- 1
- 2
-
Anonim
-
Inigo Loyola
-
Anonim
to chyba łatwiej na sobie; )
oj straaaasznie mi się nie chce uczyć, a jeszcze nawet nie zaczełam :( -
Inigo Loyola
-
-
Anonim
niestety książki nie posiadam. Uczę się z notatek, które przesyłał łukasz. A Ty jak? -
Inigo Loyola
-
Marta
ale w sumie nie ma tego dużo... zdobyłam wczoraj książkę i tam jest to samo co w notatkach:) no proszę... cóż za zbieg okoliczności :P -
Anonim
-
Marta
wsumie mógłby się dogadać z moim; ) mój wciąż odkrywa przedemną nowe rzeczy do zrobienia i to na już! np. przejrzenie starych notatek z drugiego roku albo zrobienie porządku w szufladzie, do której nie zaglądałam setki lat... a ostatnio MUSIAŁAM -
Marta
-
maro.
tez mam jutro egzam z socjologii obyczajow i tez nie moge sie zebrac...
dopiero wrocilem do domu i chyba zaraz znowu gdzies pojade...
jaki to len?
to poprostu nadprogramowe, nieplanowane obowiazki!! -
Anonim
-
Inigo Loyola
-
Anonim
no słyszałam. Kujon z niej i tyle:) i na dodatek zawsze mówi, że nic nie umie itp a potem wychodzą takie kwiatki...
ale i tak Martuś wiesz, że Cię kochamy:)
Ps. Czuję silną potrzebę siedzenia obok Ciebie na psychopatologii; ) -
Marta
-
Marta
i w sumie jeszcze nie wiem czy mam, wyjaśnię to!!! więc proszę mi tu przedwcześnie nie ubliżać !!! :) -
Gomenasai
no i juz po tym okrooopnym egzaminie :), tylko nie wiem czy zaliczę bo co bym nie pisał to i tak pasowalo...
czy wy tez macie takie wrazenie???
a co do Marty i jej stypendium, Ona faktycznie im bardziej mówi ze nie umie to lepiej jej idzie :P -
Marta
-
Anonim
ja swój egzamin wolałabym przemilczeć. Był mocno niedostosowany do poziomu wykładów! -
Gomenasai
exam bym z innej bajki, normalnie za wysoki poziom jak na jakosc wykladow!
- 1
- 2