Istanbul [332]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • anoushka

mam szanse wyjechac do istanbulu w ramach eramusa i tylko zastanawiam sie czy tam jest bezpiecznie?sama dziewcczyna,biala...Pliz o jakies komentarze
  • *HANDE*

a tam sa czarni?
  • Anonim

Trzeba mieć oczy dookoła głowy, kieszonkowcy szaleją i są specjalistami wysokiej klasy. Co ja mówię wysokiej! Najwyższej! W Polsce też kradną, szczególnie w autobusach, ale uwierzcie mi, nasze złodziejaszki to niezdarne pieseczki w porównaniu ze stambulskimi magikami. Można też zarobić klapsa w pupę (nawet w zwykłym niewyzywającym stroju), ale na szczęście od tego się nie umiera, chyba że nas szlag trafi ze złości. Dlatego uniki, wymijanie i zwody mam wyćwiczone jak Kulej, gdy był w najwyższej formie. W dyskotekach należy strzec swojej szklanki jak oka w głowie, zresztą w Polsce też. Po prostu trzeba uważać, nie reagować na zaczepki i pilnować swoich rzeczy.
  • Anonim

lepiej wybrać sie z jakimś facetem, dużo bezpieczniej.
  • Anonim

Trzeba uwazac na torebke. Zwlaszcza w rejonach turystycznie popularnych. Trzymaj ja mocno przy sobie.
  • Anonim

Handecim: tak sa, kobitki w kwefach hehehe; )))
  • *HANDE*

;)))
  • william

nie jest niebezpieczniej niz w wawie, z tym, ze zaden turek bez powodu cie nie zaczepi, a drech w wawie moze.

nie wiem tylko czy jest po co tu jechac na erazmusa bo tu prawie nie ma erazmusow, np na moim uniwerku jest jakis koles i laska z belgii i to wszystko. jak nie znasz tureckiego to nikt absolutnie nie gada po angielsku w czesci azjatyckej, a w europejskiej jest niewiele lepıej.

ale poza tym niebezpiecznie nie jest i miasto jest bardzo fajne.
| |

Brakowalo mi grona o tym jednym z najbardziej niesamowitych miejsc na swiecie. Islam Boul, czyli mia...

Fotki

Miejsca grona (0)