-
Stachuuu...
-
Anonim
-
Kosa
ktoś to już chyba gdzieś dał.nie wiem czy Ty ale dzieki temu komuś :] -
rastabrat
-
-
Anonim
>Kosa napisał
>ktoś to już chyba gdzieś dał.nie wiem czy Ty ale dzieki
>temu komuś :]
czyżby chodziło o exordium? :P
A wracając do tematu - zajbebista płyta! -
Kosa
NIe na którymś z gron z cyklu około Isisowych Neuroza, może Crumbling flesh.Wiem,żę ktoś jakiegoś Pelicana wrzucał...a może mi się zdawało :] -
Stachuuu...
>fsn napisał
>czyżby chodziło o exordium? :P
No nie ukrywam, że link ukradłem z Exordium, ale koleś, który go tam wlepił ukradł go z jakiejś innej strony =:)
>A wracając do tematu - zajbebista płyta!
zgadzam się =:)
-
Czasowstrzymywacz
-
embalmer
Przyzwoita plyta, co nie zmienia faktu, ze moim ulubionym wydawnictwem Pelicana do tej pory pozostaje EP-ka "March Into the Sea". -
V!
Niestety, porażka. Sprawia wrażenie nagranej na siłę, bez pomysłu. Parę fajnych melodyjek, ale nie ma ani siły, ani "progresywności" - czyli głównych atutów Pelicana. -
qzder
Niedawno skasowałem ten album z dysku. Nie słuchałem, choć probowałem.
Tylko niezłe. -
__moni__
>Kosa napisał
>NIe na którymś z gron z cyklu około Isisowych Neuroza,
>może Crumbling flesh.Wiem,żę ktoś jakiegoś Pelicana
>wrzucał...a może mi się zdawało :]
nie zdawało Ci się, ja też wtedy się poczęstowałam:) -
Anonim
-
V!
Właśnie przesłuchałem epkę "Pink Mammoth", z "uwspółcześnioną" wersją "Mammoth". Mogę powiedzieć, że jest to - niestety - różowe. -
Anonim
>c_v napisał
>Właśnie przesłuchałem epkę "Pink Mammoth", z
>"uwspółcześnioną" wersją "Mammoth". Mogę powiedzieć,
>że jest to - niestety - różowe.
Taa...jak się tylko pojawiło to to na winylu to od razu się rzuciłem. Dopiero potem pojawił się rip w necie, no ale za późno już, paczka w drodze...pokurzy się pewnie, może kiedyś sprzedam....spodziewałem się czegoś lepszego szczerze mówiąc :-) -
basbob
Pelican w Polsze, Wrocław, Firlej
"Impreza odbędzie się w piątek, 23 listopada i rozpocznie się o godz. 20. Bilety są w cenach: 35 PLN - pierwsze 85 biletów; 45 PLN - kolejne 115 sztuk; 55 PLN - ostatnie 113 biletów. W sumie do sprzedaży przeznaczono 333 wejściówki." -
marooned