Italianistyka UW [863]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

hej pomozcie, co ona mowila o tym zaliczeniu, praktycznie czy teoretycznie podchodzi do tematu? czy to bedzie test zamkniety czy otwarty? czy test czy jakas pracka opisowa?
  • Quaqua

No właśnie chodzi o to, że raczyła niewiele powiedzieć. Do mnie dotarło tyle, że nie będzie teorii, same ćwiczonka, np. wskazać podmiot, orzeczenie no i te wszystkie dopełnienia, przestopniować przymiotniki i coś z rodzajnikami... Jednym słowem nadal niewiele wiadomo :( Też sie zaczynam tego obawiać...
    Może jakiś starszy rocznik się podzieli, jak to było w zeszłym roku?
  • Anonim

Nie będzie teorii????? Straszne!!! Ja bym chciała teorię! Chcociaż trochę!!!!
  • mille idee mille colori

Spokojnie dzieci!
    My (IV rok) mieliśmy luz niewyobrażalny na tym zaliczeniu. 90% ludzi dostało 5!! Ona w ogóle nie pilnowała i każdy się dowolnie konsultował z materiałami pomocniczymi nonche' z sąsiadami bliższymi i dalszymi.
  • Quaqua

heh... grazie :):) miejmy nadzieję, że i jutro tak będzie :)
    -Mary!O ile się nie mylę to jesteś na wieczorowych i GO mieliście z Jamrozik, si?My z Rylukowską, więc zapewne co innego pisać będziemy jednak...
    pozdrawiam

Ja jestem na dziennych, tesoro! Ciekawe co Cię skłoniło, aby pomyśleć, że jestem na wieczorowych??
  • Quaqua

Ehh.. to do "Mary" było :)

pozdrawiam
  • Anonim

No my mamy z Jamrozik!ale wiesz one może we dwie cosik tam układają :)
  • Anonim

a ja mam jeszcze takie male pytanko: czy to GO to jest na zalkę czy na ocene, ktora bedzie nam sie do sredniej liczyla????

A już myslalam, że mnie znasz, ze tak sie do mnie po imieniu bez wahania zwracasz... :-))))

Aha, przypomnialo mi sie ze to bylo na zaliczenie z ocena, ale raczej nie liczylo sie do sredniej. I pisalismy to razem z wieczorowymi.
  • Anonim

na zaliczenie
  • Bierek

poko poko bedzie, p.Jamrozikowa fajna babka jest i bedzie git gibon!! :D a u Ryśka zaliczałem dzisiaj jeszcze GK...prawie się zaplułem ze śmiechu :D
| |

GRONO DLA WTAJEMNICZONYCH..... TAK JAK TE STUDIA :-))))

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)