-
Kasssssssssia
Przykładem lat poprzednich należało założyć ten temat w celu obopólnego zaspokojenia potrzeb studentów IPSiRU:-) tak więc ze swojej strony chętnie odsprzedam materiały z I semestru:
- teoria społeczeństwa i problemów społecznych (cały zestaw)
- pedagogika społeczna (cały komplet)
- Historia filozofii ( materiały do egzaminu-bardz dobre:-))
dodatkowo dla potencjalnych nabywców wszystkie moje notatki;-)i inne BARDZO przydatne materiały:-D kontakt na gronie
P.S.ceny do uzgodnienia
P.S.2: nie mam zwyczaju zdzierać-skąpa nie jestem:-) -
Anonim
-
Kasssssssssia
-
Anonim
Chętnie sprzedam podręcznik do pedagogiki społecznej Pilcha oraz komplet tekstów z tego przedmiotu na cały semestr. Cena 25zł podręcznik + 15zł xerówki. Również komplet tekstów z Teorii społeczeństwa i problemów społecznych +notatki i wydrukowany "skrypt" gratis - cena 15zł. Wszelkie info na priv. Polecam zaopatrzenie się z góry w te materiały - nie traci się wtedy czasu na jeżdżenie po bibliotekach a i xero przy wydziale strasznie drogie.. pozdr, Sylwia -
-
Anonim
Ja sprzedam wszystko co mam z I roku:) Kserówki z pedagogiki społecznej+ podręcznik Pilcha, teksty na teorie społeczeństwa i problemów społecznych, teksty z teorii polityki na 2 semestr + dużo gratisów, skrypty do egzaminów itd. Ogólnie pare teczek tego wszystkiego jest;)
Cena do uzgodnienia, podobnie jak koleżanki wyżej, dużo za to nie chce. Po prostu wam się to jak najbardziej opłaci, bo taniej i mniej stania w kolejkach do ksero, a ja będe miała wreszcie więcej miejsca w szafce:)
Info na priv.
Pozdrawiam, Sylwia -
blo
dolacze sie...
mam do sprzedania
Pedagogika społeczna - T. Pilch
komplet tekstów z Teorii społeczeństwa i problemów społecznych
wszystko podwojnie
info na priv -
Anonim
nadal aktualne:
* podręcznik do pedagogiki społecznej Pilcha oraz komplet tekstów z tego przedmiotu na cały semestr. Cena 25zł podręcznik + 15zł xerówki.
* komplet tekstów z Teorii społeczeństwa i problemów społecznych +notatki i wydrukowany "skrypt" gratis - cena 15zł
pozdr, Sylwia -
a.
Mam do sprzedania pełen komplet kserówek dla pierwszego roku:
- kserówki, notatki i skrypt z teorii polityki
- kserówki, dokładne notatki i w pełni uzupełniony skrypt z teorii społeczeństwa
- kserówki i podręcznik do pedagogiki społecznej
-„Służyć i chronić”
- cześć tekstów z historii filozofii
- dodatkowo notatki i niezbędne skrypty
Cena niska, do indywidualnego ustalenia :)
-
Olka
poszukuje podręcznika pana Pilcha do pedagogiki .prosze o kontakt zainteresowanych :) -
Kasssssssssia
JAK NAJSZYBCIEJ ODDAM notatki i kserówki z:
-Politycznych instytucji europejskich z dr Rychlicką -Maraszek
Posiadam też teksty z:
-teorii pomocy społecznej
-samorządy i wspólnoty lokalne z dr Abucewicz
kontakt przez grono -
Liczmistrz
Chcemy, chcemy! Jak dostane to zeskanuje i wrzuce na siec ku chwale neszego roku. -
Karolcia
Studentka Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie udzieli korepetycji z języka angielskiego na wszystkich poziomiach zaawansowania poczynając od A1 co C2.
Posiadam certyfikaty językowe- FCE, CAE, byłam rok w Londynie, gdzie posługiwałam się wyłącznie językiem angielskim. Maturę rozszerzoną z języka angielskiego zdałam na 98%.
-przygotowanie do egzaminu gimnazjalnego, matury (rozszerzonej,podstawowej, ustnej), certyfikatów językowych (FCE, CAE, CPE, BEC), konkursów,olimpiad
-nauka gramatyki, słownictwa, listening, writing, speaking
-materiały dostarczam sama i również proponuję dodatkowe materiały do zakupienia
- korepetycje mogą być zarówno dla dzieci, młodzieży jak i osób dorosłych (przygotowujących się do wyjazdu za granicę lub potrzebujących języka angielskiego w życiu codziennym)
-prowadzę również konwersacje
-business english & general english& legal english
-pomoc w pracach domowych, tłumaczenia
-Jest również możliwość przyjścia z kolegą/koleżanką na lekcje, wtedy cena jest niższa.
Lekcji udzielam u siebie w mieszkaniu przy samym metro Racławicka.
Prowadzę lekcje - 60 min oraz 90 min (wedle życzenia 2 h)
Kontakt:
tel: 606 301 406
mail: karolina@rj.pl
gadu: 7238181 -
K.
-
K.
Także notatki z:
pedagogiki społecznej
polskich instytucji politycznych
socjologii dewiacji i kontroli społecznej
socjologi przestępczości
i pare innych.
-
Anonim
Do wynajęcia 1 pokój na Marinie Mokotów.
Nowy,elegancki, umeblowany( sypialne łózko, szafa zabudowująca całą ścianę, stylowe biurko,krzesło), w wysokim standardzie. Mieszkanie jest 2-pokojowe ( w jednym pokoju mieszkają już 2 studentki) z kuchnią( otwarta,,z pełnymi akcesoriami),łazienką(prysznic ,pralka,suszarka),balkonem i dużym korytarzem. Wykończone na wysokim poziomie. Osiedle strzeżone, z pięknymi widokami.
Płatności; 1250(czynsz 1-pokój)+opłaty licznikowe,wadium( w wysokości jednego czynszu)
Internet; tak
Kontakt: -514112293 v 606327166 , ew. gg 3469495
Karolina i Paulina -
K.
Tłusta teczka tekstów na zajęcia z prof. Siemaszką (techniki badań w kryminologii... itp.).
Notatki z historii myśli społ. i politycznej.
Repetytorium z kryminologii zbindowane już.
Notatki Prawo i polityka penitencjarna.
Wszystkie potrzebne rozdziały na Politykę społeczną (III r z prof. Pilchem).
Notatki do socjologii instytucji totalnej.
Notatki z pedagogiki społecznej i skrypt z socjologii przestępczości.
Tanio, chcę się pozbyć niepotrzebnych papierów.