IPSIR UW [1137]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Strawberry Margarita

:-)))) a wiec moi drodzy IPSiRowcy - spotykamy się we wrzesniu; -P skoro 70% poległo z metody to chyba tłoczno będzie...
  • Anonim

hihihihihi w gromadzie raźniej; -P
  • Marcin

70%!!!??? Ja piernicze, co to za przedmiot :-/...
    Czeka mnie to w przyszłym roku :]
  • Wayne

haha ! a ja mam 4 z metody !

( fakt, że za trzecim podejściem; ) )
  • * *

tez mam 4, a moze i 4+....i to za pierwszym podejsciem :D
    trzeba było sie uczyć drugoroczniacy, a nie przesiadywać na gronie :P
    ale serio, to wiekszość zaliczy bez problemu we wrzesniu :) nie taka metoda straszna :D
  • *Mag-NESS*

no jak byly tylko 4 dni do nauki od ostantiego egz to dosc trudno bylo :| no , dobre jest to, ze nie wpisala wam dwoj. wie cjak ise uda, to i 4ki dostaniecie i wyjdizecie w efekcie niz tkaie osoby, ktore ledwo sswa trojczyne dostaly; ) bedize dobrze. ale serio 70% poleglo? w ogole podwyzszyly poprzeckze :| od 7 bylo zal
  • Anonim

niestety wizja ze dwoje nie zostaną wpisane jest wizja złudną .... niestetety panie obowiazuje protokół w którym zamieszczają kto udupił w czerwcu a we wrzesniu jest nowy protokół ... tak wiec poprawka jest poprawka;p ale nie przejmujcie sie trzeba miec poprawki bo inczaej sie wam w głowach poprzewraca i woda sosowa wam uderzy do głowy!!! we wrzesniu będzie luzzz wbrew pozorom wiele osób w tamtym roku nie powtarzało!!!
  • *Mag-NESS*

ja mam wrazenie ze nasz ork jest jaksi szczegolny - chocby po kolosie i uwaleniu 75% roku. wczensiej z tego co iwem bylo mniej... ale coz, mzoe jakos bedzie, bede tryzamc kciuki. i tak to najtrudniejsz asejsa, potem ebdzie juz lajcik (pryznajmniej mam nadizeje) - a anraize trzeba sie cieszyc wakacjami!!! kazdmeu sie naleza.
  • Strawberry Margarita

2 misiące wakacji moze pozwola wyszukac jakąs dobrą metode na ta metodę ; -PPP
    ale jest dobrze - od pierwszego spojrzenia przeczuwałam że ilonka będzie dla mnie osobą socjalizująco znacząca na IPSiRze - nio i pierwszy poprawkowy raz mam z nią...

p.s. ta dzika perwersja to wina piffek....żeby nie było ; -PPPP
  • Strawberry Margarita

chyba Cie czeka :-))
  • -dyskretny nonsens lustra-

hehe
    dołączam do walczących w kampanii wrześniowej:-PPPP
    ale myślę że bój jaki mamy stoczyć będzie wygrany!!!
    mnie niestety jeszcze czeka osobista rozmowa z panem Lesławem:-))))
    ale to mam nadzieję będzie przyjemne !!!
    a tymczasem WAKACJE!!!!!!!!!
  • Anonim

taaaa......metodaaaa ....jednak pocieszajace jest to ze 70% udupilo; -P ale ja wredna jestem...
  • Anonim

niesteyt ja tez przystepuje do kampanii:<ale coz takie jest zycie
  • Strawberry Margarita

hmmm...życie nie zawsze jest takie "wrzesniowo-kampaniowe" zwykle jest o wiele lepiej ; -PPPP
  • p o r t e r

muhahahahahha]:-> rzepa mi postawil 4!!!! co za frajer!!!! :D:D:D:D:D:D wszytko do przodu!!!! jaki ja jestem boski!!!
  • Wayne

a ja jak zwykle we wrześniu podejdę do wstępu do prawa . Jak tak dalej pójdzie to i IV rok będzie warunkowy :(

damn U UTRAT !; )
  • Strawberry Margarita

Adam'u...jak tak dalej pójdzie to jeszcze się będziesz doktoryzował u utracika - już jako spec od wstępu do prawa ; -PPP
  • Wayne

ciekawe, czy z warunkiem z prawa można dostać sie na specjalizację...prawno-krymino logiczną; )
  • *Mag-NESS*

chyba da rade... w koncu jetses specem :)
| |

Witam serdecznie !!! Oto grono dla bylych ipsirowcow, terazniejszych a nawet przyszlych, czyli tych...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)