Janusz Korwin-Mikke [800]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • błażej korczak

Jest t polityczna gra RPG odbywająca się w sieci, gracz wymyśla sobie postać i zostaje politykiem

Gra dzieje sie w niepodleglym panstwie śląskim w 1918 roku

mamy wszystko,

model gospodarczy - wzrost PKB, firmy prywatne i państwowe, gosp rolne, PIT-y, gracze zarabiaja pieniądze i wydają je na reklame

mamy podatki i prawdziwy budzet z silnikiem gry ktory od wydatkow budzetowych uzaleznia wzrost PKB

mamy przyrost naturalny i strukturę demograficzna z podzialme na wies i miasto i wykształcenie

mamy przejrzysty system robienia sadazy wyborczych

mamy wojsko i bitwy planszowe, a takze aktywnych sasiadow i mozemy z nimi toczyc wojny

oczywiscie mamy tez partie i rzad, ktory dzieki budzetowi debatuje nad prawdziwymi problemami

gra istnieje 5 dni i juz ma 20 uzytkownikow, ale potrzeba duuuuzo wiecej

zapraszam na --- http://www.wrs.mojeforum.net --- moj nick to torquemada
  • a

Co chcesz osiągnąć? Może pragniesz by ludzie o zainteresowaniach politycznych grali w tę grę zamiast angażować się w prawdziwą walkę o wolność?
  • Karol Sudak

>POMIAAAAN!!! ! napisał
    >Co chcesz osiągnąć? Może pragniesz by
    >ludzie o zainteresowaniach politycznych grali w tę
    >grę zamiast angażować się w
    >prawdziwą walkę o wolność?

:|
  • a

tzn. żeby nie było nieporozumień - nie uważam że każdy zainteresowany polityką osobnik walczy o wolność. Zazwyczaj jest wprost przeciwnie. Jednakże w tym wypadku chodzi w większości o sympatyków Janusza Korwina-Mikke i UPR. Przepraszam za niedomówienia.
  • błażej korczak

nie rozumiem zwiazku historii z polityka?? ale przyznam ze grajac w ta gre mozesz sie wiele nauczyc o ideologii i partiach pol. np w koncu nazisci to lewica
  • mi-haó; ميخاو

Jak Ty tego dowiadujesz sie z jakiejs gry to daj spokój. Poza tym nie lewica tylko narodowi socjaliści.
  • Brat Panek Tadeusz Edmund

czyli lewica:)
  • mi-haó; ميخاو

Lewicowcy to jednak nie to samo co socjaliści;) a w szczególności narodowi;)
  • sobek

To może centrum albo centrolewica. W końcu baaardzo umiarkowani byli :)

Dajcie spokój z tą klasyfikacja.

>Jurek Śpiewak d.mi-haó napisał
    >Lewicowcy to jednak nie to samo co socjaliści;) a w
    >szczególności narodowi;)

a jednak to samo:-)
  • Anonim

aj...prosze was, on zwyczajnie zacheca do gry, nazwalabym to , ambitnej
  • mi-haó; ميخاو

Ołki dołki;)

he he ambitne gry to wolfenstein i soldier of fortune heh e;-)
| |

Grono sympatyków Janusza Korwin-Mikkego i partii Platforma Janusza Korwin-Mikke. Więcej informacj...

Fotki

Miejsca grona (0)