Włochy [5158]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • krzysiu

Bardzo ciekawi mnie czy mieszkając przebywając we włoszech daliście się skusić na przejażdżaki skuterami jako środkami transportu we włoszech masowego. Osobiście nie jeździłem nigdy we włoszech naskuterku żadnym ale to tylko z braku czasu. Bardzo podoba mi się ta moda i byłoby wspaniale gdyby przyjęła się też w naszym trochę chłodniejszym kraju.
    Co o tym myślicie jakie macie doświadczenia etc.

Krzyś
  • Anonim

ah te vespy (:
  • :)

no jasne ze smigalam:):)i to zeby tylko na skuterkuuuuu,hehehe!mialam mozliwosc pomykania na wszystkim!:harley,skuter,ściga cz,crosik!:):)niezla zabawa:):)a u nas?hmm...watpie czy sie przyjmnie taka moda...;P
  • anne

U nas troszke za zimno...
    No i te fatalne drogi... dziura na dziurze, na motorze średnio przyjemnie... :(
    Ale kto wie, może się jednak przyjmie... :)
  • Basillia forza illusion!

Mnie się bardzo marzy taki skuterek, mniamciu; -) I obiecuję sobie, że w kolejne wakacje będę śmigać tym pojazdem po Italii, tak!
  • vivo ricopiando yesterday

skutery są świetne ale przez nie straciłam zaufanie do swojego włocha; )) a co tam linia dzieląca dwa pasy jezdni..po niej się jeździ a raczej przeciska. miałam też okazję jechać na motorze po krętej drodze w dół ale niestety nie ja prowadziłam...
  • Piotr Z.

We wloszech nie mialem jeszcze okazji jezdzic skuterem co innego w Polsce; ) gdzie czasami lubie sobie nawet po miescie posmigac skuterkiem a weekendowe wypady za miasto z przyjaciolmi na skuterkach to naprawde cos wspanialego i polecam kazdemu :)
  • Piotr Z.

oczywiscie - pozna wiosna, latem i wczesna jesienia; )
  • Nati

rok temu pojechalam do kolegi do rzymu i po raz pierwszy mialam okazje sie przejechac na skuterze, nie musze chyba dodawac, ze najwieksza atrakcja pobytu w rzymie byli giri na skuterze :)
  • Agata

wydaje mi sie ze to nie jest we Wloszesz moda - to juz czesc Wloch, jak tylko skoncza 15 czy tam 14 lat to robia patentino, nie mam zadnego znajomego Wlocha ktory nie mialby skutera albo morora
| |

Zabytki, miasta, kuchnia, obyczaje, język... Jednym słowem wszystko o Włoszech, zarówno dla entu...

Fotki

Miejsca grona (1)