-
Kasssssssssia
Nastąpiła zmiana w regulaminie, dotycząca przyznawania stypendium mieszkaniowego. Osoby nie mieszkające w akademiku a wynajmujące mieszkanie mogą teraz przedstawić umowę NIE zarejestrowaną w Urzędzie Skarbowym.
"Regulamin ustalania wysokości, przyznawania i wypłacania świadczeń pomocy materialnej dla studentów Uniwersytetu Warszawskiego
Paragraf 38
pkt. 3 - W przypadku ubiegania się o stypendium mieszkaniowe z tytułu zamieszkania w innym obiekcie niż dom studenta, student przedstawia kopię umowy najmu z wyszczególnieniem ponoszonej opłaty."
W umowie musi być wyszczególniona osoba starająca się o stypendium oraz wysokość opłaty jaką ponosi.
aby nie było pretensji: dowiedzieliśmy się o tym dziś po szkoleniu. Jeśli ktoś chciałaby się jeszcze załapać na to stypendium w październiku, to przypominam, że w najbliższy piątek jest posiedzenie i będziemy przyznawać stypendia, więc do piątku można przynieść swoje podania. Do podania z internetu dołączamy komplet dokumentów (jeśli już nie macie kopii, to pani Bożenka powinna wam wypożyć do ksera) i KONIECZNIE umowę wynajmu. -
m.
-
Kasssssssssia
lista stypendialna wisi w gablotce komisji stypendialnej na parterze. -
Kasiek
-
-
Może tu ktoś pomoże... :) jestem tegoroczną absolwentką IPSiR 3letnich licencjackich zaocznych. Chciałabym pobierać stypendium na obecnym kierunku na WDiNP, którego od października będę studentką. Niestety nie ma mnie w usosowym rankingu... A podobno powinnam być, zatem czy Wy szanowni ipsirowcy jesteście w tych rankingach uwzględnieni? czy Wasz, a mój były wydział tego nie stosuje? -
martynka
-
nika.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem