-
alyssa
nie martwilam sie tym przedmiotem zanim nie przeczytalam waszych rozwazan na forum:)! i mam pytanko co do pracy, dostalam temat"Wolnosc od tortur w Beninie" , ale po wszystkich poprawkach czyli odpowiedni odstep etc...wyszlo mi za duzo o 2 strony i nie wiem jak to zredagowac!pytanie jest takie: czy duzo trzeba napisac o samej wolnosci , czy lepiej szczegolwiej przytoczyc raporty z tych pięciu ostatnich lat!a moze inne dobre rady:)... -
monia
Ja bym postawiła na raporty:) przetłumaczyć przepisać oddać..we wstępie i końcówce wiecej na temat samego prawa ot tyle :) -
Never for ever
Tym że jest 2 strony za dużo bym się nie przejmował. Zrób ładny wstęp i zakończenie, dodaj własne przemyślenia, wnioski (nie wiem w jakim stopniu można dodawać tam własne wnioski, ale u mnie się o to czepiał :/ )
Mam wrażenie że Rzepa i tak nie czyta dokładnie tych prac :| -
alyssa
co do wniskow to sie zgadzam!! nie wiem co mozna powiedziec ponad to ze ni cholery nie przestrzegaja tam tych praw:)
na koniec mam jakies podumowanie sytuacji ale od siebie to to raczej nie jest:))
i tak dzieki za info;) -
-
monia
-
Anonim
dodaj cos od siebie, byle co, jakies dwa zdania refleksji, on sobie to ponoc bardzo ceni.... -
alyssa
-
* *
Wiesz, z tego co pamietam (a skutecznie staram sie Rzepe z pamieci wymazać) to on nie czytał tych prac....starasz sie, starasz, a ocena która łaskawie postawi, to bedzie jak szczęśliwy numerek w totolotku....nijak ma sie do treści zawartej w pracy......
postawił pannie 3 lata temu 5 z pracy, a to były same brednie - wiem, bo mi to powiedział na egzaminie.....ja mu zaczełam odpowiadc na pytanie w oparciu własnie o tą prace.....
bo jak robi w tym roku? podzielił was na kraje i jedno z pytań na egzaminie dotyczy jednej wolności lub prawa w tym przydzielonym kraju? -
alyssa
wstrzelilas sie w samo sedno:) dokladnie tak zrobil!! jak juz pisalam wyzej mi sie dostal Benin i wolnosc od tortur... -
*Mag-NESS*
zdecydowanie napisz swoja opinie na koncu, cyz podsumowanie.. a co do ilsoic stron sie nie przejmuj - u nas 50% przekroczylo limit..serio, nie oceni cie gorzej...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem