-
Mnieteques
Ktoś się wybiera?
Groundation, Yellowman, Gentleman plus special guests, Seeed, Alpha Blondy, Patrice, Culcha Candela, Asian Dub Foundation, Gregory Isaacs, Sergent Garcia, Ward 21, U-Roy, John Holt, Chuck Fender, Richie Spice, Turbulence i inni.
Od 08.07.2005 do 10.07.2005 w Fühlinger See pod Köln'em (jakby kto nie wiedział) -
Maf16
hmm, jako żółtodziób powiem że znam tylko Gentlemana :) więc raczej nie pojadę :) -
Mnieteques
Jako ziutek, który zazwyczaj niczego i nikomu nie poleca - polecam ściągnięcie SEEED. Tak na test.
My tu gadu gadu (grono grono) a do berlina raptem 6 godzin jazdy pociągiem... -
Maf16
-
-
Kasia
-
Mnieteques
Wygląda na to, że wszyscy szukamy sponsora...
Pozostaje wierzyć, że jeśli mamy się tam pojawić - pojawimy się we właściwym czasie.
Jah dba. -
Trąba
Taki zestaw muzyki. Chyba bym zwariował ze szcześcia; ) :) A seeed w rzeczy samej godny polecenia :) teledysk do Music Monks rządzi! (zwłaszcza te jah sisters co fajnie ruszają bioderkam :)
A ile to moze byc na oko km?i ile wjazd (w euro)? ktoś wie? -
Trąba
Yellowman, Gentleman, Seeed, ADF, U-Roy, Gregory Isaacs- przeciez to będzie istna rakieta :) !!! -
Mnieteques
Dwa lata temu jechałem expressowymi kiblami z Berlina. Było za firko, ale hardcore.
Drugi raz się na to nie zdobędę. Poszedłem nawet do pracy, żeby zarobić na jkiś cywilizowany dojazd:-)
Nie te lata już. Nerka, kolano, krzyż...
Ale atmosferka na miejscu wynagradza wszystkie cierpienia. -
o7.maciek
info jakie wygrzebałem:
SUMMERJAM FESTIVAL 2005
- THE 20th ANNIVERSARY -
Presenting The Best Artists out Of 20 Years Festival History
Fr. 08. - So. 10. Juli 05
ASIAN DUB FOUNDATION
BARRINGTON LEVY
SERGENT GARCIA
AMADOU & MARIAM
GREGORY ISAACS
CHUCK FENDER
RICHIE SPICE
U-ROY
JOHN HOLT
WARD 21
TURBULENCE
SEEED
GENTLEMAN & THE FAR EAST BAND
ALPHA BLONDY
PATRICE & SHASHAMANI Band
CULCHA CANDELA
GROUNDATION
YELLOWMAN
bilet ok. 75 euro.
ale za to jaka obsada!!
kurde żałuję ale mam egzaminy na studia.. -
Mnieteques
-
JungleMan
Tjaaa... 75 ojro plus dojazd, plus szamka, plus używki... Chyba jednak podziękuję :/ -
Mnieteques
nnno trochę teraz trzeba dietę zmienić, ale...
niektóre akcje są tego warte. -
Grono.Net
Sammerjam najlepsza reggae impreza na jakiej byłem..wracam za rok Jaaaaaaaaaaaaaahhhhh