ja nie obejmuje-605 nocny bus;) [143]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • !!!...venusl...!!!

no to ponieważ mamy motto przewodnie i mały zapych na tylko jednym temacie, to proponuje nowy...czego nie obejmujecie? free answers; )
  • Anonim

puszystych babek nie zdolam objac...... :]
  • Grono.Net

a ja duuzego drzewa nie obejmuje. ajak łazi po nim robastwo to tym bardziej.
  • Anonim

605 SIE OBIĄĆ NIE DA!!!:D:D:D Przynajmniej ja nie obejmuję;)
  • *Plinka*

dobre to z tym ze 605 obac sie nie da;) za duzy jest, moze pudzian by sprobowal;)
  • Anonim

no może...on chyba 605 nie pomyka wiec moze i z tych obejmujących być;p
  • qrczakos

jakby pudzian jezdzil 605 to bym sie nie zmiescil tam; p
  • !!!...venusl...!!!

ale za to jakie wrażenia! może na dachu?
  • Zuz

tydzień temu wracałam dośc wczesnym 605 z rowerem! nawet się zmieściłam do środka... to było coś.
  • Anonim

WOW! Hard core z rowerkiem 605 to ja jeszcze nie jechałam, od razu na etapie pomysłu stwierdziłam ze pomysł jest ni do zrealizowania a tu prosze jednak w 605 wszystko jest możliwe:D
  • qrczakos

hehe magiczny bus:) ale ja bym sie nie podjal.. pusty to on tylko jest o 22.45;p
  • Anonim

a ja wczoraj jechałam o 4coś i był puściutki a średnia wieku z tych co w nim siedzieli wynosiła 60 l.
  • Anonim

co 60-ciolatkowie robią w 605 o 4 rano??; -p
    [pewnie nie obejmują...]
  • solaris

moze tez z jakiejs imprezki wracali :D
  • Anonim

moze zrobili wlasna impre 605 ?
  • qrczakos

pewno zule wracaly i jechaly 5ty raz z rzedu :) bez wysiadek; p
  • Anonim

oni pewnie tez maja sentyment do naszego kochanego 605! dlatego sobie tak smigaja po nocach...
  • Anonim

nom była nwet jedna babcia z dziakiem co wyglądali tacyu wyfiokowani jakby spektakl w teatrze im sie do 4 rano przedłużył:D:D;p
  • qrczakos

hehehe.. kolejne dobre haslo.. : " spektakl w w teatrze"
  • Anonim

:D spektakl w teatrze dla nieobejmujących;p
  • 1
  • 2
| |

Dla wszystkich kursujcych z centralnego na trasie URSUS-REMBERTOW;) Ja zawsze usypiam w tym samym m...

Miejsca grona (0)