-
Broker Innowacji
Jeśli jesteś :
- pracownikiem naukowym , absolwentem lub studentem,
- interesujesz się innowacjami,
- chcesz być niezależny finansowo,
- chcesz założyć firmę która będzie promować i sprzedawać innowacje lub współpracować z firmami innowacyjnymi,
Zgłoś się do projektu "BROKER INNOWACJI"
Założenie projektowe:
Projekt Broker Innowacji skierowany jest do osób zainteresowanych innowacyjnością.
Celem projektu będzie transfer badań z Jednostek Naukowo Badawczych do przedsiębiorstw oraz transfer nowych innowacyjnych produktów do przedsiębiorstw.
W ramach projektu przeszkolimy 60 osób , które staną się BROKERAMI INNOWACJI, czyli osobami pomagającymi wdrażać innowacyjne produkty na regionalny rynek.
Osoby te zdobędą wiedzę ogólną z zakresu technik sprzedaży , marketingu , analizy potrzeb klienta, negocjacji biznesowych, analizy rynku produktów innowacyjnych oraz wiedzę szczegółową z zakresu: produktów i technologii innowacyjnych.
Każdy Broker Innowacji objęty będzie również pomocą w postaci osobistego doradcy prawnego i biznesowego.
Dla Brokerów Innowacji , którzy uzyskają najwyższą liczbę punktów z egzaminu końcowego planujemy dwudniowy wyjazd studyjny w celu pokazania dobrych praktyk wdrażania innowacyjnych produktów i technologii.
Nad prawidłową realizacją projektu czuwać będzie wykwalifikowana kadra DDBMM
i EkoMarketing.
Eko Marketing Bogdan Kępka
http://www.brokerinnowacji.pl/
03-416 Warszawa, ul. Wileńska 69 (wejście od Szwedzkiej)
tel. 500 294 282
tel. +48 22 392 60 88
fax. +48 22 357 83 75
e-mail: projekt@brokerinnowacji.pl
-
lestaca
>K.R. napisała:
>Hej. mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Rozważam
>rozpoczęcie studiowania italianistyki jako drugiego
>kierunku studiów. Jestem teraz na 3 roku farmacji i
>szczerze mowiąc zależy mi na tym, żeby móc tak sobie
>poustawiać plan, żeby nadążać z kursowaniem pomiędzy
>campusem UW i Banacha. Czy możecie mi powiedzieć ile
>przedmiotów obowiązkowych macie teraz w pierwszym semetrze
>nauki, w jakim wymiarze godzin, co można sobie odpuścić i
>czy wykładowcy robią duże problemy z przenoszeniem się
>między grupami? z góry dzięki za odpowiedź :)
Pozwolicie, że odświeżę wątek i zapytam o to samo :) -
Natalia Topolska
Czy osoby,które już przeżyją HW mogą tu wpisać,jakie miały pytania? :) -
ElectroJazz - 13.10.2010 klub Discrete
Rozdajemy wejściówki na ElectroJazz (13 października w Discrete), więcej szczegółów:
http://www.grono.net/whiteclock -
-
vi
Czy ktoś dysponuje informacją ile osób zdało na drugi rok italianistyki zaczynając studia w 2009? Czyli ile osób jest teraz na tym drugim roku. I jak ciężko było? Bo ja jestem na I roku teraz i po 4 dniach mam niemalże pewność ze zdanie wszystkiego jest niemozliwe... ze w ogole zdanie na drugi rok jest niewykonalne! -
Eva
Prawnie niewykonalnym jest NIE zdać :] po pierwsze, jedynym trudnym (choć jak najbardziej do przejścia) egzaminem jest Historia Włoch - ale ze wszystkiego oprócz PNJW można dostać warunek. W tym roku chyba wszyscy zdali, część osób z różnych powodów zrezygnowała i teraz jest ok 60-70 osób dziennych+wieczorowych. O warunkach poczytaj sobie w regulaminie i przede wszystkim - nie myśl o takich rzeczach po czterech dniach.... -
vi
hej, dzięki, troche mnie to podbudowało... tylko jestem zszokowana ilością materiału. Warunek tani nie jest, wiec raczej nie mogę sobie na niego pozwolić.
Byłabym wdzięczna gdyby ktoś mógłby mi jeszcze napisać z jakich ksążek najczęściej korzystaliście jeśli chodzi takie podstawowe przedmioty jak GO-wykład, Wstęp do językoznawstwa, literaturoznawstwa i Historia Włoch? Ja wiem ze spis jest podany w sylabusie, ale czy faktycznie potrzebne są te wszystkie pozycje?
i jeszcze jedno pytanie. Jaki słownik polecacie? -
Eva
Jeżeli masz literaturoznawstwo z prof. Ugniewską, to na pewno polecam "Teorie literatury XXw." (nie wiem, na ile program kogoś innego się pokrywa, ale tak czy inaczej świetny podręcznik)
Z Historii Włoch jest skrypt na stronie italianistyki.
Ogólnie nie wiem, jak będzie teraz, ale "urok" - nie wydaje mi się, że to dobrze - tych studiów na pierwszym roku polegał na tym, że potrzebne do egzaminów były tylko notatki... (a z HW-skrypt + polecam chodzenie na wykłady; )) -
vi
jesli chodzi o HW to ciezko zapisac cos logicznego, tysiąc dygresji, skakanie z epoki na epokę, ale bede sie starac... ponoć skrypty mają nie wystarczyc.
a powiedz mi jeszcze jakiego słownika używałaś? -
Anonim
-
Gorogo
Ktoś wie kiedy otwierają się rejestracje na USOSie dla pierwszego roku?
Pozdrawiam
http://grono.net/chat/#forum/249854... -
Askl Awok
W siedzibie PZE przy ulicy Andersa 37 lok. 59A w Warszawie co czwartek, godzina 19.00-20.30 odbywał się będzie kurs języka Esperanto. Czas trwania kursu to dwa semestry (po 14 lekcji)
Kurs przewidziany jest dla osób początkujących lub chcących odświeżyć język. :)
Kurs obejmuje podstawy; gramatykę, słowa i zwroty używane w codziennych kontaktach, dzięki którym każdy będzie mógł porozumieć się w esperanto płynnie i bez przeszkód.
Pod koniec kursu chętni będą mogli uczestniczyć w wycieczce/wizycie u esperantystów za granicą.
Cena kursu: 100 zł za semestr (cały kurs to 2 semestry).
Pierwsza lekcja bezpłatna!
Dla aktywnych i pilnych uczestników przygotowaliśmy małe niespodzianki na koniec.
Zapisy pod nr telefonu: +48 602 158 038,+48 509 325 003, mailem: waw.kurs@esperanto.pl : anna.magier@gmail.com lub na pierwszej lekcji.
http://esperanto.pl/?q=pl/node/163
*Koszty wycieczki nie są wliczone w cenę kursu.
Zapraszamy !!!