-
Per aspera ad astra.
Hej,
Pytanie do starszych roczników. Kogo proponujecie? Osobiście jestem na wychowaniu resocjalizującym i chętnie bym się dowiedziała kto nie tyle że pomaga ale "trzyma bat" nad studentami;)
-
Anusieńka
Polecam prof. Korwin - Szymanowską :) nie wymaga terminów, pomaga i daje wiele pola manewru nad tematem :) (ja pisałam o systemie rodzinnym i poczuciu alienacji) i mi osobiście bardzo odpowiadała taka współpraca, bo nie potrzebuję bata nad sobą i potrafię się zmobilizować do pracy, ale jeżeli ktoś potrzebuje promotora, który ciśnie z terminami i wymaga konspektu pracy już w październiku to odradzam. Dodam, że również byłam na specjalizacji wychowanie resocjalizujące i już niestety absolwentką IPSiRU (tegoroczną). Powodzenia!!! :) -
Ela
Ja obroniłam się w zeszłym roku u dr Stachowskiej - nie wiem czy dalej jest na IPSiR - jest dość wymagająca, ale zapewnia swobodę tematyczną - przygląda się tekstom dość pilnie, nawet pod względem czysto redakcyjnym. Bardzo sobie chwalę tę współpracę.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem
|
|
Witam serdecznie !!! Oto grono dla bylych ipsirowcow, terazniejszych a nawet przyszlych, czyli tych...
Miejsca grona (2)
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
Uniwersytet Warszawski Krakowskie Przedmieście, Warsaw
- Dodaj miejsce