-
Anonim
Hej,
Czy ktos posiada może jakieś informację na temat egzaminu z Polityki gospodarczej u dr Jana Łopato ????
Trudno jest zaliczyć ??? -
koneser
ja mialem poprawke..........choc miałem wszystko identycznie jak kolezanka, która zaliczyła..;)))))))moze musiał sobie statystyki zwiekszyc...<lol>ale tak ogolnie jest do zdania...aha ja zaoczny; d
pozdrawiam -
Anonim
-
One life, one love :)
u nas na dziennych byl test, ale byly to pytania otwarte i do tego jeden temat do dluzszego opisania. watpie zeby na zaocznych to inaczej wygladalo. w celu zwiekszenia swoich szans na egzaminie radze sie popytac o testy z poprzednich lat bo raczej ciezko jest wymyslec cos nowego w tej materii i pytania powtarzaja sie badz sa podobne -
-
Anonim
-
Plocman
na pewno więcej informacji uzyskasz na forum samorządowym IPSu. No ale powiem tyle....oddawajcie prace do ręki p. Łopacie jeśli chcecie dobrą ocenę dostać.... -
Anonim
-
Plocman
-
Ola
ja radziłąbym, dobrze przeczytac notatki z zajęc i teskty, które polecał do zajec,
Zdawałam ten test 2 lata temu i z tego co pamiętam, był dośc szczegółowy, Tylko że na dziennych prowadził takze ciwiczenia i na cwiczeniach była podawana bibliografia, do ktroej warto sięgnąc.
Test moze i szczegółowy , ale mozna dostać dobra ocene, -
Anonim