-
Morgana
Me obejrzało sobie Moon Child'a ... Słyszałam różne opinie na temat tego filmu od takich, że jest totalnie beznadziejny do tych że jest cudowny. Moim zdaniem jest troche po środku. Fabuła ... taka sobie, mogło być lepiej, niekóre wątki były bardzo naciągane i było dużo przwidywalnych posunięć ... przynajmniej dla mnie. Z drugiej strony było wiele scen zabawnych, które mnie po prostu rozbrajały ^^. Więc jeśli ktoś tego jeszcze nie widział niech obejrzy koniecznie ^^ nie możńa odpuścić sobie Gackt'a który w niektórych momentch przypomina Neo z Matrix'a ani Hyde'a uciekającego opatulonym w koc :D -
kazuya
ja ogladalam ten film i musze powiedziec ze podobal mi sie. super byla muzyka (posiadam tez OST); bylam zachwycona talentem aktorskim Hyde ale Gackt to w ogule byl katastrofalny. ulubiona postacia jest dla mnie Pizza-Men xD;
story nie byla najlepsza ale zgadzam sie z toba ze warty obejrzec ten film ^^; -
Aki
noż cholera narobiłyście mi smaku na ten filmik ^^ musze go poszukać i ściągnąć XD -
kazuya
-
-
Aki
słoneczka wy moje... miałyście napisy do tego filmu?? bo ja go raczej po japońsku nie zrozumiem -_- -
kazuya
eeeeeeeh..... ja gdzies powinnam miec napisy ale plz nie pytaj gdzie...... poszukaj pod slsk
nie kumasz go po JP? ja z tym jakos nie mialam problems -
Aki
-
Anonim
Ja sobie też obejrzałam Moon Child - na początku miałam mieszane uczucia, ale jak już sobie wszystko przetrawiłam, to stwierdzam, ze to fajny film :D jak na swoją konwencję, to nawet BARDZO fajny. Hyde słodki, Gackt uroczy, całość zgrabna. polecam -
PangMadzik
huhu,a ja bede go miała za 14h :D
http://www.demondoid.com tam można go ściągnac,jeśli ma sie możliwość odbietania torrentów
a napisy...chyba w polskich serwisach można toto znaleźć :D
Ale Orenji no Taiyou rulz.piękna pioseneczka X3 -
Anonim
napisy polskie mam - moge mailem wysłać jakby ktoś potrzebował. a właściwie to powinny być na http://www.napisy.org :D -
Aki
Heh ja już od dawna mam XD Ściagnelam angielskie i przetlumaczylam XD -
Anonim
mnie by się nie chciało; ) a angielskie czy polskie - mnie to wszysto jedno :D -
Sandra
hmmmm, za pierwszym azem zasnelam ^^' poczatek mnie smieszyl, w szczegolnosci matrixowate sztuczki; ] Pozniej bylo troche lepiej. Hyde nawet niezle wyszedl jako aktor [nie moge sie doczekac Kagen no Tsuki :}~~], czego niestety nie moge powiedziec o Gackt'cie [moze to pzez to moje gacktowe uprzedzenia; ]]. -
Anonim
Kagen no Tsuki jest faaaaaaaaaaaaajnie, choć hyde'a mało i jakiś taki hmmmmmmmmmm dziwnie mroczny w tym filmie. ale sam film jest nice i w ogóle zakręcony. Polecam!
no Gackt w Moon Child dla mnie to tez porażka choć uprzedzeń nie mam; ) -
Sandra
buuuuu.... A moj Kagen sie sciaga x3 od miesiaca, bo to na osiolku. Niom to dobrze, ze Haidzio taki mroczny, bo w sumie mangowy Adam tez taki był. Jesli film jest choc toche jak manga to musi byc cudowny x3 -
Anonim
jak dla mnie mangowy adam może się schować ale ja już dawno utracilam w tym temacie umiejętność obiektywnej oceny; ) a na ośle też jest do ściągnięcia Making Of Kagen No Tsuki - polecam - uśmiamiałam się w kilku momentach z ich akcji i podchodów no i jest sporo wypowiedzi Hyde'a czy też kręcenia scen z "Adamem"; ) -
Aki
Dobra!! Uratujcie mnie i powiedzcie skad sciagnac Kagen No Tsuki?? T_T
btw. Ogladaliscie Oresame?? :> -
Anonim
emule? adres domowy na maila celem otrzymania płytki z filmem? zamówić przez sieć gdzieś? bo ja wiem... na emule jest napewno. -
Aki
-
Anonim