-
mi-haó; ميخاو
Obejrzałem dziś wiadomości na TVP i na TVN. Na TVP wspomnieli o nim słówko, natomiast na TVNie pomimo tematu dotyczącego blogów nawet nie było żadnej migawki!
Przecież on ma najpopularniejszego bloga w Polsce... S*******ny. -
-
Davey
-
mi-haó; ميخاو
I te ćwoki mówią, żebym płacił abonament..pfff ... złamanego grosza nie dam manipulatorom.
Drogie TVP mam w domu duzo telewizorów i nie dam wam ani grosza za łamanie prawa do wystąpień publicznych. -
-
>mi-haó; ميخاو napisał
>I te ćwoki mówią, żebym płacił abonament..pfff ...
>złamanego grosza nie dam manipulatorom.
>Drogie TVP mam w domu duzo telewizorów i nie dam wam ani
>grosza za łamanie prawa do wystąpień publicznych.
Spokojnie. Z pewnością jest gdzieś jakiś paragraf na Korwina. A nawet jeśli nie ma, to zawsze można powiedzieć, że redaktorzy nie chcą szerzyć poglądów antysemickich/homofobicznych/n acjonalistycznych (niepotrzebne skreślić). Z pewnością środowiska autorytetów medialnych się do tego dołączą i nic nie będzie. -
mi-haó; ميخاو
Hehe no tak, fakt. Ale jeśli zebrał 100 tys. podpisów i jego partia została zarejestrowana = działa legalnie, to znaczy, że nie łamie prawa i nie szerzy poglądów antysemickich i homofobicznych.
A skoro tego nie robi, to powinno pokazywać wszystkich 10 kandydatów. -
Właśnie ten fakt jest najlepszym dowodem na to, iż w Polsce odradza się endekoidalny i nacjonalistyczny antysemityzm, który swych demonicznym obliczem spogląda również na mniejszości etniczne i seksualne!
Kurczę, chyba mógłbym pisać teksty w GW :-P -
Anonim
Korwin bywa na bardzo ciekawych spotkaniach. Na przykład będzie na tym organizowanym przeze mnie...
http://studenciaon.pl/index.php/new...
Zapraszam wszystkich serdecznie:)
Jest to jednak za mało, bo prawdziwej władzy nie dają już dzisiaj nawet gazety... daje ją jedynie telewizja:( -
·dAnusia·
... a telewizja jest w łapach Służb Specjalnych, które boją się takich jak Korwin, niczym diabeł - wody święconej. -
Camilo Loco
-
Marsiajnie, masoni, służby specajlne... chyba każda z grup po trochu.
Ale faktem jest, że JKM mało w mediach jeśli nawet nie wcale.
Dobrym przykładem jest tu dla mnie nawet baner "Krótkiej piłki" [ http://www.tvn24.pl/0,1656119,0,1,w... ] na tvn24 - nawet tu nie ma Mikkego, ale za to inni "liczący się" kandydaci są... -
.
Zwracam uwagę na to jak durni są ludzie, którzy wrzucają tam swoje pytania obejrzałem kilka i zwątpiłem, już w ogóle zapomomniawszy o tym, że są inni kandydaci niż Bronek and Jaro.
Ta krótka piłka aż się prosi.