sa tez osoby z Gdyni :-) To moze wiecie na kogo warto oddac glos w naszym okregu z listy PJKM? [pytanie staje sie nieaktualne jutro po 12] -
graló
Fajne, że ma poparcie wśród młodzieży, ale niefajnie że młodzież nie może głosować;/ -
mi-haó; ميخاو
Sądzę, że własnie dobrze, że młodzież nie może głosować. Popatrz, wielu młodych z tego co się orientuje zagłosowałoby na SLD albo na SDPL...:| To balasy które nie znają sie na polityce, nie interesują nią, a gdy poleci reklama sdpl i berman wybiegnie z jakąs piosenką hip-hopową to wtedy to jest dla nich wyznacznik kto jest dobry...ehh. trohe.. -
graló
niestety obawiam się, że nie masz racji. Spójrz ilu młodych ludzi chce głosować na JKM patrz: Graló:):)
czasem -
mi-haó; ميخاو
eee tam.. może na tym gronie...ale rzeczywistaość bywa taka ze gówniarze spytani na ulicy na kogo bedą głosować odpowiadają: -Nie wiem może na sdpl... -A o PJKM słyszał pan? -a kojarze cos z nazwy ale nie znam programu.:| taka jest prawda. Więc dzieciaki nie powinny głosowac:) -
graló
-
mi-haó; ميخاو
-
Anonim
Za 4 lata Korwin na pewno wejdzie do sejmu - przecież młodzież jest ZA :) -
G
-
AntyPO