J-Rock [693]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Morgana

szczegóły :
    http://torrents.theppn.org/my.php

....>dóóóóóół< ..... mastaaah!! WHY !!!????!!?!
    <wali głową w ściane>
  • kazuya

server im nie chodzi.
    strona jest up ale nie tak JAKA MY JA KCEMY. pisze wszystko ale nie martw sie nie dlugo ja zas otworza...... *Mori knows*
  • Morgana

I hope so :/ .... bo inaczej jak ja ściągne hide <cries> i nie bedzie postów z Patą ><
  • Anonim

ostatnio nie dzialala pare dni i teraz znowu przestala >< nie wiem jak wam, ale mnie caly czas cos sie w necie psuje Oo
  • Aki

oby szybko otworzyli
  • Morgana

nie mam co ściągac >< .... czuje sie jak na odwyku _^_ .... <wali głową w ściane>
  • kazuya

oj biedne dzieci. ja sobie jakos poradze bo teraz ide szukac rego zespolu co mousee nam dala link do nich. bunko to nie wszystko ^^
  • Hane(haku)

hie hie :)
  • kazuya

co sie smiejesz? Oo
  • Anonim

Byle by otwozyli ostatnio nasilily sie atakli na siec torrent, emule i dc. NIestety piractwo niektorym nie jest na reke. Ciec torrent zostala prawie rozniesiona, polecialy glowne strony wiec nie jest wesolo :(. Ale przy MM to inna bajka naszcescie
  • Morgana

prawda <kiw kiw>
    wprowadzili opłaty np
    na Suprnovej _^_ .... a tam było tyle stuffu _^_ <jebs o ściane>
  • kazuya

nie wiem, jakos mnie to nie trafia ze bunko nie dziala. dla mnie to byla tylko i wylacznie wygoda - wygoda nie znaczy ze nie mozna wrocic do starych sposobow!
  • Anonim

Stary ch znaczy co soulseek, DC ale tam malo jest i w nie takich dobrych paczkach. Fakt pzoostaje jescze irc ale to tez jest utrudnione strasznie zciaganie :( Ale miejmy nadzieje ze wroci
  • Aki

bunko jest najwygodniejsze T_T
  • Morgana

było T.T ....
  • kazuya

ladnie.
    wiecie, pierw to jest (lub bylo na bunko) potem szlo dalej na SLSK a potem dalej.... ale nie raz szlo tez droga do tylu ^^;
    ja prawie polowe moiego zrbioru mam ze starych wyprawek po sieci
  • Aki

ja kce bunko T______T
  • Morgana

ja też ToT ....
  • Anonim

T_T niedosc, ze bunko padlo to jeszcze jak sciagalam druga czesc vulgar[ism] komputer mi sie zbuntowal i napisal, ze dostep zabroniony <glebs> Wszystko czym mozna sciagac pliki nie dziala!! ><;;;;;
  • kazuya

marudy!!!!!
    ja sie tylko wsciehklam bo przez swieta mialam zrobic napad na bunko ale ni ma. jakos mi przeszlo i sie tym za bardzo nie przejmuje ^^;
  • 1
  • 2
| |

Łączmy się skoro jest nas tak niedużo :D Oto miejsce dla wszystkiech fanów J-Rocka :D

Fotki

Miejsca grona (2)