Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

witam czy ktoś z 2-go roku na ips zaocznym mógłby mi napisać jak wygląda egzamin u dr.Spytka z Encyklopedii prawa?
    Wielkie dzięki z góry
    pozdrawiam
  • Flasia

Dr Spytek to kobieta; )

pewnie będzie dziwnie i trudno, czyli tak samo jak na dziennych. Siuda do wkucia i referaty jeśli były + notatki z zajęć.; ]

• Anonim

śmiem się wtrącić i powiedzieć, że siudę można zupełnie olać. Kompletne i dobre notatki z zajęć w 100% wystarczają (razem z nimi oczywiście referaty, jeśli macie system jak na dziennych)
  • Anonim

głupio mówisz PiotreK:P
    ja sie uczylem tylko z Siudy:>
  • Gosia K. (pani prezes)

Z tego co pamiętam w notatkach jest to samo co w Siudzie. Rzeczywiście egzamin jest właśnie z Siudy/notatek.
  • Łukasz Lutoborski

i powiem tyle, że można się naciąć... z pozoru trudny może się okazać jeszcze trudniejszy... ledwo co zaliczyłem :)
  • magda m.

pytania testowe, podchwytliwe - oto co pamietam.

Siuda wystarczy :) zreszta jest calkiem przystepny
  • Anonim

U mnie na zaocznych nie było żadnych referatów, uczyłam się tylko z notataek. Egzamin dla mnie nie był trudnyh, ale mam dar rozpisywania się. Pytania otwarte.
  • anulka

egzam nie jest trudny, jesli ktos sie przygotowal. trzeba uwaznie czytac pytania. mi notatki zupelnie wystarczyly.
  • Gosia K. (pani prezes)

Pytania otwarte były proste (czyt. wszystkie z notatek/z Siudy). Nad zamkniętymi musiałam zastanowić się dłużej. W każdym razie zdałam z dobrym wynikiem. Były gorsze egzaminy.
  • Limon

na egzaminie pomaga przejrzenie wersji testu z poprzednich lat, u nas byly analogiczne pytania..
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)