-
Monika
Dzień 1
Śniadanie: grejpfrut lub jabłko, jedna grzanka, czarna kawa.
Obiad: dwie łyżki tuńczyka lub innej ryby chudej, jedna grzanka, czarna kawa.
Kolacja: plaster chudego gotowango mięsa, jedna filiżanka warzyw gotowanych na parze = buraczków, marchwi i selera.
Dzień 2
Śniadanie: jajko na twardo, jedna grzanka, pół banana, czarna kawa.
Obiad: pół filiżanki chudego twarożku z 5 krakersami, małe jabłko, czarna kawa.
Kolacja: dwie parówki, dwie marchewki ugotowane na parze.
Dzień 3
Śniadanie: cienki plasterek żółtego sera, 5 krakersów, małe jabłko, czarna kawa.
Obiad: NIC
Kolacja: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby morskiej, pół filiżanki gotowanych na parze buraczków, jedna filiżanka kalafiora.
Teraz najważniejsze !!!
Przed każdym posiłkiem należy wypić dwie szklanki przygotowanej wody. TO KONIECZNE. Konieczne jest równieżprzestrzeganie diety. ABSOLUTNIE żadnych zmian. Działa tu współzależność chemiczna składników.
Nie wolno używać cukru ani soli nawet śladowo!
Po diecie należy zrobić 10-dniową przerwę i można ją powtórzyć zrzucając dalsze 5 kg.
Dobrze by było na stałe odzwyczaić si od soli i cukru, przynajmniej drastycznie ograniczyć ich spożywanie.
To ułatwia trzymanie wagi.
POWODZENIA; D -
Listopadowa_Dama
-
Monika
Możliwe; d Wiele znajomych stosowało tę dietę z mniej więcej takimi rezultatami;) Mnie się nie chciało przestrzegać jej trzeciego dnia i w dwa schudłam 3 kg; d Naprawdę polecam :* -
Ana
Hmm kopenhaska ma podobne warunki tylko obleśniejsze żarcie... może i jest skuteczna -
-
Berenika
-
Monika
Po wypiciu 2 szklanek wody przed kazdym posilkiem, ma sie mniejszy apetyt; d To glownie na tym polega; p A jak sie nie uda, to biore wine na sibie :] -
Listopadowa_Dama
-
Anonim
Może i podziała ale lepiej chudnąc w więcej dni bo tak to po uzyskaniu efektu i tak wroci moze nawet efekt jojo bedzi tak mi sie wydaje.... -
Anonim
Ja tam nie stosuje diet,a i tak chudne :) Super nie?Wystarszy się ograniczać...No i ćwiczenia robić :) A nei trzeba się tak katować...Lepiej chudnąć dłużej,ale bez efektów jojo niż np.robić głodłówkę,a potem rzucić się na żarcie(niektórzy tak mają)i przytyć podwójnie...Może do wakacji uda mi się zrzucić te 11 kg :) 3majcie kciuki!! -
*!♥ B@SiEńK@ ♥!*
Gdybym mieszkała sama to może udałoby mi sie zastosować tą diete,niestety kochana mamusia pilnuje,żebym jadła więcej :/ -
Anonim
ja nie chce schudnac w 3dni 5 kg a w nastepny tydzien przytyc 10
bezsensu -
Anonim
hmmm chudnąć-zrzucac wagę- głupota...to nie lepiej poćwiczyć nad tymi partiami ciała które sie nam nie podobają? hmmm...;/ -
Giovanna :)
JA tam nie stosuje zadnych diet z gazet czy cos w tym stylu. Poprostu powoli sama ograniczam sobie jedzenie i wedlug mnie tak jest najlepiej. Przewaznie gdy traci sie na wadze bardzo szybko to potem jeszcze szybciej przybywa cialka:( -
Anonim
Ja bym to mogła sprubować :P Tylko co ja bym z obiadem robiła :) Trzy dni to mało :) -
me
a ja spróbuję... :) zresztą teraz sesja więc i tak z nerwów nie mam ochoty nic jesc... -
gouomb x
chyba ja sobie zrobie ale z racji tego ze jestem roslinozerca wiele do jedzenia mi nie pozostaje -
me
-
Karolina
-
me
hehehe ale sie usmialam.... :)) tak to jest jak sie najpierw pisze a pozniej mysli:P -
gouomb x
e tam lipa z ta dieta bo mozna w niej wypic tylko 3 kawy a dla mnie to o wiele za malo:/