Jacek Kaczmarski [1993]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • krzy

> A w Warszawie jakis koncercik z tej okazji jest? Wie ktoś coś?

:):):) no chyba głównie o nim jest mowa;) parę stron wcześniej powinno być dokładne info;)
  • Ida

Tawerna Czarna Perła,

więcej niech powiedzą gronowicze:)

• Wiedźma :-}

dobra już znalazłam, wczoraj widocznie jakas przyślepawa byłam i nic nie widziałam :)
    Dziękuję
  • Gustlik

ja niestety się nie mogę zjawić dziś nigdzie ale będę wspierał "spirytualnie"...; )

pzdr
    W.
  • Ewulec

ja o 18.30 juz bede w Perle proponuje abhy o 20 wszayscy gronowicze zebrali sie na górnym pokładzie przy piracie
  • Smołek

u mnie niestety nic o Jacku nie będzie.nikt nie wie kto to był,a ja jestem dumny wiem kto to był i słucham jego piosenki...nie jestem z wawy...jestem za wspólnym spotkaniem "ku pamięci Jacka".szkoda,że nie mogę w tym uczesniczyc.chociaż napiszcie jak było...pozdrawiam
  • Redzik

Jasne! Mamy powody do dumy, że możemy cieszyć się tym, co pozostawił nam Jacek Kaczmarski... Szkoda mi ludzi, którzy nie mają o nim pojęcia, bo Polak, który żyje bez wiedzy o jego dokonaniach, to tak, jakby żył bez sumienia. Czyż nie?

4 lata... jak ten czas leci... :-/
    Pozdrawiam!
  • ..:MłOdA:..

Ja niestety na Powązki się nie wyrobiłam, ale w Perle będę. Zatem do zobaczenia :)
  • Asiaczek

Nie mogłam być dziś na Powązkach,bo jestem chora,ale będę niedługo. Pozdrawiam wszystkich!
  • Tmach

Na Powązkach nie było nikogo . Znaczy były z forum. Parę zniczy, kwiaty. W sumie smutno, ze z roku na rok coraz mniej. Całego koncertu w Perle nie widziałam, ale Kaczor , jak zwykle, w formie. Godecki lepiej niech sie za Kaczmara nie bierze. Porażka, jak dla mnie.
  • Sorhed

Też byłem zaskoczony, że na grobie trochę pusto było. No, ale mówi się trudno.
  • woltyżer

No ja byłem na Powązkach jakoś o 18 i w sumie zaskoczyło mnie to, że jest tak mało zniczy (w zeszłych latach jakoś więcej zapamiętywałem... a może mi się wydawało?), a po za tym zdziwiły mnie te pustki.. w zeszłym roku byłem mniej więcej o tej samej porze i trochę ludzi tam było, a pogoda była chyba gorsza.

Trochę to zaskakujące...
  • agatka

Nie byłam na Powązkach, byłam w Perle. No i popieram zdanie przedmówców: Godeckiemu mówimy "nie", ale Kaczorek jak zawsze w formie...
    Gronowicze, spotkaliście się w końcu gdzieś w Perle? Bo ja dotarłam z opóźnieniem i już nie wiedziałam, gdzie Was szukać.
  • Ewulec

Kaczorek to jest to!
  • Marten

Ja wyszedłem po 23, więc całego koncertu nie widziałem, ale obydwie pierwsze części mi się podobały. Oczywiście Kaczor był o wiele lepszy, ale Godecki wcale nie był jakiś straszny. A na Powiązki idę w weekend, bo w czwartek nie mogłem. Może do tego czasu coś przybędzie?
  • p. Maciej

Ja bym tak bardzo Godeckiego nie demonizował, aż tak źle nie było....a tak w ogóle to do której koncert trwał, bo musiałem go opuścić ok. 0.30...
  • !!!Vercy!!!

non czepiactwo
  • Asiaczek

Dziś mija 6 lat. Bylam u Jacka z Rodzicami.... Jacku spoczywaj w Pokoju zawsze będziesz w moim sercu [*] Pozdrawiam Was.
  • Thorstein

o ironio...