Jamniki [1295]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • agata

Jak wyzej :P Czyli
    Podawajcie imiona waszych pieskow.
    Ewenutalnie sasiadow, rodziny, znajomych... Jak kto chce, wazne zeby nalezalo do jakiegos jamnika :)
  • Chouchou

...moj poprzedni jamnik, znaczy jamniczka wabila sie Astra.....a obecna to Lesta, a że błekitnokrwista jest to ma też przydomek hodowlany Hektosiowa Pamięć.... czyli LESTA Hektosiowa Pamięć.....
  • Anonim

Moj nazywa sie Timon :) Ale to nie ja go tak nazwałam :) Oczywiscie, mialam jamnika o imieniu Kajtek :) No i pod blokiem paleta mi sie Bursztyn, bo caly brazowy :)
  • Grono.Net

mój to Maksymilian się zwał
    mowiono na niego Trufel - Fufel :)

i jeszcze znam psa jamnika imieniem Alfred :)
  • pralina

Mój pierwszy jamnik to Nika, obecne to Sara i Roma, nie ja je nazwalam ale ja i tak nazywam je po swojemu: Sara to Sarenka ewentualnie Sarniak a Roma to Roman lub Romcik:)
  • agata

Moj - Ramzes :)
    Rzadko uzywam tego imienia. Wole ksywki :P Dancio, Danciu, Danka, Danislaw
    /moj brat ma kolege Daniela i tak jakos przypasowaly zdrobnienia tego imienia do naszego psa/
    Ewentualnie wolam jeszcze Parowka :)
  • Anonim

a moja to Kamcia, czyli Kama,albo Kamyczek i inne takie, wszystkie możliwe wykręty :)
  • Grono.Net

Pies Jamnik jest tak bogaty wewnętrznie, że ma baaardzo wiele imion, jak widać :D
  • Grono.Net

moja pierwsza jamniczka nazywała się Funia (rodzice jej nadali, podobno na wzór jakiejs bajki, która kiedyś leciała)
    Teraz mam jamnika o imieniu Fido, które również pochodzi z tej bajki
    NIE wiem ile prawdy z tą bajką bo nigdy jej nie widziałem :/
    Ale oprócz imienia własciwego ma rózne pseudonimy, używane w zaleznosci od jego zachowania i humoru domowników:
    Down :D,
    Flukasek
    Grubas (mimo ze nie jest)
    Spaślak
    Karakuł (bo ma super siersc, która wszyscy sie zachwycają)
    no i chyba jego najgłupszy pseudonim (nie wiem kto go wymyslił, ale sie przyjeło)
    Pierduś mlutki :]
  • agata

Matka mojego psa - Sara
    /wlasciciel owej Sary, moj wujek mial jeszcze jedna Sare, a jeszcze wczesniej jamnika o imieniu Trezor :)/
    Przyrodni brat mojego psa - Lord
    Jamnik kolezanki - Dexter/ juz drugi w jej zyciu/
    Sasiadka z bloku - Dina
  • Anonim

No oczywiscei są mnóstwo zdrobinien... Np. moja starsza siostra nadała mojemu psu ksywke "Kompostownik" :D Parówa, Gliza, Śpaślak, Leń itepe itepe.... Ostatnio został mianowany "Alien'kiem" bo oglądałam te no Alien vr Predator czy jakimtam :]
  • Miensko

terazniejszy to Bentley - luksusowa sportowa limuzynka z niego; D
    poprzedni byl Filip
    no a na Bentleya mowimy : Bencik, Skrecik, Niamnik, Bobek, Bobslej... :)
  • Małgosia :)

Moje 2 jamnisie to Melania (Melcia, Milucha, Mela....) i Kubuś (Kubek, Jakubusiu etc... zwany tez Brunetem/ wieczorowa porą/..bo taki jest jamniczo przystojny ) :)
  • anetta

Witam wszytskich, jestem tu po raz I. Mam nadzieje ze jakos mne przyjmiecie hihihih; )

A wracajac to tematu to moja sunia ma na imie Kaja :)) i te lubi spiewac; P
  • Bunnka

HACKER ..czyli imię w pełni zasłużone, po tym jak włamał sie (podłączył?) do komputera metodą szczękową; )

..dziś juz sie ustatkował^^ ale kiedy przyjdzie faza ..to..... drżyjcie narody!
    ;>
  • Bunnka

..Hacker śpiewa pięknie..głownie do "Wiosny" Vivaldiego ..często tez czuję porywy przy dzwiękach polifonii komórkowej; )
  • Anonim

MOjego jaminka niestety juz nie ma na tym świecie. Nosił imię Bursztyn. W skrócie Bu. Tak na niego mówiłam i wszyscy krewni i znajomi. Ewentualnie powstawały odmiany tego skrótu i tak: Bunio, Bucz, a nawet Burak.
  • Maja

Mam dwa. Kleks & Harry. I Love Them:) Teraz śpią.
  • Niunia

Mój jamniczek , a raczej jamniczka nosi imie Kama a od tego imienia są już zdrobnienia takie jak : Kamka, kamcia, kamilka,Kamińska, Kamiler,Miler, lemiler, ale ostatnio wymyśliłam na nią czoper-hihihi. Bo zjadła czopka różowego,bo myslała że to cukierek .
  • anetta

Buahaha dobre; D ciekawe czy jej smakowalo; )
    Ahhh te jamnki; P
| |

... dla Tych, którzy posiadają psa z CHARAKTEREM, czyli JAMNIKA... (standardy, miniatury i królic...

Fotki

Miejsca grona (0)