ISM UW 2007 - starszaki 2009/2010 [152]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Борат Сагдиев

Czy ktoś się bronił już może u prof. Michałowskiej? Nie wiecie może z jakiej ksiązki trzeba się do obrony u niej przygotować?
  • Ania

Maćko chyba standardem u wszystkich jest:

R.Zięba "Bezpieczeństwo międzynarodowe po zimnej wojnie"
    R.Bierzanek, J.Symonides "PMP"

+ praca :)
  • Monika Dominika

z tego co wiem, to u nas jest tylko Bierzanek.
  • Wisienka

też coś takiego słyszałam ale może ktoś potwierdzi??? i jeśli ktoś się już bronił niech zda relacje jak było o co pytali itp
  • Emi

Do obrony u prof. Michałowskiej wystarczy PMP Symonidesa. Są 2 pytania: jedno z pracy, drugie PMP, jakieś główne zagadnienie (tzn. wymienione w spisie treści). Ja miałam wymienić wolności na morzu.
  • ♣♣♣ ℓascar™ ♣♣♣

Dokładnie same ogólne pytania, chociaż te do pracy mogą być odrobine nietypowe...nie chce straszyć bo było całkiem zabawnie i przyjemnie, chociaż moje pytanie do pracy w ogóle pracy nie dotyczyło... a zagadnienie z PMP banalnie proste: źródła prawa mn...

nam prof. Michałowska kazała uczyć się własnie z Symonidesa, ale bez historii i bez doktryn...
  • Burshe!

a wiecie może gdzie i kiedy da się złapać prof. Michałowską jeszcze w sierpniu?
  • Wisienka

Marta prof.Michałowska to zostawiła wiadomość, że wraca we wrześniu i tyle...
  • Burshe!

o to też miłe... nic to. Dziękuję :)
| |

ISM wieczorową porą "Młody kojot woli odgryźć sobie uwięzioną łapę, niż dać się złapać...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)