Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Eban

wasze pomysly na rzeczy ktore mozna zrobic i ktore beda sie kwalifikowaly jako jackass
    moje pomysly to : bieg w plonacych butach...
    2 - jak macie jakas mala rzeczke w miescie to sprobojcie nia przejsc wzdloz... ale rzeczka a nie brzegiem...
    3 - probujcie naklonic ludzi z ulicy na wstapienie do sekty... (najlepiej stare radiomaryjne babki :> )
  • Medżik - Illusion is true

Co do rzeczki mamy taką jedna nazywa sie Wisla :D

A starych ludzi nie bedziemy w to wkrecac <LOL> chociaz w sumie mozna i skorzytsac.
  • Eban

probowalem... zwyzywali od satanistow i wogole... ale jeden dziadek sluchal z zaciekawieniem... fakt ze trzezwy to on nie byl ale co tam :>
  • MeiS

hehe dobre tylko kamerzysta musi byc blisko i duzo osob moze sie zczaic :(
  • Anonim

najlepsze wychodza z wyczynowkami lub chulajnogami łahaha
  • Anonim

pomysly? jak to ktorys z nich powiedział: "wymysl sobie najgorsza rzecz, taka, ktorej nigdy nie chcialbys zrobic - to jest wlasnie dobry numer :D" no to sie zastosuj:P
  • MeiS

Uuu dobre; -) tylko nie wiem czy to popre :-)
  • MeiS

Uuu dobre :0) Tylko nie wie mczy to popre :-)
  • MeiS

Uuu dobre :0) Tylko nie wie mczy to popre :-)
  • MeiS

qrwa 3 razy ( sorrki maly error)
  • Anonim

yo yo yo, ja w wakacje 2005 zrobiłem niezłego jackassa w krynicy morskiej:

Chodziłem sobie tak koło 17 po lesie, razem z kumplami. Nagle zobaczyłem genialny worek po ziemniakach. Troche go "stuningowałem", czyli zrobiłem w nim otwory na ręce i nogi. Założyłem go na siebie i wziąłem jakiś kij (około 15 cm średnicy i ze 2 m długości). No i na głowę załozyłem jakąś torebkę foliową, bo akurat w kieszeni miałem. Wyglądałem zajebiście. Chwilę później zobaczyłem jak jacyś ludzie (babka z córką, około 5 lat miała) idą sobie przez ten las na plażę. nie mogłem się powstrzymać, zacząłem biegać i wrzeszczeć koło nich. Boże, myślałem że ta dziewczynka na zawał padnie, a za to matka zaczęla spieprzać w stronę morza. Ja pierdzielę, takie beki z kolegami mieliśmy z tego...

A tak w ogóle to właśnie napisałem najdłuższy post w moim życiu :)
  • Kasia

wreszcie grono dla mnie:D
  • Anonim

ohh Kostek przyjacielu calkiem to nie glupie:P
  • Anonim

Jackass RLZ!!! fajnie że byli w Polsce; D powiedzieli że polskie dziewczyny są fajne; D (pomijając fakt, że to były prostytutki, które stały przy drodze; D)
  • Akcent-Kylie

buhahahahaha; D
  • J.

ja pamiętam najlepszy, tzn. najgłupszy nr Jackas-a kiedy to siedział gołym tyłkiem na papierze ściernym, a kumple go ciągnęli...no a potem mu jeszcze spirytusem tyłek polali... my kiedyś z kumplami wymyśleliśmy może nie aż tak tragiczną akcję, ale równie bolesną... - na brzuchu (gołym) przejechać się po żużlu... jeden kumpel próbował, ale nie dał rady wytrzymać do końca. pozdrófffki dla tych, którzy maja takie odjechane pomysły!!! :D
  • Karnik

heh...:D my to z kumplami zajebaliśmy jakies kartony ze szkoły ...potem je przerobilismy tak żeby nas nie było widać....a tylko ręce wystawały .... i ja polazłem na ulice...(w Warszawie :D ) postawiłem karton na ziemi .... i nikt nie mogł przejechać... a ja to wykorzystałem i do każdego że 1 zł za przejazd ^^ i tak jakies 6 zł sie uzbierało :D:D:D
  • Anonim

dooobre; D
  • Karnik

albo mieliśmy odpały z piciem albo jedzeniem różnych rzeczy<<BLEeeeeEE>> np. koktajl z wybielaczem do ubrań , mydłem , całą solniczką soli i pieprzu,odrdzewiacz,jajko ,woda gazowana, cukier, cebula i wiele wiele więcej składników; ]
    i my to wypiliśmy....<blleeeeee>
    a mój 1 kolega założył sie że zje psie gówno... i tak idiota zrobił :D:D
  • Anonim

to już jest nienormalne; D
| |

Zapraszam wszystkie osoby podziwiające lub chcące naśladować czubków ze stanow i wogole :D

Miejsca grona (0)