-
Wiedźma :-}
Witam,
Ma ktoś może wersję A MY NIE CHCEMY UCIEKAĆ STĄD w wykonaniu PAULINY BISZTYGI na koncercie, kiedy interpretowano Jacka Kaczmarskiego piosenki.
Może to był ten koncert, na którym zbierane były pieniądze na operację, ale głowy nie dam. Chodzi mi o tę wersję, bo bardzo mi się podobała, sama bym sobie znalazła.. tylko, że już jej na youtubie nie ma, a była. Ma ktoś ją może i chciałby mi podesłać :-)? (to bardzo ładny uśmiech jest)
Bardzo mi na tym zależy -
Brzoza
To był Koncert Jubileuszowy 37-ego Festiwalu Piosenki Studenckiej w 2001 roku. O ile dobrze pamiętam.
Na chomiku widziałem całość.
-
a pamiętasz może jaką nazwę miał plik na tym chomiku albo login użytkownika?
Ale to i tak już ogromny postęp :) cały festiwal łatwiej znaleźć.
Bardzo dziękuję :-) -
Znalazłam, człowiek nazywa się bombadilwlocie. Nie wiem, czy mogę robić taka a la reklmę, ale jak ktos będzie szukał to będzie juz miał.
Bardzo, bardzo dziękuję:)
Jestem bardzo wdzięczna:-) -
-
Norbert
Okopują temat. Ja poszukują wykonania piosenki "Ja" w formie nagrania z koncertu które można było kiedyś znaleźć na YouTube jednak właściciel konta wpadła na genialny pomysł usunięcia tego klipu : ( . Jeśli ktoś posiada to wykonanie to bardzo proszę o podzielenie się i ew. wrzucenie go z powrotem na Tubę. -
Anonim
A wie ktoś, gdzie można znaleźć "Schedę po Tolkienie" w wykonaniu Jacka? -
Narcyz
Z tego co się orientuje to nie istnieje takie. To jest tylko wiersz, nie piosenka. -
Anonim
No może. Znam tylko wykonanie, bardzo dobre zresztą, zespołu "Triada Poetica", być może napisali muzyke po jego smierci.