-
trzy-kolory
-
czerwony_kapelusz
no fakt odchudzanie jest cholernie czasochłonne, liczenie kalorii, lażenie na basen, zakupy, a z psem też można stracić jakies kilogramy. -
oslek
Najlepszego. Ma na imię Kłopot. Jest kundlowatą śliczną sunią o pysku wilczka. Ciemna podpalana. I ma tyle energii ze chcąc nie chcąc muszę przy niej dużo się ruszać :) -
czerwony_kapelusz
nie każdy ma czas, psa i miejsce na jego wyprowadzanie, więc zazdroszczę! -
-
oslek
I bardzo dobrze ze nie każdy ma psa. Na psa powinno się wydawać pozwolenie :) -
czerwony_kapelusz
-
Anonim
ja bralam meizitang zielony schudlam 12 kg w przeciagu miesiaca i to mi starczy ale zostalo mi jeszcze jedno opakowanie wiec jakby ktos chicla zapraszam na priv -
Trish
A co myślicie o lineji <?> Ostatnio reklamują i jestem ciekawa czy ktoś próbował:) Mi się wydaję, że może być dobre ale jakieś podejrzanie tanie jest;P -
Kamila
-
mgd
ja zastanawiam się nad zakupem tabletek o nazwie Linea, ktoś może słyszał o tym? -
Kamila
mojej mamy kolezanka z córka schudła w miesiacu po ok.12kg takze niezle po tej- LINEA:)
ale jakos w te wszyskie tabletki ciezko mi uwierzyc, bo kiedys urzywalam coś z zielona herbata to taka dziewczyna schudła 10kg. w miesiacu a wszystko jadla a ja nic:/ -
<<...Kla@udi@...>>
tę LINE.. trzeba zamówić??
czy mozna ją kupic w jakim sklepie,aptece?? samemu??
-
.:: .M.√ιק::.
-
mgd
ja kupowalam linee w aptece, ale zamawiajac przez internet wychodzi taniej -
<<...Kla@udi@...>>
>madaa napisała:
>ja kupowalam linee w aptece, ale zamawiajac przez internet
>wychodzi taniej
hmm.. To już wiesz jak działaja...
to jakie są efekty
i czy to prawda ze uzależniaja?? i jak bardzo??
dziex -
mgd
To znaczy ja jestem 3 dzień na tych tabletkach...
Jeśli chodzi o uzależnienie, to wydaje mi sie ze to bzdura, znajoma przez miesiąc łykała te tabletki i nic kompletnie ja nie uzależniło:P
Natomiast jeśli chodzi o efekty to rzeczywiście, nie chce sie jeść, a nawet jak zgłodnieje, to jem o polowe mniej, bo po paru gryzach jestem najedzona:)
Polecam przy braniu tych tabletek, uprawiać dodatkowo codziennie jakiś sport, i pić dużo wody niegazowanej.
Ja na takiej ''diecie'' nawet nie odczuwam głodu :)
-
<<...Kla@udi@...>>
dziex...;)
A Twoja znajoma ćwiczyła?? i ile schudła w ciągu miesiąca??;) -
mgd
Ćwiczyła, ale nie wiem ile schudła
Podobno najwięcej ile się da schudnąć na tych tabletkach w ciągu miesiąca, przy dobrej diecie i ćwiczeniach to ok. 12 kg, ale nie chce mi się w to wierzyć... -
Trish
-
mgd