Italianistyka UW [863]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Quaqua

Czy ktoś się orientuje do której grupy z angielskiego drugi rok dziennych ma się zapisać?Ja już się pogubiłam, chciałam się zapisać na C1, ale w internecie są 2 takie grupy dedykowane italianistyce. Ktoś wspominał, że mamy się zapisywać do grupy poniedziałkowej, no i takowe istnieją. Jedna jest prowadzona przez mgr Kurek, a druga przez mgr Wojtyś. To która dla nas? :)
    Pomóżcie proszę, bo wyjeżdżam na dniach i chciałam już tam sobie miejsce "zaklepać"; )

pozdrawiam
  • Anonim

o wlasnie, gdyby ktos wiedzial jak to sie trzeba zapisac? i czy sami wybieramy sobie poziom (srednio/zaawansowany/ponad zaawansowany)?
  • & DeSiRee &

ja wiem ze wieczorowi to chyba maja sie zapisac do C1 we wtorki i czwartki jakos. a dzienni to nie mam pojecia. ola jezeli czujesz sie na silach to chyba mozesz isc na C2 to ujz chyba jest poziom proficiency.
  • vivo ricopiando yesterday

ale czy my wogóle musimy się rejestrować na lektoraty? przecież na pierwszym roku nie musieliśmy nic robić żeby się zapisać.
  • Quaqua

Właśnie musimy, Albrecht tak mówiła i jak zdawaliśmy włoski ustny to jakaś kobitka z sekretariatu wyszła i też nam przypominała, żeby koniecznie się zarejestrować... :( i właśnie ona coś mówiła o tej grupie poniedziałkowej, ale że w stresie byłam :) to nie za bardzo do mnie docierało...

no cóż, skoro tak, to tylko wypada mi zapytać co gdzie jak i kiedy?? :P ale to italianistyka czy coś ktoś wie?
  • Anonim

A Ci co chodzą na francuski jako drugi język to też mają się na lektorat zapisać????
  • & DeSiRee &

nie wiem jak z francuskim, ale przypuszczam ze tez. wogole to chyba trzeba wejsc na strone uniwerku i tam z prawej strony jest cos o zapisach, tylko ze ja nie widze zeby juz mozna sie bylo zapisywac:|
    https://lektoraty.usos.uw.edu.pl/ czy to tu wasnie trzeba sie zapisac czy sie myle??i jak tak to jak bo ja tam nie widze nic o tych poziomach itp.
  • & DeSiRee &

tu cos jest chyba wiecej: https://lektoraty.usos.uw.edu.pl/za...
  • Anonim

kasia! ja sie zapisalam do grupy c1 do jakiejs renaty w pon i czw. 13.45. nie wiem, czy to jest to... ale zawsze mozna sie przepisac :/

ale to przecież bez sensu, teraz się zapisywać - nie znamy planu na nowy rok!!

i mamy za to płacić? coś tu jest nie tak...

biorąc pod uwagę plan drugiego roku dziennych (z poprzedniego roku) to była mgr Wojtyś, zajęcia w poniedziałki i czwartki o 15.00. Zapisałam się więc na to...
  • Anonim

Madzia ratunku, nie ma grupy C1 pon/czw!!! do kogo mamy sie zapisac? cholera co za badziew :/
  • & DeSiRee &

ola sa nawet dwie grupy w pon/czw. tam wyzej podalam link chyba do tego i kliknij na druga strone z tego to tam sa nawet dwie grupy dla neofilologii w pon./czw. w godz.18.30-20 lub 15-16.,30. ale ja tez nie wiem do kogo trzeba sie zapisac, a najgorsze ze nie pamietam hasla i musze jutro jechac na uczelnie i to zalatwic:/ moze wtedy sie cos dowiem:| wogole to musimy sie jeszcze na cos zapisac czy tylko na to?
  • Anonim

a wiec tak:
    mozemy zapisac sie do C1 lub C2, jak sie czujemy.
    jesli C1 to mgr Kosinska albo jakis Brozowski (???) w pon. i czw. 18:30-20:00, pani w sekretariacie powiedziala ze Kosinska jest lepsza :))
    jesli C2 to tez pon i czw. 18:30-20:00 mgr Piasecki.

ja zapisalam sie do kosinskiej.
  • Quaqua

czyli pewnie dzienni też mogą sobie wybrać spośród dwóch prowadzących... Ktoś coś słyszał o mgr Kurek albo Wojtyś?

-> Asia!A Ty jednak do C1?Nie C2?Ja chyba się wpiszę tam gdzie Ty, bo wcześniej jest, no chyba że tu jakieś opinie o prowadzących się pojawią :)
  • Anonim

ja juz sama nie wiem, ale razem ze mna zapisala sie anita i weronika, wiec tkwimy w tym razem; ) zawsze mozna sie chyba przepisac?

na Oboźnej jest podobno kartka o tych lektoratach :-)
  • Quaqua

heh... a będzie ktoś tam może, coby tu napisać co na tej kartce naskrobali?Bo w żaden sposób nie jestem w stanie tam dotrzeć, a pojutrze wyjeżdżam... ehhh.... jakby ktoś coś wiedział to proszę o "cynk" :)

pozdrawiam
  • 1
  • 2
| |

GRONO DLA WTAJEMNICZONYCH..... TAK JAK TE STUDIA :-))))

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)