-
Marten
Już 10 kwietnia będziemy obchodzić kolejną, 6 rocznicę śmierci Jacka Kaczmarskiego. Mimo ze przejrzałem internet, nie znalazłem żadnych informacji o okolicznościowych koncertach poświęconych jego pamięci. Czy ktoś ma wiedzę o takim wydarzeniu, najlepiej w Warszawie? -
P
słyszałam tylko o wrocławiu, ale o warszawie niestety nic. A przecież jest ktoś, kto mógłby zagrać na rocznicę.. tylko nie ma miejsc i organizatorów -
Bła
Co miesiąc w Warszawskiej Tavernie Kaczorek gra na chwałę Kaczmarskiego jego piosenki. W niedzielę grał :) -
P
ale chyba jednak chodziło poprzedniej osobie o coś większego, w obszerniejszym wymiarze i wydźwięku. Pod takie koncerty, co do formy i okoliczności można podciągnąć każdy koncert z piosenkami J.K. -
-
Marten
tak, chodziło mi o coś specjalnego na tę okazję. W zeszły roku było coś takiego w Czarnej Perle na Kolejowej. Moze w tym roku też coś takiego jest? -
Tmach
-
Marten
-
Głupia Józka
a moze my sie spotkamy? pojdziemy na powazki a pozniej do jakiegos lokalu? jest wsrod nas kto gra jego utwory? mozemy pograc, pospiewac, mysle, ze to calkiem dobry pomysl :) -
ja
-
Joisana
Tak, wykonawcy wcielali się idealnie w głosy Kaczmarskiego i Gintrowskiego... i świetnie dobrali piosenki.