-
kaczka katastrofa
miały być w xero i nikt tam o nich nie słyszał..
ktokolwiek wiidział,ktokolwiek wie.. -
vivo ricopiando yesterday
tak pytania pani N. ma zostawić w xero na Oboźnej w piątek (pewnie w swojej teczce). -
pytania pani N. zostawi w xero na Oboźnej w piątek (pewnie w swojej teczce) -
kaczka katastrofa
-
-
& DeSiRee &
-
kaczka katastrofa
też je mam;P i co mi to momoże.. mam wrażenie że niektórzy układając je zapomnieli, że stają się współodpowiedzialni za meczarnie swoich kolegów- z całym szacunkiem, ale niektóre są bzdurne okropnie.. -
& DeSiRee &
No to fakt, ale wydaje mi sie ze ona tych takich strasznie szczegolowych nie wybierze:]Ja bynajmniej na to licze:D -
-
& DeSiRee &
Ale w sumie tam jest tez wiele textow odbitych, wiec tych pytan nie jest tak tragicznie duzo.. -
no tak co nie zmienia faktu że na niektóre nawet nasz szanowny Profesor nie zna chyba odpowiedzi.... -
& DeSiRee &
No mozliwe-nie wiem bo jeszcze nie studiowalam ich zbyt wnikliwie.Narazie probuje sie zmusic do nauczenia sie i podejscia wreszcie do egz.z Historii Wloch-z sesji zimowej:/Ale jakos mi to nie idzie:/Do dupy z taka robota;) -
-
kaczka katastrofa
historia wam się jeszcze ciągnie? jeśli ze skwierczyńskim to polecam - najprzyjemniejszy chyba egzamin jaki miałam kiedykolwiek:) bez stresu!
a co do hlw to jeśli chodzi o szanownego prof S. to myślę ze trzeba przyjąć taką zasadę: będzie pytał na egz o to co sam wie -> to co wie napisał w swojej książce -> z książką należy się zapoznać, a literackie oryginały zostawmy zapaleńcom:D -
tak tak święta racja :D książka...
historię mam z P.Manikowską jest świetnie, tylko materiału sporo :/ -
hamedaphne
co do tych pytan jeszcze przygotowywanych przez ludzi, to jaki procent wszystkich pytan beda one stanowic na tescie we wtorek? bylo cos na ten temat mowione? i czy beda pytania otwarte w stylu takich co sa na 41 stronie? cos ktos wie?????? -
hamedaphne
co do tych pytan jeszcze przygotowanych przez ludzi, to jaki procent wszystkich pytan beda one stanowic na tescie we wtorek? bylo cos na ten temat mowione? i czy beda pytania otwarte w stylu takich co sa na 41 stronie? cos ktos wie?????? -
kaczka katastrofa
z tego co ja zrozumiałam to pytań ma być ok50; w formie testu wyboru,ale jak to będzie -praktyka pokaże;))
ale ten test nie jest w TEN wtorek(10.05)???!!! w następny jeszcze, prada? no powiedzcie że tak!!!plizzz