Janusz Korwin-Mikke [799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mi-haó; ميخاو

Obejrzałem dziś wiadomości na TVP i na TVN. Na TVP wspomnieli o nim słówko, natomiast na TVNie pomimo tematu dotyczącego blogów nawet nie było żadnej migawki!
    Przecież on ma najpopularniejszego bloga w Polsce... S*******ny.
  • Pafnucy

Faktycznie, zaskakujące.
    Telewizja pomija Korwina.
  • Davey

>Pafnucy napisał
    >Faktycznie, zaskakujące.

raczej standard:/
  • mi-haó; ميخاو

I te ćwoki mówią, żebym płacił abonament..pfff ... złamanego grosza nie dam manipulatorom.
    Drogie TVP mam w domu duzo telewizorów i nie dam wam ani grosza za łamanie prawa do wystąpień publicznych.
  • Pafnucy

>mi-haó; ميخاو napisał
    >I te ćwoki mówią, żebym płacił abonament..pfff ...
    >złamanego grosza nie dam manipulatorom.
    >Drogie TVP mam w domu duzo telewizorów i nie dam wam ani
    >grosza za łamanie prawa do wystąpień publicznych.

Spokojnie. Z pewnością jest gdzieś jakiś paragraf na Korwina. A nawet jeśli nie ma, to zawsze można powiedzieć, że redaktorzy nie chcą szerzyć poglądów antysemickich/homofobicznych/n acjonalistycznych (niepotrzebne skreślić). Z pewnością środowiska autorytetów medialnych się do tego dołączą i nic nie będzie.
  • mi-haó; ميخاو

Hehe no tak, fakt. Ale jeśli zebrał 100 tys. podpisów i jego partia została zarejestrowana = działa legalnie, to znaczy, że nie łamie prawa i nie szerzy poglądów antysemickich i homofobicznych.
    A skoro tego nie robi, to powinno pokazywać wszystkich 10 kandydatów.
  • Pafnucy

Właśnie ten fakt jest najlepszym dowodem na to, iż w Polsce odradza się endekoidalny i nacjonalistyczny antysemityzm, który swych demonicznym obliczem spogląda również na mniejszości etniczne i seksualne!

Kurczę, chyba mógłbym pisać teksty w GW :-P
  • Anonim

Korwin bywa na bardzo ciekawych spotkaniach. Na przykład będzie na tym organizowanym przeze mnie...

http://studenciaon.pl/index.php/new...

Zapraszam wszystkich serdecznie:)

Jest to jednak za mało, bo prawdziwej władzy nie dają już dzisiaj nawet gazety... daje ją jedynie telewizja:(
  • ·dAnusia·

... a telewizja jest w łapach Służb Specjalnych, które boją się takich jak Korwin, niczym diabeł - wody święconej.
  • Camilo Loco

No wiadomo, tak jak Marsjanie rządzą białym domem. :>
  • Pafnucy

Marsiajnie, masoni, służby specajlne... chyba każda z grup po trochu.
    Ale faktem jest, że JKM mało w mediach jeśli nawet nie wcale.
    Dobrym przykładem jest tu dla mnie nawet baner "Krótkiej piłki" [ http://www.tvn24.pl/0,1656119,0,1,w... ] na tvn24 - nawet tu nie ma Mikkego, ale za to inni "liczący się" kandydaci są...
  • .

Zwracam uwagę na to jak durni są ludzie, którzy wrzucają tam swoje pytania obejrzałem kilka i zwątpiłem, już w ogóle zapomomniawszy o tym, że są inni kandydaci niż Bronek and Jaro.

Ta krótka piłka aż się prosi.
| |

Grono sympatyków Janusza Korwin-Mikkego i partii Platforma Janusza Korwin-Mikke. Więcej informacj...

Fotki

Miejsca grona (0)