-
Artur S
Witam!
W kampani wyborczej JKM popularny byl spot, który byl pod linkiem http://www.youtube.com/watch?v=dcKd...
Spot ten osiągniął dużą liczbę wyświetleń, co było z korzyścią dla JKM. Niestety linia melodyczna tego filmu zostala zmieniona i do tego zostaly dodane napisy na czerwonym tle gloszace na niekorzysc JKM, efektem czego na chwilę obecną filmik ma wydźwięk negatywny jezeli chodzi o janusza korwin mikkego.
Gdy pierwszy raz zobaczylem ten filmik w wersji originalnej wtedy strasznie mi sie spodobal i pomyslalem, ze moze byc to swietna promocja dla JKM. Wstawilem zatem ten link do opisu a pod linkiem napisalem: "JKM na prezydenta!"
Ze wzgledu na cisze wyborczą usunąłem opis i potem już go nie włączałem.
Minęło pol roku. Wlasnie bylem u kolegi a on mi mowi ze od pol roku mam caly czas ten sam opis. Ja mu powiedzialem, ze juz od dawna tego opisu u mnie nie ma. Pomyslalem wowczas, ze moze nie wylaczylem opcji "PO WYJSCIU Z PROGRAMU USTAW OPIS NA". Jednak ku mojemu zdziweniu nie mialem wlaczonej tej opcji.
Na chwile obecna gdy wchodze na gg to mam status niewidoczny i wszystko jest okey. Problemem jest to, ze po wyjsciu z gg wbrew mojej woli ustawiany jest ten status z linkiem do tego filmiku i napisem pod linkiem :"JKM na prezydenta"
Moze i nic nie byloby w tym zlego, gdyby nie to, ze filmik, ktory byl swietną promocją dla JKM po modyfikacji zyskał negatywny wydźwięk dzieki czemu na chwilę obecną jest antypromocją dla osoby Janusza Korwin Mikkego.
Pozdrawiam i czekam na komentarze -
Anonim
Próbowałeś ustawić sobie nowy opis? Czy po prostu zmieniasz na status bez opisu? Jeżeli pomimo ustawienia nowego opisu, wciskałby się ten stary, to można by było mówić o machlojkach. W przeciwnym wypadku jest to zwykły błąd. -
Artur S
Może jednak i trochę przesadziłem z tym gadu, gdyż po ustawieniu opisu w opcji "Po wyjściu z programu ustaw opis na" już nie mam tego starego opisu, niestety nie mam też żadnego opisu. Po prostu ta opcja przestała mi działać. Jednak sam fakt "poprawienia" filmiku o JKM jest zdumiewający i śmierdzi bezpięką. -
Camilo Loco
-