Iron Maiden [2520]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tobink

Ma to ktoś na zbyciu?! Sukam juz od bardzo dawna tego singla (wiem.. sa na allegro za 80 zł jednak wolałbym taniej )
    z góry dzieki; p
  • !Flamecards!

ja mam ale nie na zbyciu:]
  • Tobink

hehe :D
    generalnie to chodzi mi o samą tą opaske :D moze komus sie nie przyda ?? :D
  • Anonim

Ja kiedyś bardzo chciałem to kupić, a teraz to pierdziele. Kolejna wyciągarka kasy, nie ma tam nic ciekawego. Na drzewo z tym!
  • !Flamecards!

tym róznią sie ludzie KOLEEKCJONERZY i zwyki słuchacze:)
  • alek

Ja mam od kolegi przegrane na kompie.
  • Anonim

" tym róznią sie ludzie KOLEEKCJONERZY i zwyki słuchacze:) "

Jestem kolekcjonerem dlatego nien kupuje pierdół za taką kasę.
  • D

Ja mam to w mp3 gdzieś
  • Grono.Net

"Kolejna wyciągarka kasy"-jakbyś kupił w dniu premiery to bys zapłacił raptem aż 20 zł. Straszne wyciąganie kasy zwłaszcza jeśli uwzględnic zawartość
  • Anonim

dokladnie, za te pare zlociszy, fajny singiel, w oryginalnym opakowaniu z ksiazeczka i tą frotą...miodzio jak dla mnie :]
  • Anonim

""Kolejna wyciągarka kasy"-jakbyś kupił w dniu premiery to bys zapłacił raptem aż 20 zł. Straszne wyciąganie kasy zwłaszcza jeśli uwzględnic zawartość"

Jakbyś miał czas pojechać w dzień, wieczorem już nie było.
  • Anonim

no fakt zostaly rozpierdzielone w 5 min :P ale ja swoja zamowilem w media, powiedzialem ze jak bedzie to zeby odlozyli i zadzwonili...i tak zrobili no i mam :P
  • Anonim

Też tak zrobiłem i sobie ją sprzedali.
  • Anonim

a gdzie ja kupowales? tzn. chciales kupic?
  • Anonim

Media, Gocław.
  • Anonim

hmm :P ja tam bezproblemowo dostalem...

tzn wpadlem jednego dnia i sie o to zapytalem, bylo jedno pudelko ale jush bylo dla kogos odlozone...no to im powiedzialem ze jak bedzie jeszcze dostawa to niech dadzą znać...odezwali sie jakos po 5 dniach i wszycho. pojechalem, odebralem i mam.
  • Ostrunio

Szfista a moze chciales to kupic w media na gorczewskiej? bo ja sobie tam wlasnie zamowilem. wieczorkiem zadzwonili ja przydreptalem i sobie kupilem :)
  • Grono.Net

Ja zaraz po szkole skoczyłem motorkiem do media na górczewską, ale jeszcze nie było to poprosiłem żeby mi zostawili, a później na wszelki wypadek podjechałem do pobliskiego empiku gdzie spokojnie kupiłem i zadowolony wróciłem do domu:) Wieczorkiem zadzwonili do mnie z media że mają to pojechałm i kupiłem drugą płytkę którą później sprzedałem z dość sporym zyskiem na allegro :)
  • Anonim

no nie wiem bartek...grunt ze i mi sie udalo nabyć :]
| |

Zespół został założony w grudniu 1975 roku w Londynie przez Steve'a. Nazwa grupy pochodziła od...

Fotki

Miejsca grona (0)