Iron Maiden [2520]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MetalowaGlowa

ostatnio oglądałem sobie program na Discovery o pociągach, a tu ni z tego ni z owego na ekranie pojawia się niejaki Bruce D. i podpisik: train passionate...ciut mnie to zaskoczyło, w każdym razie przez większość programu się wypowiadał...to tyle ciekawostek, w sumie jedna, wybaczcie jeśli jest to powszechnie znany fakt
  • ET

wow Bruce na Discovry :) no nauka połączona z przyjemnością :D
  • Ed_Hunter

A napewno to był Bruce ??
  • MetalowaGlowa

jak najbardziej Bruce i jak najbardziej Dickinson, tego pana z nikim innym bym nie pomylił, zresztą mam na to świadków...a jak nie wierzysz to szukaj na discovery programu o pociągach:D
  • Ed_Hunter

Hehehe -o pociągach . Mnie poprostu zastanawia co on ma z pociągami wspólnego .Rozumiem że z samolotem ale pociąg ? :)
  • MetalowaGlowa

no wiesz każdy ma jakieś zboczenie, jedni hodują znaczki, inni wąchają skarpetki, jeszcze inni podcierają sobie tyłek papierem ściernym:P a ja np też lubie kolejki bo pamiętam jeszcze modele TT ah...ileż zabawy przy tym było
  • Grono.Net

a o której godzince bo az musze to na własne oczy :)
  • Anonim

ostatnio prowadzil program o samolotach.
    I sam nawet latal, najpierw w symulatorze 707 a potem na zywca w nowszym
  • Anonim

dzis tez sobie Bruce polatal troche, zalapalem sie na koncowke programu gdzie testowal Airbus A320 i probowal go rozbic :)
  • Anonim

wiedzieliscie ze to cale show co ironi robią..umm flying coś tam...co lataja do roznych miast, biorąc na poklad grupke fanow itd. mialo zawitac do wrocławia, ale trudnosci natury papierkowej uniemozliwily im przylot !!! ugh!! nasza pieprzona polityka i jeszcze gorsze prawo :/
  • Azogh

...a ja pamiętam jak dawno dawno temu na MTV (tym angielskim) w programie Ray'a Cokes'a Bruce gotował parówki... :]
    ...a jeślki chodzi o ciekawostki: widzieliście filmik z jakiegoś germańskeigo show, w którym Maideni mieli zagrać Wasted Years z play backu ? Jak nie to poszukajcie pliczku który sie nazywa Iron Maiden - Wasted Years (fun in german TV prog) ... lub jakoś podobnie... niezła jazda... Panowie mieli zagrać z play backu, ale powiedzieli fuck off. manager nalegał więć Panowie powiedzili OK, ale zrobimy to po swojemu; )
  • Tomek

heheh ja to widziałem , ale nie znałem wtedy całej tej historii z play backiem :P
    Fajnie Bruce na perkusji grał :)
  • pampeliška

shit,a ja widziałam ten program o pociągach,ale uznałam że to nudy,wię c nie oglądałam dalej:/trza będzie obejrzeć
  • Mr. Brightside

Widziałem ten o samolotach :p Calkiem fajny program szkoda ze muzyka w tle nie byla Maiden
  • też widziałam o samolotach , nazywało to się bodajże "Flying Heavy Metal"
  • Gutol

A już myślałem,że jestem ostatnim człowiekiem który pamięta,że był ktoś taki jak Ray Cokes i taki program jak Most Wanted...I że kiedyś MTV dało się oglądać...Dzięki,Azogh,odzyska łem nieco wiary w ludzi :D
  • plooskiev

a ja widzialem na discovery program o samolotach, jakis boeing, a tu bruce jebs i zaczyna pieprzyc o guzikach w pom. pilota :D
  • Tomek

nieno wszechstronny człowiek :]
    Widziałem jego program o samolotach , słyszałem z tymi pociagami , ale dzisiaj mnie zaskoczyl jak go zobaczylem prowadzącego T 34 :DD (jakbyco T34= czołg radziecki )
  • Ostrunio

a kto czytal przygody lorda slizgacza?
  • Ventor

Mam na kompie ta ksiazke,ale jeszcze nie przeczytałem...a ty czytałes,fajna jest??
  • 1
  • 2
| |

Zespół został założony w grudniu 1975 roku w Londynie przez Steve'a. Nazwa grupy pochodziła od...

Fotki

Miejsca grona (0)