IPSIR 2006-2011 [169]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czesc chcialam poprosic kogos kto zapisal co trzeba na jutro przygotowac? jakies pojecia...
  • forza kor.za

dewiacja, patologia, wykroczenie, nieletni, młodociany, małoletni, dorosły , recydywista, młodzież (w socjologii, psych., prawie),

cel, zadanie, funkcja, program, plan, strategia, metoda, technika, środek, dzialanie

Na pewno to nie jest wszystko na jutro, ale kto go tam wie czego bedzie chciał.
  • . .

a powiedział na podstawie czego mamy opracować te pojęcia?
  • forza kor.za

nie, ale wiem, że występuje społeczne potępienie dla definicji z wiki
  • Anonim

a co na nastepne zajecia trzeba przygotowac?
  • forza kor.za

wiem,ze trzeba oddac pracę, i chyba dalej te rządówki, ale w sumie nie było mnie tydzień temu, wiec nie wiem na czym skończyli.
  • Olka

bedziemy robic abw i cba , tak jak policje czyli cel, zadania struktura itepe. zapraszamy !! :)
  • Anonim

Może mi ktoś wytłumaczyć na czym ma polegać ta praca pisemna do oddania, bo mnie nie było na początku jak mówił
  • Anonim

Wybierasz sobie dwie teorie kryminologiczne, opisujesz je a właściwą częścią pracy jest takie jakby wykoncypowanie jak można by zaprojektować politykę kryminalną w odniesieniu do tych teorii.
  • Anonim

napiszcie co mamy robic na najblizszych zajeciach w nowym roku?
  • Anonim

czy jakas miła dusza mogłaby wysłać mi sylabus :/ monysa@vp.pl
  • Olka

a czy moglibysmy tu zrobic pewne podsumowanie tego co robilismy na cwiczeniach?? wiem ze byla policja, straż miejska, BOR , CBA ABW, straż parkowa, świadek koronny, świadek incognito, zatrzymanie, przeszukanie i cos jeszcze???
  • Versera

Czy ma może ktoś meila do Teodora Bulendy (na tego podanego w USOSie nie odpisuje). Lub może macie w najbliższym czasie z niem egzamin i wtedy mogłabym go złapać.
    Będę wdzięczna za jakieś namiary.
  • yasiu....

mamy w poniedziałek rano od 9 do 12 egzamin. Chyba u niego w sali numer 18.
  • Anonim

Moi mili, którzy już zaliczali. Jak egzamin trudne pytania? Ktoś nie zaliczył? Trzeba się pouczyć?
| |

Instytut Profilaktyki Społecznej i Resocjalizacji UW IV rok to my. Kierunek: Politologia z bliżej...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)