Janusz Korwin-Mikke [799]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kuba

Moderator Majk89 nie wyciągnął wniosków ze swojego zachowania i musieliśmy go odwołać z pełnionego stanowiska.

W związku z tym chcielibyśmy w najbliższym tygodniu wyłonić nowego moderatora. Chętnych zapraszam do złożenia propozycji w tym temacie, bądź na priv. Interesują nas osoby aktywne, mało konfliktowe, sprawiedliwe i konsekwentne w działaniu. Wymagane jest też posiadanie GW.

Do czasu objęcia funkcji przez nowego moda gronem będzie opiekować się moderacja serwisu reprezentowana przez moją skromną osobę.

Pozdrawiam :)

Kuba
  • Anonim

Jest sprawiedliwość na tym świecie! Wielkie dzięki, Kuba! :)

Co do nowego moderatora, szczerze mówiąc - mogłoby go nie być wcale, tylko jakaś osoba kontrolująca sytuacją w skrajnych przypadkach, kiedy trafi się jakiś nieprzyjemny tłuk zupełnie ignorujący wszelkie zasady, paraliżujący działanie grona (ew. pomocnicy do porządkowania tematów, pozycjonowania/przywieszania ważnych bieżących).

Ja osobiście proponowałbym Aparata (amerykańska aparata do wiązania krawata) - jak dotąd wykazywał najwięcej zdrowego rozsądku, szacunku do wolności słowa. W starciu z poprzednim modem był ostro poszkodowany, co wszyscy przyznali, byłaby to więc też taka forma "rekompensaty" dla niego.; )
    Nie widziałem winogronka koło jego nicku, ale możliwe, że jest ukryte, jeśli nie łatwo można to naprawić, może nawet któryś fan wyśle za niego sms-a do grono.net.; )
  • Niewidzialna Ręka Rynku

Zgłaszam się na ochotnika; -)
  • Anonim

Popieram! Też jestem za tym, żeby tym gronem kierowała niewidzialna ręka rynku.; )
  • Aparat

Ja również popieram.

PS. Dzięki Ori za tego wcześniejszego posta, ale ja stanowczo zbyt mało czasu mam na takie rzeczy.
  • Niewidzialna Ręka Rynku

>Kuba napisał
    >
    >W związku z tym chcielibyśmy w najbliższym tygodniu
    >wyłonić nowego moderatora.

już jest koniec tego "najbliższego tygodnia" więc pytam jak się sprawy mają?
  • Kuba

Nowym moderatorem grona został Niewidzalna Ręka Rynku - powodzenia :)
  • Ritter von Nałęcz

Witam moi drodzy - o dzisiaj jestem nowym moderatorem, póki co pomocniczym grona "Janusz Korwin-Mikke". Liczę na owocną współpracę; )
  • Camilo Loco

I Ty Brutusie?!

Zginęli ludzie, a że prezydent ze świtą - nie ma żadnego znaczenia.

Zresztą, jeśli mielibyśmy ich załować przez wzgląd na stanowiska, jakie zajmowali, to powinniśmy szczerze życzyć im piekła lub czegoś tym rodzaju, a w najlepszym razie - zasłużyli na to.

Dlatego trzeba ich żałować, jak zwykłych ludzi. Żeby dało się zachować dla nich resztki szacunku.
  • Ritter von Nałęcz

>SzLZ napisał
    >I Ty Brutusie?!
    >
    >Zginęli ludzie, a że prezydent ze świtą - nie ma
    >żadnego znaczenia.
    >
    >Zresztą, jeśli mielibyśmy ich załować przez wzgląd na
    >stanowiska, jakie zajmowali, to powinniśmy szczerze
    >życzyć im piekła lub czegoś tym rodzaju, a w najlepszym
    >razie - zasłużyli na to.
    >
    >Dlatego trzeba ich żałować, jak zwykłych ludzi. Żeby
    >dało się zachować dla nich resztki szacunku.

Ja to postrzegam inaczej. Jeżeli chcesz o tym porozmawiać, załóż odpowiedni wątek.
| |

Grono sympatyków Janusza Korwin-Mikkego i partii Platforma Janusza Korwin-Mikke. Więcej informacj...

Fotki

Miejsca grona (0)