-
błażej korczak
Jest t polityczna gra RPG odbywająca się w sieci, gracz wymyśla sobie postać i zostaje politykiem
Gra dzieje sie w niepodleglym panstwie śląskim w 1918 roku
mamy wszystko,
model gospodarczy - wzrost PKB, firmy prywatne i państwowe, gosp rolne, PIT-y, gracze zarabiaja pieniądze i wydają je na reklame
mamy podatki i prawdziwy budzet z silnikiem gry ktory od wydatkow budzetowych uzaleznia wzrost PKB
mamy przyrost naturalny i strukturę demograficzna z podzialme na wies i miasto i wykształcenie
mamy przejrzysty system robienia sadazy wyborczych
mamy wojsko i bitwy planszowe, a takze aktywnych sasiadow i mozemy z nimi toczyc wojny
oczywiscie mamy tez partie i rzad, ktory dzieki budzetowi debatuje nad prawdziwymi problemami
gra istnieje 5 dni i juz ma 20 uzytkownikow, ale potrzeba duuuuzo wiecej
zapraszam na --- http://www.wrs.mojeforum.net --- moj nick to torquemada -
a
Co chcesz osiągnąć? Może pragniesz by ludzie o zainteresowaniach politycznych grali w tę grę zamiast angażować się w prawdziwą walkę o wolność? -
Karol Sudak
>POMIAAAAN!!! ! napisał
>Co chcesz osiągnąć? Może pragniesz by
>ludzie o zainteresowaniach politycznych grali w tę
>grę zamiast angażować się w
>prawdziwą walkę o wolność?
:| -
-
a
tzn. żeby nie było nieporozumień - nie uważam że każdy zainteresowany polityką osobnik walczy o wolność. Zazwyczaj jest wprost przeciwnie. Jednakże w tym wypadku chodzi w większości o sympatyków Janusza Korwina-Mikke i UPR. Przepraszam za niedomówienia. -
błażej korczak
nie rozumiem zwiazku historii z polityka?? ale przyznam ze grajac w ta gre mozesz sie wiele nauczyc o ideologii i partiach pol. np w koncu nazisci to lewica -
mi-haó; ميخاو
Jak Ty tego dowiadujesz sie z jakiejs gry to daj spokój. Poza tym nie lewica tylko narodowi socjaliści. -
Brat Panek Tadeusz Edmund
-
mi-haó; ميخاو
Lewicowcy to jednak nie to samo co socjaliści;) a w szczególności narodowi;) -
sobek
To może centrum albo centrolewica. W końcu baaardzo umiarkowani byli :)
Dajcie spokój z tą klasyfikacja. -
>Jurek Śpiewak d.mi-haó napisał
>Lewicowcy to jednak nie to samo co socjaliści;) a w
>szczególności narodowi;)
a jednak to samo:-) -
Anonim
aj...prosze was, on zwyczajnie zacheca do gry, nazwalabym to , ambitnej -
mi-haó; ميخاو
-
-