-
Anonim
hej pomozcie, co ona mowila o tym zaliczeniu, praktycznie czy teoretycznie podchodzi do tematu? czy to bedzie test zamkniety czy otwarty? czy test czy jakas pracka opisowa? -
Quaqua
No właśnie chodzi o to, że raczyła niewiele powiedzieć. Do mnie dotarło tyle, że nie będzie teorii, same ćwiczonka, np. wskazać podmiot, orzeczenie no i te wszystkie dopełnienia, przestopniować przymiotniki i coś z rodzajnikami... Jednym słowem nadal niewiele wiadomo :( Też sie zaczynam tego obawiać...
Może jakiś starszy rocznik się podzieli, jak to było w zeszłym roku? -
Anonim
Nie będzie teorii????? Straszne!!! Ja bym chciała teorię! Chcociaż trochę!!!! -
mille idee mille colori
Spokojnie dzieci!
My (IV rok) mieliśmy luz niewyobrażalny na tym zaliczeniu. 90% ludzi dostało 5!! Ona w ogóle nie pilnowała i każdy się dowolnie konsultował z materiałami pomocniczymi nonche' z sąsiadami bliższymi i dalszymi.
-
-
Quaqua
heh... grazie :):) miejmy nadzieję, że i jutro tak będzie :)
-Mary!O ile się nie mylę to jesteś na wieczorowych i GO mieliście z Jamrozik, si?My z Rylukowską, więc zapewne co innego pisać będziemy jednak...
pozdrawiam -
mille idee mille colori
Ja jestem na dziennych, tesoro! Ciekawe co Cię skłoniło, aby pomyśleć, że jestem na wieczorowych?? -
Quaqua
-
Anonim
No my mamy z Jamrozik!ale wiesz one może we dwie cosik tam układają :) -
Anonim
a ja mam jeszcze takie male pytanko: czy to GO to jest na zalkę czy na ocene, ktora bedzie nam sie do sredniej liczyla???? -
mille idee mille colori
A już myslalam, że mnie znasz, ze tak sie do mnie po imieniu bez wahania zwracasz... :-))))
Aha, przypomnialo mi sie ze to bylo na zaliczenie z ocena, ale raczej nie liczylo sie do sredniej. I pisalismy to razem z wieczorowymi. -
Anonim
-
Bierek
poko poko bedzie, p.Jamrozikowa fajna babka jest i bedzie git gibon!! :D a u Ryśka zaliczałem dzisiaj jeszcze GK...prawie się zaplułem ze śmiechu :D