-
Anonim
23 stycznia po wykładzie odbędzie się egzamin (to jest I termin). Egzamin potrwa 30 min i będzie na myślenie.... -
dżejn
-
Anonim
-
-
-
Iza
-
olo
> niestety nie ma innego terminu (ewentualnie w sesji poprawkowej).
:o !!! -
la alfombra
Będą 3 pytania otwarte, przewidziane oceny to 4 i 5, a dla wyjątkowo chętnych 3;o Jak się poczyta ogólnikowo prezentacje, to nie powinno byc problemów. -
-
Anonim
-
a.
Tego nie powiedział, ale kiedyś wspominał, że ważna jest prezentacja o psychologicznych uwarunkowaniach terroryzmu. My tu wychodzimy z założenia, że trzeba zwrócić uwagę na wątki psychologiczne i wiedzieć co, gdzie, jak i dlaczego się dzieje, czy działo. On sam powiedział, że nie będzie wchodził w szczegóły tych prezentacji- myślę, że na ułożenie tego exama też nie ma za dużo czasu (dlatego padł pomysł testu :P).
A co do terminu. Jest jeden, ponieważ na inny x. musiałby specjalnie do nas przylecieć, więc wszyscy się zgodzili na ten piątek, a nieobecnym głosu odmówiono; ) Myślę jednak, że jedna, czy dwie osoby mogą z nim zamejlować w tej sprawie i umówić się osobiście na jakiś inny termin- on jest skłonny iść na rękę. Może jakaś sesja poprawkowa, czy cuś...
Tylko to się tyczy WWO :> Jeżeli ktoś da radę niech się dostosuje. Sama mam tego dnia tragiczny egzamin, ale zaoszczędzę 400 euro księdza :P -
. .
Czy ktoś z Was pamięta jak wyglądał ten egzamin u Surzykiewicza? my go mamy za tydzień i nikt nie ma pojęcia czego się uczyć.