IPSIR UW [1137]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • alyssa

nie martwilam sie tym przedmiotem zanim nie przeczytalam waszych rozwazan na forum:)! i mam pytanko co do pracy, dostalam temat"Wolnosc od tortur w Beninie" , ale po wszystkich poprawkach czyli odpowiedni odstep etc...wyszlo mi za duzo o 2 strony i nie wiem jak to zredagowac!pytanie jest takie: czy duzo trzeba napisac o samej wolnosci , czy lepiej szczegolwiej przytoczyc raporty z tych pięciu ostatnich lat!a moze inne dobre rady:)...
  • monia

Ja bym postawiła na raporty:) przetłumaczyć przepisać oddać..we wstępie i końcówce wiecej na temat samego prawa ot tyle :)
  • Never for ever

Tym że jest 2 strony za dużo bym się nie przejmował. Zrób ładny wstęp i zakończenie, dodaj własne przemyślenia, wnioski (nie wiem w jakim stopniu można dodawać tam własne wnioski, ale u mnie się o to czepiał :/ )
    Mam wrażenie że Rzepa i tak nie czyta dokładnie tych prac :|
  • alyssa

co do wniskow to sie zgadzam!! nie wiem co mozna powiedziec ponad to ze ni cholery nie przestrzegaja tam tych praw:)
    na koniec mam jakies podumowanie sytuacji ale od siebie to to raczej nie jest:))
    i tak dzieki za info;)
  • monia

...i to ci w zupełności wystarczy heheh..wszystko inne jest zbedne..
  • Anonim

dodaj cos od siebie, byle co, jakies dwa zdania refleksji, on sobie to ponoc bardzo ceni....
  • alyssa

moze jeszcze utocze jakies zdanie , ostatkiem sil:)
  • * *

Wiesz, z tego co pamietam (a skutecznie staram sie Rzepe z pamieci wymazać) to on nie czytał tych prac....starasz sie, starasz, a ocena która łaskawie postawi, to bedzie jak szczęśliwy numerek w totolotku....nijak ma sie do treści zawartej w pracy......
    postawił pannie 3 lata temu 5 z pracy, a to były same brednie - wiem, bo mi to powiedział na egzaminie.....ja mu zaczełam odpowiadc na pytanie w oparciu własnie o tą prace.....
    bo jak robi w tym roku? podzielił was na kraje i jedno z pytań na egzaminie dotyczy jednej wolności lub prawa w tym przydzielonym kraju?
  • alyssa

wstrzelilas sie w samo sedno:) dokladnie tak zrobil!! jak juz pisalam wyzej mi sie dostal Benin i wolnosc od tortur...
  • *Mag-NESS*

zdecydowanie napisz swoja opinie na koncu, cyz podsumowanie.. a co do ilsoic stron sie nie przejmuj - u nas 50% przekroczylo limit..serio, nie oceni cie gorzej...
| |

Witam serdecznie !!! Oto grono dla bylych ipsirowcow, terazniejszych a nawet przyszlych, czyli tych...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)