-
Tobink
Ma to ktoś na zbyciu?! Sukam juz od bardzo dawna tego singla (wiem.. sa na allegro za 80 zł jednak wolałbym taniej )
z góry dzieki; p -
!Flamecards!
-
Tobink
hehe :D
generalnie to chodzi mi o samą tą opaske :D moze komus sie nie przyda ?? :D -
Anonim
Ja kiedyś bardzo chciałem to kupić, a teraz to pierdziele. Kolejna wyciągarka kasy, nie ma tam nic ciekawego. Na drzewo z tym! -
-
!Flamecards!
-
alek
-
Anonim
" tym róznią sie ludzie KOLEEKCJONERZY i zwyki słuchacze:) "
Jestem kolekcjonerem dlatego nien kupuje pierdół za taką kasę. -
D
-
Grono.Net
"Kolejna wyciągarka kasy"-jakbyś kupił w dniu premiery to bys zapłacił raptem aż 20 zł. Straszne wyciąganie kasy zwłaszcza jeśli uwzględnic zawartość -
Anonim
dokladnie, za te pare zlociszy, fajny singiel, w oryginalnym opakowaniu z ksiazeczka i tą frotą...miodzio jak dla mnie :] -
Anonim
""Kolejna wyciągarka kasy"-jakbyś kupił w dniu premiery to bys zapłacił raptem aż 20 zł. Straszne wyciąganie kasy zwłaszcza jeśli uwzględnic zawartość"
Jakbyś miał czas pojechać w dzień, wieczorem już nie było. -
Anonim
no fakt zostaly rozpierdzielone w 5 min :P ale ja swoja zamowilem w media, powiedzialem ze jak bedzie to zeby odlozyli i zadzwonili...i tak zrobili no i mam :P -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
hmm :P ja tam bezproblemowo dostalem...
tzn wpadlem jednego dnia i sie o to zapytalem, bylo jedno pudelko ale jush bylo dla kogos odlozone...no to im powiedzialem ze jak bedzie jeszcze dostawa to niech dadzą znać...odezwali sie jakos po 5 dniach i wszycho. pojechalem, odebralem i mam. -
Ostrunio
Szfista a moze chciales to kupic w media na gorczewskiej? bo ja sobie tam wlasnie zamowilem. wieczorkiem zadzwonili ja przydreptalem i sobie kupilem :) -
Grono.Net
Ja zaraz po szkole skoczyłem motorkiem do media na górczewską, ale jeszcze nie było to poprosiłem żeby mi zostawili, a później na wszelki wypadek podjechałem do pobliskiego empiku gdzie spokojnie kupiłem i zadowolony wróciłem do domu:) Wieczorkiem zadzwonili do mnie z media że mają to pojechałm i kupiłem drugą płytkę którą później sprzedałem z dość sporym zyskiem na allegro :) -
Anonim