Jabłonna [417]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • JA

Czy aby na pewno, były, są plany, być może przez najbliższe pare lat będą to nadal tlko plany, czy ktoś wie coś dokladniej??? Na stronie gminy nic nie ma;/
    Gdzie ma zostac wybodowana, jak duża??? Cokolwiek (info). Piszcie czy jest wam cos takiego generalnie potrzebne, moze lud nie chce??
  • Anonim

no ja z tego co wiem ma ruszyc niebawem budowa jest przetarg itp. i na wrzesien 2008 ma byc:) jak duza tego tak na prawde nikt nie wie :)
    moim zdaniem brak hali jest nie dopuszczalny u nas i jest do dosyc duze zaniedbanie:)
  • JA

Ach te biedne gwiazdeczki futbolu:P
    2008...ja z kumplem myslelismy o tym aby pograc "gdzies" w Przyszly weekend:P (przez to przypomniala mi sie sprawa hali:P)
    Jesli mam być szczery to ja sie chyba jush wyprowadze zanim oni to skoncza:P
    Thx za info:P
  • Anonim

Taa cos czuje ze predzej mi kaktus na rece wyrosnie niz ta hala zostanie wybudowana ....
  • xxx xxx

nie od razu krakow zbudowano. mysle, ze zgodnie z hierarchia potrzeb najpierw powinny byc zaspokojone te fundamentalne: czyli dojazd do pracy/szkoly/na impreze do Warszawy lub Legionowa.
  • Anonim

a no nie od razu ..ale od kad znam Jablonne <czyli od urodzenia> to tu zawsze rzuca sie haslo robi sie nadzieje,mieszkancoM a pozniej z tego nic nie wychodzi.....Jednak nie tracmy nadziei
  • JA

"nadziej amatką glupich"........
    Ale dobra;] moze jednak bedzie;] mam nadzieje;]
    pzdr
  • Anonim

hmm .. ''nadzieja matką głupich, ale każda mamusia kocha swoje dzieci:)'' (Aśkuś :p)
  • Anonim

ale dieci swoje matki nie bardzo
    pzdr
  • JA

Bo są głupie:P
  • Anonim

Pozwolenie mamy, wyrok sądu pozytywny, wszystkie decyzje i pozwolenia są. Potrzeba tylko pieczątki wicestarosty pana Kwiatkowskiego, który nie ma zamiaru jej przybić. Czeka aż dojdzie do władzy (hahaha) aby przypisać sobie jej wybudowanie!!! Zapraszam w tej sprawie do pana Kwiatkowskiego, który mieszka na osiedlu za szkołłą w Jabłonnie:)
  • Opuś

No słuchajcie ~Dzisiaj dyrektor naszego gimnazjum powiedział ze juz se nie pogramy długo na szkolnym boisku... Muwił ze za 2 czy tam 3 tygodnie zacznie sie budowa czy cos... Niewiem ile w tym prawdy ale tak powiedział dyrektor gimnazjum w Jabłonnie :) Cos tez gadał ze beddzie jakas duza z trybunami na 200 miejsc i jakas mniejsza taka jak w podtsawówce?! Niewiem dokładnie co i jak bo nie słuchałem go tylko robiłem to co kazał <LOL>
  • Anonim

ludzi wczoraj mieli zaczac budowac juz. teraz to se jaja robia chcekaja az wozna powynosi zeczy z komurki <hehe> Stacha podobno ma tam kibel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

http://www.etca.com.pl/glowna.html na tej stronce macie projekt wystarczy wybrac zakladke o budynkach uzytecznosci publicznej i tam wybrac hale nasza:)
  • Opuś

Niewiem czy to tylko ja... Ale ja wogóle nie widze ze to nasza szkoła :) Jak tkos pkazał by mi ten obrazek to wrzyciu nie powiedział bym ze to nasza szkoła... Gdzie jest mała sala gimnastyczna?? I wogóle... Niewiem moze to tylko mi nie przypomina to naszej szkoły i podstawówki.. :)
  • Tusia

hmmmm jak dobrze pójdzie to za rok będą mówić że za rok położa fundamenty.... nasze wnuki ujrzą te fundamenty a wnuki naszych wnuków będą miały halę sportową, ale ona będzie już miałą tak stare fundamenty że będa musieli ją rozmontować i znowu wnuki wnuków naszych wnuków zobaczą nową halę itd.:p
  • крудж

mała sala gimnastyczna jest w cześci łączącej podstawówke z halą
  • Tusia

a ten projekt to nie w naszej wsi będzie realizowany bo jakby to o nas chodziło toby napisali że projekt w Jabłonnie nie w Jabłonnej..... ale to jest straszne wszyscy to źle odmieniają
  • Anonim

Hale już budują.. :D Jak chodzę do mojej ukochanej SP, to widzę jak ją budują, będzie mieścić (tak mi się wydaje ) między SP a Gimnazjum... :D Zlikwidowali nasze ukochane boisku za Szkołą..; (
    Pozdrawiam.. :)
  • JA

Kurde
    Ja na tym boisku tyle siniaków nalapalem
    ach lezka sie w oku kreci
    Ale spoko
    Kieyd przyszedlem do 1 klasy podstawowki miala rozpoczac sie bydowa szkoly...ja jush jestem w gim a ci dopiero zaczynają:PP