Italianistyka UW [863]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kaczka katastrofa

miały być w xero i nikt tam o nich nie słyszał..
    ktokolwiek wiidział,ktokolwiek wie..
  • vivo ricopiando yesterday

tak pytania pani N. ma zostawić w xero na Oboźnej w piątek (pewnie w swojej teczce).

pytania pani N. zostawi w xero na Oboźnej w piątek (pewnie w swojej teczce)
  • kaczka katastrofa

dzięki, już myślałm że się bede nudzic w długi weekend;]
  • & DeSiRee &

A ja je mam:]I byly w pt w xero na oboznej:]
  • kaczka katastrofa

też je mam;P i co mi to momoże.. mam wrażenie że niektórzy układając je zapomnieli, że stają się współodpowiedzialni za meczarnie swoich kolegów- z całym szacunkiem, ale niektóre są bzdurne okropnie..
  • & DeSiRee &

No to fakt, ale wydaje mi sie ze ona tych takich strasznie szczegolowych nie wybierze:]Ja bynajmniej na to licze:D

czemu tych stron jest aż 42?? wiem narzekanie niewiele mi pomoże..
  • & DeSiRee &

Ale w sumie tam jest tez wiele textow odbitych, wiec tych pytan nie jest tak tragicznie duzo..

no tak co nie zmienia faktu że na niektóre nawet nasz szanowny Profesor nie zna chyba odpowiedzi....
  • & DeSiRee &

No mozliwe-nie wiem bo jeszcze nie studiowalam ich zbyt wnikliwie.Narazie probuje sie zmusic do nauczenia sie i podejscia wreszcie do egz.z Historii Wloch-z sesji zimowej:/Ale jakos mi to nie idzie:/Do dupy z taka robota;)

te niektóre pytania.. ahhhhh :/
    historia to inna sprawa :P
  • kaczka katastrofa

historia wam się jeszcze ciągnie? jeśli ze skwierczyńskim to polecam - najprzyjemniejszy chyba egzamin jaki miałam kiedykolwiek:) bez stresu!
    a co do hlw to jeśli chodzi o szanownego prof S. to myślę ze trzeba przyjąć taką zasadę: będzie pytał na egz o to co sam wie -> to co wie napisał w swojej książce -> z książką należy się zapoznać, a literackie oryginały zostawmy zapaleńcom:D

tak tak święta racja :D książka...
    historię mam z P.Manikowską jest świetnie, tylko materiału sporo :/
  • hamedaphne

co do tych pytan jeszcze przygotowywanych przez ludzi, to jaki procent wszystkich pytan beda one stanowic na tescie we wtorek? bylo cos na ten temat mowione? i czy beda pytania otwarte w stylu takich co sa na 41 stronie? cos ktos wie??????
  • hamedaphne

co do tych pytan jeszcze przygotowanych przez ludzi, to jaki procent wszystkich pytan beda one stanowic na tescie we wtorek? bylo cos na ten temat mowione? i czy beda pytania otwarte w stylu takich co sa na 41 stronie? cos ktos wie??????
  • kaczka katastrofa

z tego co ja zrozumiałam to pytań ma być ok50; w formie testu wyboru,ale jak to będzie -praktyka pokaże;))
    ale ten test nie jest w TEN wtorek(10.05)???!!! w następny jeszcze, prada? no powiedzcie że tak!!!plizzz
| |

GRONO DLA WTAJEMNICZONYCH..... TAK JAK TE STUDIA :-))))

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)