Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hej,

Czy ktos posiada może jakieś informację na temat egzaminu z Polityki gospodarczej u dr Jana Łopato ????

Trudno jest zaliczyć ???
  • koneser

ja mialem poprawke..........choc miałem wszystko identycznie jak kolezanka, która zaliczyła..;)))))))moze musiał sobie statystyki zwiekszyc...<lol>ale tak ogolnie jest do zdania...aha ja zaoczny; d
    pozdrawiam
  • Anonim

Ja też zaocznie :)
  • One life, one love :)

u nas na dziennych byl test, ale byly to pytania otwarte i do tego jeden temat do dluzszego opisania. watpie zeby na zaocznych to inaczej wygladalo. w celu zwiekszenia swoich szans na egzaminie radze sie popytac o testy z poprzednich lat bo raczej ciezko jest wymyslec cos nowego w tej materii i pytania powtarzaja sie badz sa podobne
  • Anonim

Dzięki,

Jakiś tam tes mam :)
  • Plocman

na pewno więcej informacji uzyskasz na forum samorządowym IPSu. No ale powiem tyle....oddawajcie prace do ręki p. Łopacie jeśli chcecie dobrą ocenę dostać....
  • Anonim

nie rozumiem z tym oddawaniem do ręki ???
  • Plocman

napisalem Ci wiadomość. Tam masz o co chodzi.
    pzdr
  • Ola

ja radziłąbym, dobrze przeczytac notatki z zajęc i teskty, które polecał do zajec,
    Zdawałam ten test 2 lata temu i z tego co pamiętam, był dośc szczegółowy, Tylko że na dziennych prowadził takze ciwiczenia i na cwiczeniach była podawana bibliografia, do ktroej warto sięgnąc.
    Test moze i szczegółowy , ale mozna dostać dobra ocene,
  • Anonim

Dzięki ale już miałam ten egzamin teraz czekam tylko na wyniki...
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)